واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > شرق > خراسان رضوی زیبدی در گفتگو با مهر:
شیوههای جدید درمان اعتیاد جایگزین روشهای خشن شدهاست/ غل و زنجیر دیگر معنا ندارد
مشهد - خبرگزاری مهر: کارشناس پیشگیری از اعتیاد بهزیستی خراسان رضوی گفت: آموزش مدیران مراکز اقامتی میان مدت غیر مجاز با هدف تغییر نگرش در استفاده از روش های غلط گذشته سبب می شود تا حداقل ضرب و جرح و فوتی را داشته و فرد نجات یافته کمترین برگشت را داشته باشد.
ابوالقاسم زیبدی در گفتگو با خبرنگار مهر عنوان کرد: در راستای طرح ساماندهی مراکز اقامتی میان مدت غیر مجاز و همگام با تعامل با شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر و دادگستری کارگاه های آموزشی با هدف تغییر نگرش برای مدیران این مراکز برپا کردیم. آموزش روش های جدید مدیریتی وی ابراز کرد: در این کارگاههای آموزشی اعتیاد، روش های مدیریتی و نحوه اداره در این مراکز به طوری که حداقل ضرب و جرح و فوتی را داشته و از روشهای گذشته استفاده نکنند، آموزش داده شد. زیبدی اظهار کرد: این افراد چون که خودشان از معتادین بهبود یافته هستند یک سری نگرشهای غلط و روشهای خشونتی از گذشته دارند که جزو عصاره شخصیتی آنها شده و باید به طور سایشی از آنها گرفته و روش های جدید درمان جایگزین شود.
غل و زنجیر و استفاده از استخرهای آب سرد معنا ندارد کارشناس مسئول پیشگیری از اعتیاد بهزیستی خراسان رضوی ادامه داد: مواردی مانند غل و زنجیر و استفاده از استخرهای آب سرد که روشهایی غلط بوده و دیگر معنا ندارد، با آموزش شیوه های درست و به روز و نحوه برخورد های مناسب عوض می شود. زیبدی ابراز کرد: با کارگاه های آموزشی که از ابتدای مهرماه آغاز شده است، مدیران مراکز مجاز و غیرمجاز آموزشهای لازم را در زمینههای آشنائی با انواع مواد مخدر و برخورد با معتادین به این مواد، پیشگیری از عود مصرفکننده و مهارتهای مددياران مرکز و خانواده در نحوه برخورد با وی داده میشود تا فرد نجات یافته کمترین برگشت را داشته باشد.
وی اظهار کرد: استقبال از کارگاه های آموزشی خیلی خوب بوده است و در اسفند ماه هم کارگاه دیگری برای مددیاران خانوادهمراکز اقامتی میان مدت با همکاری جمعیت خیریه تولد دوباره گذاشته می شود که اساتید کشوری بهزیستی و دفتر اعتیاد در آن آموزش میدهند. میزان مانایی افراد بهبود یافته بعد از ترخیص بر دوش مددیار خانواده است زیبدی ،مددياران خانواده مراکز اقامتی ترک اعتیاد را پل ارتباطی میان خانواده و جامعه دانست و عنوان کرد: میزان مانایی افراد بهبود یافته بعد از ترخیص از مراکز وظیفه سنگینی است که بر دوش مددیار خانواده گذاشته میشود. وی تصریخ کرد: با همکاری شورای هماهنگی مبارزه با مخدر استان و دادگستری این مراکز ساماندهی میشوند تا دیگر شاهد استفاده از روشهای غلط قبلی نباشیم. زیبدی افزود: همچنین با همکاری شورای مبارزه با مواد مخدر استان، دادگستری و نیروی انتظامی مراکز غیرمجاز شناسایی و پس از مهلت مقرر برای دریافت مجوز، پلمپ میشوند.
۱۳۹۲/۱۱/۳۰ - ۰۸:۲۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 157]