تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 2 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بار خدايا براى تو روزه گرفتيم و با روزى تو افطار مى كنيم پس آن را از ما بپذير، تشنگى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1832141316




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هندو ایران به یکدیگر نیاز دارند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

هندو ایران به یکدیگر نیاز دارند دهلی نو - ایرنا - یک روزنامه چاپ دهلی نو روز پنجشنبه با انتقاد از سطح فعلی روابط ایران و هند، نوشت: تهران و دهلی نو در راستای تامین منافع به یکدیگر نیاز دارند.


به گزارش ایرنا، روزنامه اردو زبان ˈانقلابˈ طی مقاله ای می افزاید: هند و ایران از نظر جغرافیایی همسایه دور یکدیگر هستند ولی از نظر تاریخی و فرهنگی هیچ مرزی بین دو کشور وجود ندارد. البته به نظر می رسد که تهران و دهلی نو نتوانسته اند که روابط تاریخی فیمابین را با شرایط عصر جدید منطبق سازند.
این روزنامه با اشاره به اینکه دولتمردان هند و ایران چندین بار تلاش هایی را دراین جهت انجام داده اند، می نویسد: دیدار ˈشیو شانکار منونˈ مشاور امنیت ملی هند با ˈ محمد جواد ظریفˈ وزیر خارجه ایران در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ در آلمان و تاکید آنان بر ضرورت تحکیم هر چه بیشتر روابط بین دو کشور آخرین مورد از این تلاش ها می باشد.
این مقاله در ادامه می افزاید: شکی در این نیست که مناسبات فرهنگی و سیاسی بین هند و ایران بسیار قدیمی و قوی هستند ولی به نظر می رسد که دو کشور از این امتیاز درجهت توسعه بیش از پیش روابط فیمابین در عصر حاضر استفاده چندان نکرده اند.
ˈ تحت شرایط کنونی جهان تقویت یا تضعیف روابط سیاسی بین کشورها به عوامل مختلف اقتصادی و تجاری بستگی دارد و به نظر می رسد که هند و ایران زیاد به این واقعیت توجه نکرده اند بنابراین، لازم است که دو کشور نیازهای یکدیگر و شرایط کنونی جهان را بجای متهم ساختن طرف مقابل بررسی کنند و طرح خط لوله گاز ایران -پاکستان - هند نمونه بارزی از این واقعیت است.ˈ
به نوشته این مقاله مقامات ایران و هند اکنون حدود دو و نیم دهه است که بارها از این طرح به نحو اغراق آمیز تمجید کرده اند ولی آنان سپس بهانه های متعددی از کمبود مالی گرفته تا نگرانی های امنیتی را برای اجرایی نکردن آن مطرح کرده اند.
روزنامه انقلاب با اشاره به اینکه این بهانه ها تاکنون نتوانسته اند مردم را متقاعد سازند، می افزاید: علت آن مشخص است. هزینه اجرای این طرح حدود هفت میلیارد و نیم دلار برآورد شده و این مبلغی است که هند، پاکستان و ایران می توانند آن را براحتی تأمین کنند.
ˈ ایران هر سال نفت خامی به ارزش حدود 12میلیارد دلار به هند صادر می کند و پاکستان نیز از مشتریان عمده نفت این کشور است. انتظار می رود که ایران، پاکستان و هند سود زیادی را از این طرح خط لوله خواهند برد و می توان گفت که با اجرای آن اقتصاد سه کشور به مراتب بهتر خواهد شد.ˈ
در ادامه این مقاله آمده است: درباره امنیت این طرح باید گفت که دهلی نو و اسلام آباد چند سال است که با اجرای طرح لوله گاز ترکمنستان-افغانستان-پاکستان-هند موافقت کرده اند و اکنون سوال این است که اگر خطری متوجه این خط نیست چرا اجرای طرح خط لوله ایران-پاکستان-هند خطرناک می باشد؟
دوم اینکه، کدامیک از طرح های خط لوله گاز در سراسر جهان با هیچ خطری مواجه نمی باشند؟ آیا می توان گفت که همه مناطقی که خطوط لوله از آنها عبور می کنند در برابر هرگونه حمله ای مصون هستند؟
این روزنامه هندی سپس می نویسد: پاسخ به این سوال به طور حتم منفی است چون جنگ بین خوبی و بدی از همان بدو پیدایش دنیا در جریان بوده است. امروزه نیز گروههای زیادی در جهان وجود دارند که تنها هدف آنها وارد کردن آسیب به دیگران است و طالبان و دیگر سازمان های جنگ طلب فعال در افغانستان و پاکستان نمونه هایی از این گروهها هستند.
این مقاله با تاکید براینکه هند و ایران دو کشور مهم نه تنها در منطقه بلکه سراسر جهان هستند، می افزاید: به همین دلیل لازم است که دولتمردان دو کشور با توجه به نیاز ایران و هند به یکدیگر، تلاشهای بیشتری را در جهت تقویت و گسترش هر چه بیشتر روابط انجام دهند.
آساق ** 2164 ** 275 **
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




01/12/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن