تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 7 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص): اى مردم! جز اين نيست كه خداست و شيطان، حق است و باطل، هدايت است و ضلالت، رشد ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1845350543




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

زندگی مردم ایران با ثبات‌تر خواهد شد


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
زندگی مردم ایران با ثبات‌تر خواهد شد




عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه کاهش آسیب‌پذیری‌ها به معنای آینده بهتر است، گفت: هر چه آسیب‌پذیری‌ها را در اقتصاد ایران کمتر کنیم، زندگی مردم با ثبات‌تر خواهد شد.





خبرگزاری مهر: تبیین سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی در گفتگوی ویژه خبری با حضور "داوود دانش جعفری" عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

دانش جعفری در ابتدا در پاسخ به سئوال اول مجری برنامه مبنی بر اینکه چرا در مقطع فعلی اقتصاد مقاومتی مطرح شده است، گفت:‌ اقتصاد مقاومتی برای اولین بار توسط مقام معظم رهبری مطرح شد، به گونه‌ای که ایشان سیاست‌های کلی کشور را به سه قوه و دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرده‌‌اند.

وی با اشاره به اینکه هرگونه‌ سیاست‌گذاری باید در این چارچوب قانونی صورت گیرد،‌ افزود:‌ سیاست اقتصادی مقاومتی دیروز توسط مقام معظم رهبری ابلاغ شد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه تجربه‌های کشور در دهه‌های اخیر اظهار داشت:‌ اقتصاد ایران از همان ماه‌های اول با تحریم‌‌های سنگین از سوی آمریکا مواجه بود.

دانش جعفری با اشاره به اینکه اقتصاد ایران با انواع و اقسام تحریم‌‌ها از سوی آمریکا عجین شده است، افزود:‌ در سال‌های اخیر تحریم از سوی آمریکا گسترده‌تر شده است.

وی با بیان اینکه از ابتدای انقلاب در ایران تحریم وجود داشت،‌ گفت:‌ برخی از سیاست‌های اقتصادی در کشور موفق بوده است و برخی دیگر موفقیت‌آمیز عمل نکرده‌ است.

اقتصاد مقاومتی شناختن حوزه‌های آسیب‌پذیر اقتصاد ایران

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اقتصاد مقاومتی را شناسایی حوزه‌های آسیب‌پذیر اقتصاد ایران دانست و افزود: باید به دنبال پیدا کردن راهکارهایی برای تامین نیازهای اقتصادی کشور باشیم.

دانش جعفری با اشاره به اینکه در سال‌های گذشته با کمبود دارو در کشور مواجه بوده‌ایم، گفت:‌ اقتصاد مقاومتی یعنی برطرف کردن کمبودها از طریق استفاده از نیروهای داخلی و بومی است.

وی با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی یعنی حرکت مستمر بدون ریسک و بدون آسیب‌پذیری، خاطرنشان کرد: باید به نقاط آسیب‌پذیر اقتصاد ایران بپردازیم.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به سیاست‌هایی که مقام معظم رهبری تحت عنوان اقتصاد مقاومتی مطرح کرده‌اند، گفت:‌ اقتصاد مقاومتی باید در چارچوب سیاست‌های مطمئن و امن در راستای پیشبرد اهداف و برنامه‌ها پیش برود.

دانش جعفری با بیان اینکه اقتصاد کشور بیش از حد به نفت متکی است، اظهار داشت: متکی بودن به نفت اقتصاد کشور را دچار آسیب می‌کند،‌ برای اینکه از این آسیب‌پذیری بیرون آییم باید سیاست‌های مختلفی را اتخاذ کنیم.

وی با اشاره به اینکه باید سایر درآمدهای کشور را بالا ببریم تا دیگر نیازی به درآمدهای نفتی نداشته باشیم، ادامه داد:‌ سیاست اقتصاد مقاومتی معتقد است که همه پول‌ها را نباید خرج کرد بلکه باید به فکر آینده و نوسانات قیمت نفت باشیم.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه باید به دنبال انتخاب راه حلی باشیم که بومی باشد، تصریح کرد: کشور درصدد نیست تا با دنیا ارتباط نداشته باشد و یا اینکه ارتباط بسته‌ای را دنبال کند.

دانش جعفری با اشاره به اینکه درصدد تعامل موثر و سازنده با دنیا هستیم، گفت:‌ باید از امکانات موجود به بهترین نحو ممکن با برنامه‌ریزی‌های مناسب استفاده کنیم.

وی با بیان اینکه در سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی استفاده از سرمایه‌گذار خارجی مطرح شده است، افزود:‌ در بند 13 سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی استفاده از ظرفیت سازمان‌های بین‌المللی و منطقه‌ای پیش‌بینی شده است.  

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه اقتصاد ایران با اقتصاد مقاومتی بسته نخواهد بود، اضافه کرد: باید امکانات به صورت مستمر و پایدار وجود داشته باشد.

دانش جعفری با بیان اینکه باید تکیه اصلی‌مان اتکاء به درون باشد، اظهار داشت: با دنیای خارج ارتباط برقرار خواهیم کرد اما نباید واردات به صورت انحصاری در کشور صورت گیرد.

وی با اشاره به اینکه در واردات باید ریسک و آسیب‌پذیری کاهش یابد، تصریح کرد: اقتصاد مقاومتی معتقد است که باید ریسک ادامه حیات اقتصادی افزایش نیابد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به سئوال دیگری مبنی بر اینکه آیا اقتصاد مقاومتی اقتصاد ریاضتی است، اظهارداشت:‌ اقتصاد مقاومتی اقتصاد ریاضتی نیست، زیرا اقتصاد ریاضتی به دنبال کاهش آسیب‌پذیری‌های اقتصاد ایران است.

دانش جعفری با اشاره به اینکه باید به رفع آسیب‌پذیری‌های اقتصاد ایران بپردازیم، گفت: متاسفانه 65 درصد به درآمدهای نفتی متکی هستیم، پس باید بگوییم که هر زمان که قیمت جهانی نفت کاهش می‌یابد اقتصاد ایران دچار آسیب می‌شود  زیرا متکی به درآمدهای نفتی بوده‌ایم.

وی با بیان اینکه کاهش آسیب‌پذیری‌ها به معنای آینده بهتر است، اظهار داشت: هر چه آسیب‌پذیری‌ها را در اقتصاد ایران کمتر کنیم، زندگی مردم با ثبات‌تر خواهد شد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه اقتصاد مقاومتی لزوما اقتصاد ریاضتی نیست، تصریح کرد:‌ اقتصاد مقاومتی به معنای درست مصرف کردن منابع است.

دانش جعفری با بیان اینکه دشمنان ایران درصدد آسیب وارد کردن به اقتصاد کشور در برخی از مواقع برمی‌آیند، افزود: دشمنان ایران درصدد هستند تا مانع از پیشرفت‌های اقتصادی کشور شوند.

وی با اشاره به اینکه باید برنامه‌ها را با توجه به فشارها تنظیم کرد، ادامه داد: باید زندگی آینده مردم بدون آسیب‌پذیری باشد، زیرا در این صورت می‌توانیم با قدرت قدم برداریم و به اهداف مورد نظرمان که همانا پیشرفت و توسعه است دست یابیم.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه وجه تمایز اقتصاد مقاومتی با اقتصاد ریاضتی چیست، بیان داشت:‌ در اقتصاد ریاضتی همه چیز توسط دولت تعیین می‌شود؛ مثل دولت یونان که در هنگام قحطی شروع به استقراض از سایر کشورها کرد تا مشکلاتش را حل کند اما این اقدام هم موثر واقع نشد و این دولت به اجبار اقتصاد ریاضتی را در پیش گرفت.

دانش جعفری با اشاره به اینکه اقتصاد ریاضتی زمانی صورت می گیرد که یک کشور به اجبار تن به ریاضت دهد، افزود: این در حالی است که اقتصاد مقاومتی با ابتکار عمل از سوی دولت‌ها صورت می‌گیرد.

60 درصد تورم به سیاست‌های انبساط پولی مربوط است

وی با بیان اینکه باید از تجربیات گذشته خود به خوبی استفاده کنیم تا بتوانیم به نقاط آسیب‌پذیر کشور بپردازیم، گفت:‌ در بررسی‌های به عمل آمده مشخص شد که تورم به وجود آمده نشان می‌دهد که از تحریم نبوده است؛ بنابراین باید گفت 30 درصد تورم مربوط به تحریم، 10 درصد مربوط به هدفمندی یارانه‌ها و 60 درصد باقیمانده به سیاست‌های انبساطی تولید که بانک مرکزی اتخاذ کرده بود، برمی گردد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه بانک مرکزی زمینه را برای تورم سنگین در کشور بوجود آورده است، خاطرنشان کرد: بانک مرکزی باید توجه زیادی کند تا تورم به 30 الی 40 درصد نرسد.

دانش جعفری با  اشاره به اینکه این وضعیت مناسب اقتصاد ایران نیست اضافه کرد:‌باید با ابتکار عمل به شرایط مطلوب  دست یابیم.

اقتصاد مقاومتی یک مدل بومی و علمی در نظم نوین اقتصادی

وی ادامه داد: اقتصاد مقاومتی یک مدل بومی و علمی در نظم نوین اقتصادی کشور محسوب می‌شود.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به سئوال دیگری مبنی بر اینکه عده‌ای معتقد هستند که این مدل در کشور جوابگو نیست، گفت: استفاده از تجربیات جهانی و راهکارهایی که کشورهای مختلف برای رسیدن به پیشرفت طی کرده‌اند، به تنهایی کافی نیست، زیرا مدل‌های اقتصادی هر کشوری در درون همان کشور  جوابگو است.

دانش جعفری با اشاره به اینکه می‌توان از تجارب جهانی استفاده کرد، افزود:‌ هر اتفاق اقتصادی که در جهان می‌افتد، قابلیت کپی کردن در اقتصاد ایران را ندارد.

وی با بیان اینکه باید به شناسایی نقاط ضعف و قوت بپردازیم، اظهارداشت: باید بتوانیم تهدیدها را به فرصت تبدیل کنیم تا بتوانیم به نتیجه ممکن دست یابیم.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه  اهداف عربستان با اهداف ایران یکی نیست، گفت:‌ هر کشوری باید برای خودش برنامه داشته باشد، البته از اصولی که مربوط به پیشرفت اقتصادی می‌شود، می‌توان استفاده کرد.

دانش جعفری با بیان اینکه برای سرمایه‌گذاری نباید فقط متکی به دولت بود بلکه باید از مردم و بخش خصوصی هم استفاده کرد، افزود: رقابت همیشه بهتر از انحصار است.

وی با اشاره به اینکه برای رسیدن به پیشرفت نیازمند ابتکارات داخلی هستیم، تصریح کرد: اقتصاد مقاومتی متکی به الگوی بومی و نیازهای داخلی کشور است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به سئوال دیگری مبنی بر اینکه منظور از اقتصاد درون‌زا و برون‌زا چیست؟ گفت:‌ در ابلاغیه سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی مطرح شده است که این سیاست‌ها زمینه‌ساز تحقق اقتصاد متکی به دانش و فناوری و عدالت بنیان درون‌گرا و برون‌گرا است.

دانش جعفری با اشاره به اینکه سیاست‌های درون‌زا اشاره به امکانات بومی و داخلی دارد،اظهار داشت: این امکانات تحت مدیریت قرار دارد تا بتوانیم از آنها به نحو ممکن استفاده کنیم.

وی با بیان اینکه اگر سرمایه‌گذاری در کشور بیشتر صورت گیرد اشتغال هم به وجود خواهد آمد، ادامه داد: در صورتی که فضای کسب و کار مناسب باشد مردم به سرمایه‌گذاری و کسب و کار سوق پیدا خواهند کرد پس باید گفت در این صورت اقتصاد کشور فعال‌تر می‌شود.

ایران با دنیای خارج تعامل مناسب و سازنده‌ای خواهد داشت

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه کشوری که سیاست توسعه صادرات را در پیش می‌گیرد، سیاست برون‌گرا را در نظر گرفته، گفت:‌ جمهوری اسلامی ایران با دنیای خارج تعامل مناسب و سازنده‌ای خواهد داشت.

دانش جعفری با بیان اینکه ابتکار عمل باید به دست راه حل‌های بومی صورت گیرد، اظهار داشت:‌ باید ابتکارات و راه‌حل‌ها را از درون جوشاند.

اقتصاد باید درون‌گرا و برون‌زا باشد

وی گفت:‌ اقتصاد کشور باید برون‌گرا باشد اما راه‌حل‌ها و فاکتورهایی که برای پیشرفت اقتصادی کشور نیازمندیم باید درون‌زا باشد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به سئوال دیگری مبنی بر اینکه اقتصاد کشور را با کاهش وابستگی به درآمدهای نفتی چگونه تعریف می‌کنید؟ ادامه داد:‌ کشوری که نفت‌خیز است می‌تواند از این ظرفیت به خوبی استفاده کند به گونه‌ای که باید گفت استفاده از درآمد نفت هنر محسوب می‌شود.  

دانش جعفری با اشاره به اینکه باید از درآمدهای نفتی به گونه‌ای استفاده کرد که وابستگی‌مان به دنیای خارج بیشتر نشود، تصریح کرد: باید از نفت در جهت زیربناهای کشور استفاده کنیم تا تولیدات داخلی را افزایش یابد.

وی با اشاره به اینکه نباید در حوزه مصرف وابستگی‌مان به خارج باشد، افزود: باید از نفت و درآمدهای آن به خوبی برای پیشرفت کشور استفاده کنیم.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه نفت ثروت و دارایی محسوب می‌شود که باید آن را به دارایی دیگر تبدیل کنیم، خاطرنشان ساخت:‌ در صورتی که از نفت و درآمدهای آن به خوبی استفاده کنیم می‌توانیم در راستای پیشرفت کشور گام‌های خوبی را برداریم.

دانش جعفری با اشاره به اینکه در مسئله نفت متغیرهایی وجود دارد که به دست ما نیست، بیان داشت: قیمت جهانی نفت هر ساله توسط موسسات بزرگ دنیا تعیین می‌شود پس باید گفت در نفت یک سری عوامل برون‌زا وجود دارد.

وی ادامه داد: باید از نفت به گونه‌ای استفاده کرد تا با تغییر و تحولاتی که در دنیای خارج صورت می‌گیرد اقتصاد کشور آسیب نبیند.

وابستگی کشور به درآمدهای نفتی 65 درصد است

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه وابستگی کشور به درآمدهای نفتی 65 درصد است، تصریح کرد: بسیاری از کشورها توانسته‌اند وابستگی‌شان را به نفت به زیر 20 درصد برسانند.

دانش جعفری با اشاره به اینکه دولت نباید به درآمدهای نفتی اتکا پیدا کند، اظهار داشت: در راستای تولید ثروت و اقتصاد دانش‌بنیان در کشور گام‌های بسیار خوبی برداشته شده است.

وی در پاسخ به سئوال دیگری مبنی بر اینکه برای تکمیل اقتصاد دانش‌بنیان و درآمدزا بودن چه باید کرد، گفت:‌ نباید در تولید علم و ثروت توقف پیدا کنیم.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه در پیشرفت‌های علمی بسیار خوب عمل کردیم، افزود: همه پیشرفت‌های علمی باید به حرکت اقتصادی تبدیل شود.

دانش جعفری با اشاره به اینکه باید علم به فناوری تبدیل شود، تصریح کرد: در اقتصاد دانش بنیان تاکید بسیار زیادی بر روی نیروی انسانی شده است.

وی با بیان اینکه اقتصاد دانش‌بنیان از سرّ درون است، خاطرنشان کرد: اقتصاد دانش‌بنیان از فکر و دانش درون انسان‌ها به وجود آمده است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه در اقتصاد دانش‌بنیان اتکای ما به ماشین‌آلات نیست بلکه در نیروی انسانی است، تاکید کرد: بسیاری از کشورها در این زمینه به پیشرفت‌های خوبی دست یافته‌اند.

دانش جعفری با اشاره به اینکه تاکنون سرمایه‌گذاری‌های بسیار خوبی بر روی اقتصاد دانش‌بنیان شده است، ادامه داد: باید از نیروهای تحصیلکرده عظیمی که در کشور وجود دارد استفاده کنیم و آنها را در طرح‌های تولیدی و اقتصادی به کار ببریم.

وی در پاسخ به سئوال دیگری مبنی بر اینکه برای مردمی کردن اقتصاد چه باید کرد، اظهار داشت:‌ مردمی کردن اقتصاد یعنی اینکه باید نفع اقتصاد به مردم برسد،‌ به گونه‌ای که مردم احساس کنند سهم بیشتری در اقتصاد دارند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه باید سهم نیروی کار از اقتصاد بیشتر شود، تصریح کرد:‌ باید سهم مردم را در اقتصاد زیاد کرد و باید به مردم میدان داد تا آنها بتوانند سرمایه‌گذاری کنند.






تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۸:۵۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 146]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن