واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > شمال > مازندران حجت الاسلام شکریان:
تهاجم فرهنگی تنها گزینه روی میز دشمنان است/ جمع آوری 15 هزار شبهه
بابل - خبرگزاری مهر: مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران گفت: تهاجم فرهنگی را تنها گزینه روی میز دشمنان بیان کرد و گفت: باید برای مقابله با آن آماده شویم.
به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام ناصر شکریان پیش از ظهر چهارشنبه در کارگاه آموزشی نقد فرق و نحله های انحرافی، جنگ، محاصره اقتصادی، ترور شخصیت، قطعنامه و برنامه ریزی فتنه را از جمله اقدامات دشمنان برای براندازی نظام اسلامی بیان کرد. وی اظهار داشت: به دلیل عدم توفیق دشمنان در این برنامه ها، در حال حاضر آنچه برایشان باقی مانده تهاجم فرهنگی و ایجاد نحله های انحرافی است.
مدير کل تبليغات اسلامي مازندران، برگزاري گفتمان هاي ديني در مدارس استان را يکي از فعاليت هاي سازمان تبليغات اسلامي در اين زمينه عنوان کرد و گفت: در برنامه هاي بسيار زيادي که در سطح مدارس استان برگزار کرده ايم، 15 هزار شبهه را جمع آوري کرده و آن را به صورت جزوات در اختيار اساتيد گفتمان ديني قرار داديم تا بتوانيم با ذهني آماده و پاسخي متقن در مدارس حضور پيدا کنيم.
حجت الاسلام شکريان خطاب به مربيان و معاونين پرورشي خاطرنشان کرد: شما عزيزان بايد در اين زمينه به صورت تخصصي ورود پيدا کرده و بيشتر با شبهات آشنا شويد و برگزاري اين دوره يکي از کارهايي بود که سازمان تبليغات اسلامي مي توانسته انجام دهد.
جعفری استاد دانشگاه و مدرس کارگاه آموزشي نقد فرق و نحله هاي انحرافي نیز با اشاره به تهاجم فرهنگي و جنگ نرم دشمن، اظهار داشت: نخستين کاري که در جنگ نرم انجام مي شود، ورود به اعتقادات ديني و مذهبي شخص بوده و چون ما برخوردار از فرهنگ اسلامي غني هستيم، حمله آنها به زيرساخت هاي فکري و اعتقادي ما صورت مي پذيرد.
وي ادامه داد: براي اينکه بتوانيم با اين نوع از حملات مقابله کنيم، بايد آنچه را که مطرح مي کنند را بفهميم و متوجه شويم که از چه طرقي وارد اين کارزار شده اند.
اين استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: يکي از راه هايي که براي حمله به ما استفاده مي کنند، فرقه سازي و حمايت از جنبش هاي ديني است.
دکتر جعفري با بيان اينکه نياز معنوي براي جامعه و افراد آن يکي از نيازهاي بنيادين محسوب مي شود، گفت: دشمنان اين نيازهاي معنوي را از طريق جنبش هاي ديني جديد ارائه مي کنند تا مخاطبين خود را از افراد منفک شده از فرهنگ ديني به دست آورند و به نيازهايشان بر اساس تفکرات خود پاسخ بگويند.
وي با اشاره به اينکه اديان به دو دسته ابراهيمي و غيرابراهيمي تقسيم مي شوند، تصريح کرد: يهوديت، مسيحيت و مسلمانان از دسته اديان ابراهيمي به شمار رفته و خداوند در اديان ابراهيمي به عنوان يک وجود مقدس فراتر از مخلوقات در نظر گرفته مي شود.
اين استاد دانشگاه ابراز داشت: اديان غيرابراهيمي بيشتر در هند و چين وجود داشته و هندوها از جمله اين اديان به شمار مي روند و نکته اي که در مورد اين اديان بايد گفت اين است که در اين اديان اصولا اگر مفهوم خداي متعال از اعتقادات ديني و مذهبي آنان برداشته شود، خلل چنداني به اين اديان وارد نمي شود؛ چراکه خدا را مفهومي فراتر از مخلوقات تصور نمي کنند.
۱۳۹۲/۱۱/۳۰ - ۱۲:۲۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 88]