واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
اتمام فاز مفهومی پروژه سیکلوترون در دانشگاه امیرکبیر تهران- ایرنا- رییس پژوهشکده فناوری های نو دانشگاه امیرکبیر از اتمام فاز مفهومی وتحقیقاتی طرح کلان سیکلوترون های کوچک در این دانشگاه خبر داد.
به گزارش خبرنگار علمی ایرنا، مجتبی صدیقی در مراسم آغاز به کار کنفرانس ریزی فناوری و میکروماشین کاری (MEMS) در دانشگاه صنعتی امیرکبیر افزود: طرح کلان سیکلتروهای کوچک در زمره طرح های موفق از دیدگاه شورای علوم، تحقیقات و فناوری محسوب می شود.
به گفته وی اعتبار این طرح حدود 600 میلیون تومان است و نظارت بر این پروژه به عهده پژوهشکده فناوری های نو دانشگاه است.
وی همچنین از دیگر عملکردهای این پژوهشکده را ارتباط با دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی دنیا عنوان کرد و گفت: اکنون با دانشگاه وی.او.ام مالزی همکاری نزدیکی در حوزه فناوری داریم.
رییس پژوهشکاه فناوری نو دانشگاه امیرکبیر از تشکیل چهار گروه خبر داد و گفت: این گروه های پژوهشی شامل روباتیک، مکاترونیک، مواد پیشرفته و ریزی فناوری و میکروماشینکاری است.
ی صدیقی خاطرنشان کرد: گروه پژوهشی آینده شناسی اکنون به عنوان یک پژوهشکده مستقل فعالیت می کند.
وی اظهار داشت: سعی در برقراری ارتباط بیشتر با دانشکده های دانشگاه است . رییس پژوهشکده فناوری های نو دانشگاه امیرکبیر مهمترین فعالیت این مرکز را استقرار واحد اداری و مالی این پژوهشکده عنوان کرد و گفت: همچنین حساب های درآمدی در کنار درآمدهای دانشگاه وضعیت مستقلی به خود اختصاص داده است.
رییس پژوهشکده فناوری های نو دانشگاه امیرکبیر با بیان اینکه این پژوهشکده عنوان برترین پژوهشکده وزارت علوم شناخته شد خاطرنشان کرد: اکنون 9 نفر در مقطع کارشناسی ارشد و سه دانشجوی دکترای پژوهش محور در این پژوهشکده فعالیت می کنند.
مسوول پژوهشکده فناوری های نو دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطرنشان کرد: پژوهشکده را به عنوان قدیمی ترین پژوهشکده دانشگاه با قدمت 20 سال عنوان کرد که در آن سال به عنوان مرکز روباتیک و اتوماسیون کار را شروع کرد و به تدریج با دریافت مجوز شورای گسترش و توسعه زمینه فعالیت های خود در سال 77 به نام پژوهشکده فناوری های نو روباتیک و اتوماسیون صنعتی، مکانیک و آینده شناسی فعالیت می کرد.
وی خاطرنشان کرد: در سال 83 این مرکز ردیف اختصاصی بودجه را در قانون بودجه کشور را به خود اختصاص دهد و در کنار ردیف بودجه دانشگاه این پژوهشکده دیده شد.
صدیقی گفت: در ابتدا پژوهشکده با یک هیات علمی کار خود را شروع کرد که امروز در کنار پنج عضو هیات علمی قراردادهای همکاری با دانشکده های دیگر حدود 40 هیات علمی دانشگاه با این دانشکده همکاری دارند.
وی با اشاره به برگزاری کنفرانس ریزی فناوری و میکروماشینکاری (MEMS) گفت: این کنفرانس با استقبال متخصصان این رشته مواجه شد که بیش از 150 مقاله دریافت شده است که از این میان 102 مقاله برای ارایه انتخاب شده است.
کنفرانس ریزی فناوری و میکروماشینکاری (MEMS) تا فردا- چهارشنبه- در دانشگاه امیرکبیر برپاست.
علمی(3)**9190**1599
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
29/11/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]