تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 11 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نادانى ريشه همه بديهاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803204604




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

برخی نمی خواهند کشورهای آسیایی وآفریفایی با دسترسی به آب توسعه یابند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

برخی نمی خواهند کشورهای آسیایی وآفریفایی با دسترسی به آب توسعه یابند بندرعباس- ایرنا- رییس مرکزعلمی تحقیقاتی شیلر کشور سوئد گفت: برخی از سیاستمداران غربی نمی خواهند کشورهای آسیایی و افریقایی با دسترسی به آب های شیرین توسعه یابند.


به گزارش ایرنا، دکتر حسین عسکری چهارشنبه در سومین همایش ملی سلامت، محیط زیست و توسعه پایدار در بندرعباس با اشاره به اینکه حفظ محیط زیست هیچگونه تضاد و تقابلی با عمران و توسعه جوامع و کشور ها ندارد، افزود: همچنین عده ای از دوستداران و حافظان محیط زیست در غرب نیز ادعا می کنند اگر کشور های آسیایی و افریقایی راه آنها را بروند و توسعه یابند جهان نابود می شود.
وی با اشاره به اینکه بر اساس اعتقاد مسلمانان انسان مامور عمران و آباد کردن زمین می باشد، اظهار داشت: می دانیم انسان با قوه عقل، علم و منطق می تواند هم شرایط زندگی خود و هم محیط زیست را بهبود بخشد.
رییس مرکزعلمی تحقیقاتی شیلر کشور سوئد ادامه داد: همچنین عده در غرب برخوردار از فناوری های جدید می خواهند کشورهای توسعه نیافته تلاشی برای پیشرفت خود انجام ندهند و ایجاد شدن مشکل های زیست محیطی را دلیل این خواسته خود بیان ی کنند.
عسکری با اشاره به اینکه کشور سوئد یکی از بزرگترین صارد کننده های چوب کاغذ به جهان می باشد و همچنان جنگل های وسیعی دارد، بیان کرد: 80 درصد جنگل های این کشور کاشته دست انسان هایی می باشد که از فناوری به خوبی استفاده کرده اند.
این پژوهشگر حوزه محیط زیست بیان کرد: علت مخالفت برخی سیاستمداران غربی با توسعه یافتن سای کشور ها جابه جایی ، انتقال و بر هم خوردن توازن کنونی قدرت سیاسی اقتصادی جهان از غرب به سایر کشورها می باشد.
وی یادآور شد: دو تن از محققان در غرب به این نتیجه رسیده اند که آب فراوان بارش باران و برف بر قلل کوه ها از راه دَرزها و شیار ها به اعماق زمین منتقل و مسافت زیادی را طی و حتی به صورت رودخانه زیر زمینی حرکت می کنند و نباشته می شوند.
وی با اشاره به اینکه یک موسسه تحقیقاتی با هدف یافتن آب های کوه های هندوکش و هیمالیا در صحراهای افغانستان و ایران مطالعه هایی را برای امریکا انجام داده است، بیان کرد: امریکا از انتشار نتایج این تحقیق خود داری کرده و آنرا محرمانه نگاه داشته است.
رییس مرکز علمی تحقیقاتی شیلر کشور سوئد بیان داشت: اکنون این شرکت تحقیقاتی می خواهد آب های انباشته در دل زمین را برای امریکا استخراج کند.
وی یادآور شد: با توجه به اینکه اینکه افرادی در غرب نمی خواهند کشور های آسیایی و آفریقایی با دست یابی به این آب های انباشته بسیار قدیمی توسعه یابند دسترسی به این فناوری بسیار محدود می باشد.
این محقق حوزه محیط زیست با اشاره به اینکه احتمال وجود آب شیرین در زیر دریاچه ارومیه با توجه به کوه های اطراف بسیار قوی است، اشاره کرد: اکنون فناوری دسترسی به این آبها در ایران وجود ندارد ولی می توان با تکیه و استفاده از استعدادهای جوان و خلاق برای انجام پژوهش و مطالعه در این راستا گام برداشت و نتایج بسیار جالبی بدست آورد.
عسکری با تاکید بر اینکه همچنین برخی معتقدند منبعی از آب شیرین بسیار قدیمی در زیر دریاچه ارومیه وجود دارد، خاطر نشان ساخت: می توان برای احیا دریاچه ارومیه از این آب استفاده کرد.
رییس مرکز علمی تحقیقاتی شیلر کشور سوئد همچنین با اشاره به اینکه ایده اتصال خلیج فارس و دریای عمان به یکدیگر و استفاده از ان برای عمران بیابان های داخلی ایران بسیار جالب است، اظهار داشت: برخی این ایده را غیر ممکن ممکن می دانند ولی انسان برای رسیدن به نتایج بلند و پیشرفت باید ایده های بلندی داشته و به دنبال عملی کردن آنها باشد.
وی با تاکید مجدد بر اینکه توسعه و عمران با محیط زیست هیچگونه تضاد و تقابلی ندارند، افزود: داشتن اقتصاد توسعه یافته و بهتر با محیط زیست سالم و بهتر هیچگونه تضاد، تناقض و ضدیتی با یکدیگر ندارند.
رییس مرکز علمی تحقیقاتی شیلر کشور سوئد با اشاره به مشکل طوفان های شن در ایران و عراق که برای سلامت بشر و محیط زیست مخرب می باشد، بیان داشت: چند سال قبل پیشنهاد ایجاد کمربند سبز را در عراق مطرح کردیم که بنا به دلایل سیاسیی عملی نشد.
وی ادامه داد: براساس این طرح جنگل هایی مانند نخل و زیتون که هم قابلیت خنک کنندگی و هم خوراکی دارند را اطراف شهر های عراق ایجاد می شد.
عسکری با بیان اینکه ایجاد این جنگل ها تا اندازه فراوانی مانع از رسیدن طوفان شن به شهر ها می شود، ادامه داد: همچنین وجود جنگل موجب افزایش بارندگی می شود.
وی بیان کرد: بخش کوچکی از طرح کمربند سبز را در اطراف شهر کربلا اجرا کردیم.
رییس مرکز علمی تحقیقاتی شیلر کشور سوئد با اشاره به اینکه برای اجرایی کردن این برنامه در کشور های منطقه نیاز به آب داریم ، اضافه کرد: با توجه به محدودیت منابع آبی باید ساختاری نظام مند برای مدیریت آب های موجود در کشورهای منطقه بین النهرین طراحی و اجرا کنیم.
وی ابراز داشت: همچنین می توان نسبت به نمک زدایی آب های شور، هدایت آب از مناطق پر آب به مناطق کم آب ، جلوگیری از هدر رفت آب های ناشی از بارش باران و برف نیز اقدام کرد.
رییس مرکز علمی تحقیقاتی شیلر کشور سوئد یادآور شد: بهترین روش برای نمک زدایی آب های شور استفاده از نیروگاه های کوچک اتمی است که با توجه به مسائل سیاسی ، کشورهای محدودی مانند روسیه امکان استفاده از این فناوری را دارند.
عسکری با بیان اینکه این فناوری اکنون در برخی کشور ها در حال استفاده می باشد، خاطر نشان ساخت: برای کاربرد این فناوری نیاز به توافق های سیاسی داریم.
عسکری بیان کرد: ایران جایگاه حساس و مهمی در سیاست جهانی دارد که این نه مربوط به فناوری و نه منابع زیر زمین ان می باشد بلکه علت اصلی این امر در روحیه و ایده ها امیدی است که در مردم کشور نهفته است.
رییس مرکز علمی تحقیقاتی شیلر کشور سوئد یادآور شد: برای آیند کشور باید با روحیه امید تلاش کنیم و سختی ها را با هوش ، درایت و پشتکار پشت سر گذاریم.
وی افزود: با توجه به اینکه ایران در 20 تا 50 سال دیگر تبدیل به مهمترین نقطه برای توسعه در جهان خواهد بود باید به صورت جدی در روابط خود و نقشمان با طبیعت، برخورد با یکدیگر، سایر جوامع و کشور ها بیاندیشیم.
وی یادآور شد: با تلاش هر غیر ممکنی ممکن می شود و بنا براین باید برای داشتن آینده ای روشن با روحیه و پشتکار تلاش کنیم.
این پژوهشگر در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه بندرعباس می تواند تبدیل به مرکز تجارت و حمل و نقل جهان تبدیل شود، اظهار داشت: موقعیت جغرافیایی و وجود راه آهن بندرعباس بافت مشهد این امکان را به این شهر داده است.
وی ادامه داد: کشورهای ختلفی همچون چین به دنبال استفاده از این ظرفیت می باشند و تنها محدودی از کشور ها بنا به دلایل سیاسی به این امر مخالف می باشند.
وی خاطر نشان ساخت: تجار و بازرگانان برای رساندن کالاهای خود از افریقا، اروپا و سایر نقاط جهان نیاز به کشور های آسیای مرکزی و حتی روسیه و برعکس نیازمند استفاده از این بندر هستند.
سومین همایش یک روزه توسعه محیط زیست با حضور دانشمندان ایرانی وخارجی در بندرعباس برگزار شد.ک/2
8144/668
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




30/11/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن