واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: موسیقی در تحقق «جهان عاری از خشونت» نقش ارزنده دارد
علی جنتی، در مراسم پایانی بیست و نهمین جشنواره بین المللی موسیقی فجر در تالار وحدت گفت: موسیقی در تمام دوره های پس از پیروزی انقلاب اسلامی، با مردم ایران همنوا و همگام بوده است و جشنواره موسیقی فجر هر سال کرشمه ای نو در این عرصه ارائه کرده است. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: باید از ظرفیت های موسیقی برای تامین اهداف سیاست خارجی کشور و تحقق پیشنهاد رئیس جمهور مبنی بر «جهان عاری از خشونت» بهره گیریم.
علی جنتی در مراسم پایانی بیست و نهمین جشنواره بین المللی موسیقی فجر در تالار وحدت برگزار شد، گفت: موسیقی در تمام دوره های پس از پیروزی انقلاب اسلامی، با مردم ایران همنوا و همگام بوده است و جشنواره موسیقی فجر هر سال کرشمه ای نو در این عرصه ارائه کرده است.
وی با بیان این ضرب المثل که می گویند «آنجا که سخن باز می ماند، موسیقی آغاز می شود»، گفت: همان طور که عالم معنا را با چشم دل می توان دید، موسیقی را نیز باید با گوش جان شنید. گاهی دیدن و شنیدن یک اثر هنری، چنان وجدی در انسان می آفریند که غم را به شادی، و تعجیل را به تدبیر، تبدیل می کند.
جنتی تصریح کرد: ایرانیان نقشی ممتاز در تکامل موسیقی جهان ایجاد کرده اند و به این علت، موسیقیدانان ایرانی جایگاهی رفیع در این هنر دارند. بسیاری از فرهیختگان ایرانی در طول تاریخ در کنار پرداختن به علوم و فنون تخصصی شان در عرصه موسیقی نیز فعالیت کرده اند و در تکامل این هنر نقش داشته اند تا موسیقی بر صدر هنرهای ایرانی و اسلامی بنشیند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، با اشاره به وجود بخش های مختلفی مانند پاپ، کلاسیک ایرانی و غربی، بانوان، کودکان و اهدای جوایز به پایان نامه های برتر در ارتباط با موسیقی گفت: تنوع بخش های جشنواره موسیقی فجر نشان از گستردگی این هنر و انبوه علاقه مندان و اهتمام برگزار کنندگان برای توجه به تمام این گونه ها دارد.
جنتی با اشاره به برگزاری این دوره از جشنواره در شش استان مختلف این مسئله را نشان از تمرکززدایی و توجه مسئولان برگزاری جشنواره به عدالت دانست و آن را یکی از رویه های دولت نامید.
«تردیدی نیست که جوانان ما به سبک های جدید موسیقی آشنا هستند، بنابراین ما باید آنها را دریابیم. از گروه های جوان باید حمایت کرد و شرایط آموزش و اجرای صحنه ای آنها فراهم شود.»
وی با تاکید بر ضرورت مشارکت بخش خصوصی در توسعه هنر موسیقی گفت: دولت به تنهایی نمی تواند زمینه اجرای موسیقی فاخر و کنسرت های بزرگ را فراهم کند و در این زمینه به حمایت بخش خصوصی نیاز داریم.
وزیر ارشاد یادآور شد: یکی از الزامات اجرای موسیقی وجود سالن های مجهز و با کیفیت است که بخش خصوصی می تواند با شناسایی و تجهیز سالن های مناسب در این زمینه گام بزرگی بردارد.
بیست و نهمین جشنواره بین المللی موسیقی فجر از 24 بهمن ماه در تهران و 6 استان به اجرا درآمد و آئین پایانی آن، پنجشنبه شب (دیشب، 1 اسفند 1392) در تالار وحدت برگزار شد.
جمعه ۲ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۸:۳۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبکه خبر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]