تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 2 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):همان گونه كه قوام جسم، تنها به جانِ زنده است، قوام ديندارى هم تنها به نيّت پ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1832302636




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

4 سال آینده ۱۷میلیارد دلار خرج شبکه ملی اطلاعات می شود


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین: 4 سال آینده ۱۷میلیارد دلار خرج شبکه ملی اطلاعات می شود فناوری اطلاعات > فناوری اطلاعات و ارتباطات - اخبار فناوری اطلاعات ایران در شامگاه دوشنبه ۲۸ بهمن ماه ۱۳۹۲

وزیر ارتباطات اخراج ۵ هزار کارمند پست را تکذیب کرد
وزیر ارتباطات با تاکید بر این که اشتغال‌زایی و حمایت از نیروی انسانی یکی از سیاست های دولت روحانی است موضوع اخراج ۵ هزار کارمند پست را رد کرد. به گزارش تسنیم، سیاست‌ اشتغال‌زایی و حمایت از نیروی انسانی دولت روحانی بار دیگر و این بار از زبان وزیر ارتباطات در گفت‌وگویی صمیمی با یکی از کارمندان پست مطرح شد.
واعظی در سفر آخر هفته گذشته خود به قم با یکی از خدام حرم حضرت فاطمه معصومه (س) برخورد می‌کند که از قضا یکی از کارمندان و پرسنل شرکت پست است و همین منجر به آغاز گپ و گفت و شاید به نوعی درد دل آن کارمند می‌شود.
دغدغه این خادم شایعه‌ای بود که ساختار فکری‌اش را به هم ریخت و واعظی با صراحت دغدغه‌اش را برطرف ساخت.
وی در مقابل واعظی گفته که شنیده می‌شود قرار است ۵ هزار نفر از کارمندان پست اخراج شوند که واعظی در پاسخ و دلگرمی به این کارمند پست اظهار کرد: سیاست دولت آقای دکتر روحانی اشتغال‌زایی است.
وزیر ارتباطات افزود: یکی از اهداف وزارت ارتباطات ایجاد فرصت‌های شغلی برای جوانان به ویژه فارغ‌التحصیلان رشته‌های مرتبط با این وزارتخانه است و تلاش می‌شود با حمایت از بخش خصوصی پست اشتغال‌زایی در کلیه زیرمجموعه‌های این وزارتخانه فراهم شود.
واعظی با بیان اینکه شرکت پست در حال تحول است و قرار گذاشته خدمات جدیدی را به مردم عزیزمان ارائه دهد، گفت: ارائه خدمات جدید نیاز به نیروی انسانی دارد و بهترین کسانیکه می‌توانند این خدمات را ارائه دهند، کارمندان خوب فعلی ما در شرکت پست هستند که با آموزش‌های لازم می‌توان از وجود همه آنان استفاده نمود.
وزیر ارتباطات در پایان ضمن تکذیب این شایعه گفت: امیدوارم مدیران و کارکنان خدوم شرکت پست از همه ظرفیت‌های خود برای ارتقاء خدمت‌رسانی به مردم و افزایش رضایتمندی جامعه اقدام کنند   سرمایه‌گذاری ۱۷ میلیارد دلاری دولت در شبکه ملی اطلاعات
دبیر شورای‌عالی فناوری اطلاعات گفت: به‌منظور اجرای تعهدات برنامه پنجم در فرصت باقی‌مانده، یک برنامه جامع تعریف شده که در راستای آن دولت تا چهار سال آینده باید ۱۷ میلیارد دلار در حوزه شبکه ملی اطلاعات سرمایه‌گذاری کند. ‌به گزارش سازمان فناوری اطلاعات ایران، نصرالله جهانگرد ‌معاون وزیر ارتباطات و رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران در همایش جامعه و فضای مجازی با اشاره به حجم ترافیک ارتباطات اینترنت در دنیا و ایران اظهار کرد: در حال حاضر ترافیک ارتباطات اینترنتی دنیا ۱۰۰ ترابایت در ثانیه است در حالی که این رقم برای کشور ما ۱۰۰ گیگابیت بر ثانیه است و این امر بیانگر فاصله بسیار زیاد کشور در راستای اجرای تعهدات برنامه پنجم کشور است.
وی با اشاره به ایجاد شبکه ملی اطلاعات به‌منظور برطرف کردن نیازهای داخلی مردم گفت: با ایجاد این شبکه،‌ بیش از ۸۰ درصد از نیازهای مردم در حوزه‌های بانکی،‌ دانشگاهی،‌ خدمات تفریحی و اجرایی در داخل برطرف خواهد شد و ۲۰ درصد مابقی نیازها از طریق ارتباطات بین‌الملل تأمین می‌شود.
دبیر شورای‌عالی فناوری اطلاعات با بیان این مطلب که به‌منظور اجرای تعهدات برنامه پنجم در فرصت باقی‌مانده، یک برنامه جامع تعریف شده است، خاطرنشان کرد: بر همین اساس و به‌منظور تحقق برنامه‌ها نیاز به سرمایه‌گذاری بیش از ۵۰ میلیارد دلاری تا چهار سال آینده در این حوزه وجود دارد که قرار است تنها ۱۷ میلیارد دلار آن از سوی دولت صورت گیرد.
او ادامه داد: امیدواریم با اجرای این برنامه‌ها، ‌شاهد ارتقای بازار فناوری اطلاعات و ارتباطات طی این مدت باشیم.   مخابرات ایران نهمین شرکت برتر شد
شرکت مخابرات ایران در شانزدهمین سال معرفی شرکت‌های برتر ایران، از بین ۵۰۰ شرکت برتر ایرانی رتبه نهم را به دست آورد. به گزارش تسنیم، سازمان مدیریت صنعتی کشور طبق روال هر ساله براساس آمار دریافتی و بررسی‌های میدانی در خصوص عملکرد شرکت‌های اقتصادی برتر ایرانی اقدام به معرفی ۵۰۰ شرکت برتر ایران کرده که همایش آن امروز در مرکز همایش‌های بین‌المللی صدا و سیما برگزار شد.
سازمان مدیریت صنعتی در سال ۱۳۹۲ برای شانزدهمین سال پیاپی، شرکت‌های برتر ایران را رتبه‌بندی کرده که در این رتبه‌بندی شرکت مخابرات ایران توانست در بین ۵۰۰ شرکت برتر ایرانی، رتبه نهم را به دست آورد و در شاخص ارتباطات به عنوان برترین شرکت شناخته شود.
در بین ۱۰ شرکت برتر اسامی چهار بانک و پنج شرکت نفتی به چشم می‌خورد.   درخواست کاهش 6درصدی تعرفه واردات تلفن همراه
مدیر نمایشگاه موبایلکس ۲۰۱۴ به تجارت الکترونیکی از طریق تلفن همراه تاکید کرد و گفت: نمایشگاه موبایلکس ۲۰۱۴ از امروز ۲۸ بهمن تا جمعه دوم اسفندماه در بازار موبایل ایران از ساعت ۱۰ تا ۲۰ برپاست. به گزارش ایسنا، رامین سمیع‌زاده با اشاره به حضور تمام برندهای موبایل در دومین نمایشگاه تلفن همراه و تبلت گفت: این نمایشگاه جدی‌ترین رویداد نمایشگاهی کشور در عرصه ارائه انواع تبلت و گوشی‌های تلفن همراه است.
وی افزود: در نمایشگاه یاد شده علاوه بر غرفه‌های موبایل و تبلت تعدادی از غرفه‌داران نیز به ارائه انواع برنامه کاربردی و نرم‌افزاری پرداخته و از این نظر نمایشگاه تلفن همراه و تبلت و را متمایز کرده است.
مدیر نمایشگاه موبایلکس ۲۰۱۴ با بیان اینکه در دوره بعد از رایانه به سر می‌بریم، تأکید کرد: امروزه گوشی تلفن همراه تنها یک کالای لوکس و یا یک وسیله شخصی برای ایجاد ارتباط نیست بلکه ابزار آموزشی، انتقال مفاهیم علمی، پزشکی، مهندسی و حتی تجارت است.
وی افزود: امروزه در ادامه تجارت الکترونیکی شاهد تجارت از طریق موبایل هستیم. * خواستار کاهش شش درصدی تعرفه واردات «تلفن همراه» هستیم
رییس اتحادیه صنف فروشندگان دستگاه‌های صوتی و تصویری و تلفن همراه گفت: خواستار کاهش شش درصدی تعرفه واردات تلفن همراه هستیم.
ابراهیم درستی در حاشیه مراسم آغاز به کار دومین نمایشگاه تبلت و تلفن همراه، گفت: ما امیدواریم مسئولین به طور مستقیم کاری انجام دهند که بتواند به صورت قاطع مشکل قاچاق تلفن همراه در کشور را حل کند.
وی افزود: هم اکنون تعرفه واردات تلفن همراه شش درصد است که هشت درصد مالیات بر ارزش افزوده نیز به آن اضافه می‌شود.
او با اشاره به اینکه تلفن‌های تا مرز ۴۰۰ هزار تومان ۷۵ درصد از نیاز مردم را پوشش می‌دهند، اظهار داشت: ۲۵ درصد از قاچاق تلفن همراه مربوط به گوشی‌های بالای ۴۰۰ هزار تومان است که واردات آن برای قاچاقچیان مقرون به صرفه است.
وی ادامه داد: امیدواریم تعرفه واردات تلفن همراه اصلاح شود تا با اصلاح تعرفه قاچاق گوشی تلفن همراه به طور کامل از بین برود.
درستی به اشاره به اینکه هم اکنون واردات تلفه همراه ۱۷ درصد است اظهار داشت: امیدواریم تعرفه واردات شش درصد کاهش یابد و هشت درصد مالیات بر ارزش افزوده مبنای تعرفه واردات گوشی تلفن همراه شود تا علاوه بر ساماندهی بازار تلفن همراه، سود و درآمد دولت نیز از محل تعرفه‌ تأمین شود.
رییس اتحادیه فروشندگان لوازم صوتی و تصویری همچنین به موفق نبودن طرح شبنم اشاره کرد و گفت‌: طرح شبنم موجب نفع دلالان و ضرر اصناف شد.
وی در خصوص برگزاری دومین نمایشگاه تبلت و تلفن همراه نیز گفت: از طریق برگزاری این نمایشگاه‌هاست که مردم می‌توانند اجناس استاندارد را با قیمت و کیفیت مناسب خریداری کنند. * اعمال تعرفه ۲۰ درصدی خیانت به مصرف کننده است
رییس اتحادیه فناوران رایانه تهران نیز گفت: اعمال تعرفه ۲۰درصدی بر لب‌تاپ و تبلت خیانت به مصرف کننده در این زمینه است.
به گفته میر مهدی پس از برداشتن ممنوعیت واردات گروه کالایی ۱۰ برخی در پی اعمال تعرفه ۲۰ درصدی بر واردات لب‌تاپ و تبلت هستند چرا که معتقدم با این کار از تولید داخلی در این بخش حمایت می‌کنند. * گمانه‌زنی‌ برای افزایش تعرفه واردات تلفن همراه
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران نیز مبنا قرار دادن تعرفه ۲۰ درصد بر واردات تبلت و لب‌تاپ را خیانت به مصرف‌کننده ایرانی دانست چراکه عملاً حق انتخاب خود را در خصوص رنگ، اندازه و مدل لب‌تاپ و تبلت از دست می‌دهد.
یدالله صادقی گفت: برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی موجب فراهم آمدن زمینه ارائه جدیدترین نوآوری‌ها در حوزه آی‌تی در بازار کشور می‌شود.
وی ادامه داد: چنانچه تعرفه ۲۰ درصد در کمیسیون ماده ۱ تدوین و به تصویب برسد ضربه شدیدی به صنعت آی تی کشور و حقوق مصرف‌کنندگان داخلی خواهد خورد.
رییس سازمان صنعت معدن و تجارت برگزاری نمایشگاه تبلت و تلفن همراه را بهترین بستر برای سرعت بخشیدن به توسعه صنعت و تجارت با استفاده از فناوری‌های نو اعلام کرد.
وی افزود: برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی بستر فرهنگی و ذهنی مناسب را برای واحدهای تولیدی و تجاری در کشور فراهم می‌کند.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران با اشاره به برخی گمانه‌زنی‌ها در خصوص افزایش تعرفه واردات تلفن همراه و تبلت و لب‌تاپ اظهار داشت: ما موافق تنظیم مؤثر بازار با توجه به حمایت از تولید داخل ونیز حقوق مصرف کننده ایرانی هستیم.
وی افزود: اعمال تعرفه موثر بر کالاهایی نظیر لب‌تاپ و تبلت بر عهده کمیسیون ماده ۱ است که این کمیسیون با توجه به اینکه آیا تولید این کالاها در کشور به اندازه کافی است و آیا تولید لب‌تاپ و تبلت در کشور به اندازه مؤثر نیاز سلیقه‌ای مشتری داخلی را تأمین می‌کند اقدام به اعمال تعرفه مناسب واردات خواهند کرد.
او تأکید کرد: چنانچه در بازار تنوع نباشد و نیازها تأمین نشود لطمات جدی هم به تولید داخلی و هم به بازار مصرف خواهد خورد.
همچنین در این نمایشگاه رییس اتاق اصناف با ابراز خرسندی از برپایی دومین نمایشگاه تبلت و تلفن همراه گفت:‌ بایستی در این نمایشگاه‌ها کالاهایی به نمایش گذاشته شود که مردم قدرت خرید آن را داشته باشند.
قاسم نوده فراهانی افزود: در این نمایشگاه‌ها علاوه بر افزایش سطح علمی مردم و علاقه‌مندان، بازدید کنندگان می‌توانند برندهای معتبر و مطرح جهانی را بشناسند.   افزایش تعرفه واردات و تیشه زدن به ریشه صنعت موبایل کشور
دلایل بالا رفتن تعرفه‌های واردات موبایل و سود بی‌دلیل ۵۰ میلیارد تومانی که در آن مقطع نصیب عده‌ای شد و انتقاد نوکیا از رفتار ایران در یک نشست کارشناسی بررسی شد. به گزارش ایسنا، معاون سابق ستاد مبارزه با قاچاق ارز و کالا در حال حاضر سالانه در کشور حدود ۹ میلیون گوشی موبایل خریداری می‌شود که از این میان حجم بالایی به شیوه قاچاق وارد می‌شود.
مهدی ابویی در این باره اظهار کرد: ما در کشور در زمینه گوشی تلفن همراه تولید داخلی نداریم و در این زمینه تنها چند شرکت محدود فعالیت می‌کنند که آن‌ها هم با توجه به میزان تقاضای کشور هم نقش مهمی در تامین گوشی‌های تلفن همراه ندارند. به همین دلیل در چنین شرایطی تعرفه گمرک نقش مهمی در واردات گوشی تلفن همراه ایفا می کند. * ۱۸ درصد رشد منفی سرمایه گذاری در سال ۹۱
وی ادامه داد: بالا رفتن این تعرفه و رسیدن آن از صفر به ۶۰ طی سال‌های گذشته باعث شد که بخشی از گوشی‌های تلفن همراه به شیوه قاچاق وارد کشور شوند، حال آن که قاچاق مخل اقتصاد کشور است و هم در زمینه واردات، هم تولید و هم اقتصاد پویا نوعی تهدید محسوب می‌شود.
معاون سابق ستاد مبارزه با قاچاق ارز و کالا با بیان این‌که طی سال‌های اخیر واردات به شکل بی رویه گسترش پیدا کرده اظهار کرد: ما متاسفانه در زمینه سرمایه‌گذاری منفی عمل کرده‌ایم و در سال ۹۱ جذب سرمایه ما ۱۸ درصد رشد منفی داشته است.
ابویی همچنین عنوان کرد: لازم است سیاست ما به سمت حمایت از تقاضا باشد نه حمایت از عرضه زیرا زمانی که حمایت از عرضه در دستور کار قرار گیرد لازم است تولید در محور توجهات قرار داشته باشد.
وی ادامه داد: در یک مقطع زمانی اقتصاد ما ضربه خورد و به سمت واردات رفت، در این میان با ایجاد تحریم‌ها واردات ما هم به برخی کالاهای بی‌کیفیت محدود شد.
معاون سابق ستاد مبارزه با قاچاق ارز و کالا در بخش دیگری از صحبت‌های خود با تاکید بر این‌که در سبد هر خانواده ایرانی بخشی هم به گوشی همراه اختصاص پیدا می کند، گفت:‌ در سال ۹۱ یک کارگروه تخصصی در ستاد مبارزه با قاچاق ارز و کالا برآوردی انجام داد و در نهایت به این نتیجه رسید که سالانه ۹ میلیون دستگاه موبایل مورد نیاز کشور است که البته این رقم در گذشته و در سال‌های ۸۴ و ۸۵ حدود پنج میلیون بوده است اما اکنون با افزایش تعداد اپراتورها نیاز به گوشی‌های تلفن همراه هم در کشور افزایش یافته است.
ابویی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به این‌که در سال‌های ۸۴ و ۸۵ چیزی به اسم قاچاق گوشی وجود نداشته، توضیح داد: در آن زمان تعرفه واردات تلفن همراه صفر بود و همین موضوع باعث می‌شد که افراد به سمت قاچاق گوشی نروند؛ در آن زمان ما سالانه حدود پنج میلیون گوشی وارد می‌کردیم که حتی شاید این مقدار بیش از نیاز کشور هم بود اما اوایل سال ۸۵ یکباره تصمیم گرفته شد که تعرفه گمرک تلفن همراه از صفر به ۶۰ درصد برسد که هیچ عقل سالمی این کار را نمی‌کند و این مساله را قبول ندارد.
وی ادامه داد: زمانی که تعرفه واردات از صفر به ۶۰ درصد برسد یعنی تمام بازار در اختیار بازار قاچاق قرار گیرد.
معاون سابق ستاد مبارزه با قاچاق ارز و کالا در عین حال عنوان کرد:‌ در آن زمان عده‌ای که از این تصمیم مطلع شده بودند و می‌دانستند که قرار است تعرفه‌ها افزایش پیدا کنند، گوشی‌هایی که با تعرفه صفر وارد کرده بودند را در انبارها نگه داشتند و پس از آن که تعرفه به ۶۰ درصد رسید آن‌ها را با قیمتی که حدود ۱۰۰ درصد افزایش داشت وارد بازار کردند و به این ترتیب حدود ۵۰ میلیارد تومان سود بی‌دلیل نصیبشان شد.
ابویی همچنین عنوان کرد: زمانی که تصمیم گرفته شد تعرفه واردات از صفر به ۶۰ برسد، بهانه این بود که می‌خواهیم از تولید بومی حمایت کنیم اما در این صنعت ما زمانی سابقه تولید در داخل کشور را هم داشتیم و در سال ۷۲ که موبایل وارد کشور شد با کمک یک شرکت فرانسوی، صاایران به تولید گوشی‌های داخلی پرداخت حتی در آن زمان حمایت‌ها به گونه‌ای بود که گفته می‌شد هر فرد سیم‌کارت می خرد باید آن را با یک گوشی بخرد. اما به هر حال با این شرکت ما نمی‌توانستیم به آخرین تحولات دنیا برسیم و حتی طی این سال‌ها کمپانی‌های بزرگی مانند نوکیا هم از این رقابت جا مانده‌اند.
معاون سابق ستاد مبارزه با قاچاق ارز و کالا در بخش دیگری از صحبت‌های خود یادآور شد: اگر می‌خواهیم کاری انجام دهیم لازم است که ابتدا زیرساخت‌های آن را فراهم کنیم تا قبل از این که بازار قاچاق کشور فرا گیرد ابتدا آمار تولید را بالا ببریم و بعد به موازات بهبود وضعیت تولید به تدریج تعرفه واردات را نیز افزایش دهیم. در چنین شرایطی دیگر جایی برای پا گرفتن قاچاق هم نمی‌ماند اما در سال ۸۵ این گونه رفتار نشد. * بیکار شدن ۴۰۰۰  نفر به دنبال تعطیلی نمایندگی برندهای معروف
وی ادامه داد: در آن زمان تمام کمپانی‌های معروف دنیا که در بازار موبایل ما سهم داشتند در ایران نمایندگی داشتند و حدود ۴۰۰۰  نفر در این بخش شاغل بودند اما وقتی که تعرفه به ۶۰ رسید و واردات از طریق قاچاق دنبال شد تمام این نمایندگی‌ها تعطیل شد و ۴۰۰۰ نفر هم بیکار شدند.
ابویی همچنین به بحث ثبت گوشی‌ها و رجیستر کردن آن‌ها اشاره کرد و افزود: قرار بود همزمان با افزایش تعرفه بحث رجیستریشن و افزایش تولید در دستور کار قرار گیرد اما در نهایت وزیر ارتباطات وقت جلوی رجیستریشن را گرفت.
وی که در برنامه تلویزیونی بر خط صحبت می‌کرد، ادامه داد: پس ازاین جریانات ما در سال ۸۹ با پیگیری‌های مختلف توانستیم دولت را قانع کنیم که تعرفه واردات به شش درصد برسد اما باز این تعرفه زیاد است و تا زمانی که قاچاق تا این اندازه وجود دارد نباید اجازه دهیم راهی برای استمرار آن وجود داشته باشد. * قرار نبود گوشی‌های بی کیفیت تولید کنیم
محمود لیایی، معاون سابق صنایع برق وزارت صنایع و معادن، هم که دیگر میهمان برنامه تلویزیونی بر خط بود، در پاسخ به اظهارات ابویی به ذکر توضیحاتی درباره این روند پرداخت و به عنوان فردی که در زمان بالا رفتن تعرفه‌های واردات موبایل سمتی کلیدی داشته توضیحاتی را ارائه کرد.
وی در این زمینه گفت: در آن مقطع زمانی شاید مسئول مستقیم وزارت صنایع بر این حوزه بنده بودم.اما جا دارد به این نکته اشاره کنم که در آن دوره ما بحث تولی‌گری تولید را نیز مدنظر داشتیم و بر این باور بودیم که وقتی نخبه‌ترین جوانان ما در دانشگاه‌ها رشته‌های برق و IT می‌خوانند ما نباید اجازه دهیم این افراد بیکار بمانند.
لیایی در عین حال عنوان کرد: ما در آن زمان قرار بر آن گذاشته بودیم که علاوه بر بحث افزایش تعرفه گمرکی موضوع رجیستریشن و افزایش تولید را هم مدنظر قرار دهیم اما به دلیل عدم همکاری دستگاه‌های مربوطه این اتفاق نیفتاد.
معاون سابق صنایع برق وزارت صنایع در توضیح این مطلب که دستگاه‌های مربوطه شامل کدام دستگاه‌ها می شده توضیح داد: در آن زمان وزارت ارتباطات برای انجام رجیستریشن نرم‌افزاری را از شرکت زیمنس خریداری کرده بود که متاسفانه این نرم‌افزار نتوانست پاسخگو باشد و به همین دلیل این بحث منتفی شد. در حالی که اگر این سه اتفاق به طور همزمان رخ می داد شاید دیگر اکنون این بحث را مطرح نمی‌کردیم.
لیایی در عین حال اشاره کرد:‌ البته درباره آمارهایی که اشاره شد باید بگوییم که برآورد ما کمی متفاوت است و بر این باوریم که سالانه حدود ۱۵ میلیون گوشی تلفن همراه مورد نیاز کشور است که از نظر هزینه مالی تامین این نیاز حدود دو میلیارد تومان هزینه دارد. از سوی دیگر مردم در کشور ما حدود ۱۵ ماه یک بار گوشی‌های خود را عوض می‌کنند در حالی که در کشورهای اروپایی پیشرفته این عدد به ۱۸ ماه می رسد.
معاون سابق صنایع برق وزارت صنایع در بخش دیگری از صحبت‌های خود اظهار کرد: در آن زمان صنعت خودروی ما ارزشی حدود ۱۹ میلیارد داشت و ارزش بازار موبایل هم حدود دو میلیارد می‌شد و ما به همین دلیل گفتیم این رقم به گونه‌ای است که جای کار دارد در آن زمان ما قرار نبود گوشی‌های بی‌کیفیت تولید کنیم بلکه قرار بود شرکت‌های نوکیا، سونی اریکسون و موتورولا با تولیدکنندگان داخلی ما هماهنگ شده و دانش خود را به ایران بیاورند و اصلا این گونه نبود که قرار باشد تولیدات داخل کشور به برخی جنس‌های بی‌کیفیت و محدود کنیم. * چگونه تیشه به ریشه صنعت موبایل زده شد؟
وی در پاسخ به این سوال که پس از آن چرا بحث ریجستریشن دنبال نشده توضیح داد:‌ متاسفانه در کشور عزم و اراده‌ای در این زمینه وجود نداشت و گرنه در بسیاری از کشورهای دیگر دنیا این طرح اجرا می‌شود و شاید کمتر کشوری در دنیا بتوان پیدا کرد که این موضوع را اجرایی نکرده باشد. حتی ما در آن مقطع با شرکت نوکیا هم به نتیجه رسیدیم و آن‌ها چهار ماه به داخل کشور آمدند تا در زمینه تولید موضوع دنبال شود اما در همان زمان مجلس یک بندی را که بعدها به بند «و» معروف شد اعلام کرد؛ به این ترتیب تیشه به ریشه صنعت موبایل زده شد.
لیایی ادامه داد: در قالب این طرح مجلس قرار بر آن بود که تعرفه واردات قطعات پیش ساخته حدود ۹۰ درصد قطعات ساخته شده باشد که به همین دلیل دیگر هیچ توجیه اقتصادی نداشت که افراد قطعات پیش ساخته وارد کشور کنند به همین دلیل شرکت نوکیا هم ایران را ترک کرد و گفت شما ثبات ندارید دولت شما دعوت به همکاری می‌کند و بعد مجلس شما قانون دیگری می‌گذارد.
معاون سابق صنایع برق وزارت صنایع در پایان صحبت‌های خود یادآور شد: در آن زمان ما سالانه حدود ۱۴ میلیون دلار در زمینه واردات ماشین‌آلات سرمایه‌گذاری می کردیم که با این رقم می‌شد در داخل کشور خیلی اقدامات مفید انجام داد. حتی وارد کردن سالانه شش میلیون گوشی موبایل در آن زمان سرمایه کمی نمی‌خواست و ما به دنبال آن بودیم که با بومی کردن تولید این سرمایه را در داخل کشور خرج کنیم تا چرخ اقتصاد بگردد اما این اتفاق صورت نگرفت.   جشنواره وب و موبایل ایران برگزار خواهد شد
ششمین جشنواره وب و موبایل ایران ۳۰ بهمن و اول اسفند ماه امسال برگزار خواهد شد. به گزارش ایسنا، محسن ملایری، دبیر اجرایی این جشنواره، به ارائه توضیحاتی درباره این جشنواره پرداخت و اظهار کرد: کسب و کارهای اینترنتی در ایران گاهی مورد غفلت قرار می‌گیرند در حالی که زبان فارسی سومین زبان اینترنت در زمینه تولید محتوا در جهان به شمار می‌رود و سایت‌های ایرانی در قیاس با سایر کشورهای جهان و حتی کشورهای همسایه و کشورهای خاورمیانه رتبه‌ای پایین‌تر دارند. این در صورتی است که ضریب نفوذ اینترنت در کشور ما رقم بالایی است که شاید هیچ یک از کشورهای عربی ضریب نفوذی در این سطح نداشته باشند.
وی با اشاره به این‌که برای تغییر فضای کسب و کار اینترنتی و ترویج و تشویق فعالان این حوزه ششمین دوره جشنواره وب نیز امسال برگزار خواهد شد، توضیح داد: این جشنواره با کمک کانون کارآفرینان ایران که انجمنی غیرانتفاعی است برگزار خواهد شد.
دبیر اجرایی جشنواره وب و موبایل در بخش دیگری از صحبت‌های خود به حضور نمایندگانی از کشورهای مختلف در این جشنواره اشاره کرد و افزود:‌ این رویداد در سراسر دنیا برگزار می‌شود و در ایران نیز تاکنون ۱۴ بار و در هر شهر کشور با حضور ۱۴۰۰ کارآفرین ایرانی برگزار شده است. شایان شلیله، دبیر علمی این جشنواره، نیز در صحبتی کوتاه به سابقه فعالیت شش ساله این جشنواره اشاره کرد و یادآور شد: زمانی این جشنواره با شرکت ۵۰ سایت آغاز به کار کرد اما امسال با گذشت شش سال از برگزاری آن بیش از ۸۲۰۰ سایت در بخش‌های اصلی این جشنواره که شامل پنج بخش می‌شود حضور دارند.
وی درباره داوران این جشنواره نیز اظهار کرد:‌ در سال جاری سایت‌هایی که در این جشنواره شرکت کرده‌اند توسط ۱۰۰ داور و به صورت آنلاین مورد بررسی قرار خواهند گرفت.
وی ملاک داوری‌های این جشنواره را نیز محتوا، طراحی، کارکرد و تعامل سایت‌ها با کاربران خود دانست و افزود: برای ایجاد فضای آموزشی بهتر در میان حاضران این جشنواره از میهمانان خارجی نیز دعوت شده است تا در قالب این جشنواره به برگزاری کارگاه‌های آموزشی مختلف بپردازند.
میلاد احرام‌پور، دبیر علمی جشنواره موبایل، هم یادآور شد: در سال جاری بیش از ۱۳۰۰ اپلیکیشن فارسی در این جشنواره حضور خواهند داشت و پس از ۵ ماه رقابت برگزیدگان این جشنواره در سه پلت فرم اندروید، iOS و ویندوز فون مورد بررسی قرار خواهند گرفت.
وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود نیز یادآور شد: امسال ۹۸۹ اپلیکیشن در قالب اندروید، ۸۲ اپلیکیشن در قالب iOS و ۳۷ اپلیکیشن در پلت‌فرم ویندوز فون در این جشنواره شرکت کرده‌اند. به گزارش ایسنا، کنفرانس وب و موبایل ایران روزهای ۳۰ بهمن و اول اسفند ماه در سالن همایش شهید قندی وزارت ارتباطات برگزار خواهد شد.   کاهش قیمت ۱۰ درصدی اجناس فناوری/ مردم به امید کاهش قیمت‌ خرید نمی‌کنند
رییس صنف فناوران رایانه تهران درباره وضعیت بازار فناوری اطلاعات در کشور گفت: وضعیت بازار IT اصلا تعریفی ندارد. مهدی میرمهدی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: در حال حاضر که هوا سرد است، بحث رفت و آمدها نسبت به گذشته دشوار شده و این موضوع به رکود بیشتر بازار فناوری اطلاعات در تهران دامن زد.
وی در ادامه علت نخریدن اجناس توسط مردم را اینگونه عنوان کرد: قرار است بخشی از دارایی ایران که بلوکه شده بود به کشور پرداخت شود. در صورت پرداخت این پول قیمت تمامی اجناس کاهش پیدا می‌کند. چون کالاهای فناوری اطلاعات از لحاظ اهمیت چندان ضروری نیستند، مردم به امید کاهش قیمت‌ها دست از خرید برداشته‌اند و این موضوع باعث رکود بازار IT در کشور شده است.
رییس صنف فناوران رایانه تهران با اشاره به کاهش قیمت ۱۰ تا ۱۵ درصدی اقلام IT مطرح کرد: درحال حاضر قیمت‌ها منصفانه بوده و ۱۰ تا ۱۵ درصد نسبت به چند ماه گذشته کاهش داشته است.
میرمهدی در مورد اولویت ۱۰ کالاها که بخشی از کالاهای فناوری اطلاعات را تحت تاثیر قرار می‌دهد اظهار کرد: صنف IT به اولویت ۱۰ عادت کرده است. درحال حاضر کالاهایی که در اولویت ۱۰ قرار دارند با ارز آزاد وارد کشور می‌شوند و در صورت برداشتن کالاهای فناوری اطلاعات از اولویت ۱۰ قیمت این کالاها کاهش اندکی را تجربه می‌کند. درحال حاضر در کشور ما هرگونه کالای IT به وفور پیدا می‌شود و خوشبختانه در این زمینه با هیچ مشکلی رو به رو نیستیم.
وی همچنین در مورد مالیات این صنف گفت: در رابطه با اصلاح وضعیت مالیاتی جلساتی را داشتیم و وعده‌های خوبی نیز در این زمینه داده شد اما متاسفانه فرد مورد نظر را عوض کردند و این موضوع باعث می‌شود بسیاری از صحبت‌های ما به هیچ تبدیل شود.
رییس صنف فناوران رایانه تهران در پایان ابراز امیدواری کرد و افزود: امیدواریم دولت در سال ۹۳ بازار را نسبت به قبل بسنجد تا در مورد این صنف بی‌انصافی صورت نگیرد. در زمینه مالیات معتقدیم همه باید مالیات بدهند اما باید سیستم مالیاتی کشور با دقت بیشتری این موضوع را مورد بررسی قرار دهد.   واردات کیلویی تجهیزات شبکه/ یک صندلی در کمیسیون ماده یک، خواسته بخش خصوصی
رئیس کمیسیون شبکه سازمان نظام صنفی رایانه‌ای تهران با بیان اینکه اخذ یک صندلی در کمیسیون ماده یک، خواسته بخش خصوصی است، گفت: تعرفه تجهیزات شبکه با نرخ چهار درصد یا کیلویی ۱۵ هزار تومان، سبب افزایش قیمت شده است. به گزارش فارس، آزاد معروفی امروز در یک نشست خبری با خبرنگاران با اشاره به مشکلات شرکت‌های این حوزه در مباحث مختلف از جمله چالش تعرفه‌‌های گمرکی تجهیزات شبکه و اقدامات کمیسیون در این رابطه، اظهار داشت: از ابتدای دولت دهم، فعالان حوزه شبکه با مشکلات مختلفی از جمله نوسانات نرخ ارز و تعرفه‌های غیرکارشناسی گمرکی مواجه بوده‌اند و اعضای کمیسیون از طریق برگزاری جلسات مختلف با نهادهای حاکمیتی و تصمیم‌گیر، همواره چالش‌های صنف و راه‌حل‌های پیشنهادی خود را ارائه کرده‌اند.
رئیس کمیسیون شبکه سازمان نظام صنفی رایانه‌ای (نصر) تهران با اشاره به اقدامات صورت گرفته در خصوص افزایش تعرفه گمرکی تجهیزات شبکه و محاسبه کیلویی این تجهیزات در گمرک، ادامه داد: محاسبه تعرفه تجهیزات شبکه بر مبنای نرخ چهار درصد یا کیلویی ۱۵ هزار تومان، مشکلات عمده‌ای را برای فعالان این حوزه ایجاد کرد و باعث شد، قیمت نهایی این محصولات در بازار افزایش یابد.
وی با بیان اینکه سازمان توسعه تجارت و گمرک دلیل این تعرفه‌گذاری را حمایت از تولیدات داخلی عنوان می کنند، ادامه داد: اگر تولیدکننده‌ای در حوزه شبکه در کشور فعالیت کند، قطعا هیچ حامی بهتر از سازمان نظام صنفی رایانه‌ای نخواهد داشت، اما تجربه در این حوزه نشان داده که برخلاف ادعای سندیکای صنعت مخابرات، تولید چشمگیری در این حوزه وجود ندارد.
وی با استناد به این دلایل خواستار شد که کمیسیون ماده یک، تعرفه تجهیزات شبکه را صفر کند.
رئیس کمیسیون شبکه سازمان نصر تهران با بیان اینکه اخذ یک صندلی در کمیسیون ماده یک، همچنان خواسته مصرانه سازمان نظام صنفی رایانه‌ای است، افزود: در حال حاضر نماینده‌ای از سوی اتاق بازرگانی نماینده بخش خصوصی در کمیسیون ماده یک است که به نظر صنف و نظام صنفی رایانه‌ای، اطلاع کافی از جزئیات و تفاوت‌های تجهیزات شبکه و مخابراتی ندارد و بنابراین نمی‌تواند نماینده شایسته‌ای باشد.
معروفی ادامه داد: از این رو موضوع اختصاص یک صندلی به نماینده سازمان همچنان از سوی رئیس سازمان نصر تهران در این کمیسیون پیگیری می‌شود و امیدواریم با وجود نظرات کارشناسی سازمان نصر در تصمیم‌ها، سال جدید شاهد تعرفه‌های منطقی درحوزه ICT باشیم.
وی گفت: کمیسیون شبکه برای حل چالش تعرفه گمرکی، تاکنون با ۵ سازمان مختلف مکاتبه داشته که از آن جمله می‌توان به دفتر امور تولیدی در معاونت نظارت راهبردی و برنامه ریزی رئیس جمهور، کمیسیون اقتصادی مجلس، دفتر مقررات واردات صادرات سازمان توسعه تجارت، دفتر بررسی تعرفه‌های گمرکی در گمرک ایران و همچنین کمیسیون ماده یک اشاره کرد.   نقش رایانش ابری در مهاجرت به نرم‌افزارهای آزاد بررسی می‌شود
کمیسیون آموزش و پژوهش سازمان نظام صنفی رایانه‌ای تهران، سمینار نقش رایانش ابری در مهاجرت به نرم‌افزارهای بومی و آزاد/متن باز را اسفند ماه سال جاری برگزار می‌کند. به گزارش خبرنگار مهر، در پی مصوبه دولت در خصوص مهاجرت کلیه دستگاه‌های اجرایی کشور به نرم افزارهای بومی و آزاد/ متن باز در فروردین ماه سال جاری و به دنبال آن انتشار نسخه‌های آزمایشی از سیستم عامل بومی زمین، مرکز ملی توسعه و بکارگیری نرم افزارهای بومی و آزاد/متن باز ایران راهکارهای عملیاتی را به منظور تسهیل در امر مهاجرت تدوین کرده است.
از جمله این راهکارها بکارگیری رایانش ابری در مرحله مرکز گذار مهاجرت است که با استفاده از این روش می‌توان محیط‌های هیبریدی ویندوز و لینوکس را بدون تداخل و بصورت همزمان در سازمان‌ها مورد استفاده قرار داد.در این راستا سمینار نقش رایانش ابری در مهاجرت به نرم افزارهای بومی و آزاد/متن باز برگزار می‌‌شود.هدف از برگزاری این دوره آشنایی با روش‌های اجرایی و عملیاتی استقرار سیستم‌های نرم افزاری سازمانی در دوران گذار مهاجرت به نرم‌افزارهای بومی و آزاد/متن باز است.پیش‌نیاز حضور در سمینار، آشنایی با مفاهیم سیستم عامل و نرم افزارهای کاربردی است و مخاطب آن کلیه کارشناسان و مدیران فاوای کشور خواهند بود.این سمینار سه‌شنبه ۶ اسفندماه سال جاری در محل دبیرخانه سازمان نظام صنفی رایانه ای تهران برگزار می شود و مهلت ثبت نام یکشنبه چهارم اسفندماه اعلام شده است.   پیاده‌سازی مدیریت شبکه یکپارچه دیتا به یک دانشگاه واگذار شد
شرکت ارتباطات زیرساخت پروژه پژوهشی طراحی و پیاده سازی مدیریت شبکه یکپارچه دیتا (OSS) را به دانشگاه صنعتی شریف واگذار کرد. به گزارش خبرنگار مهر، دفتر طرح‌های جامع و تدوین استانداردهای شرکت ارتباطات زیرساخت در راستای انجام پروژه پژوهشی طراحی و پیاده سازی مدیریت شبکه یکپارچه دیتا (OSS) با دانشکده کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف قرارداد منعقد کرد.
این پروژه که به مدت ۲۱ ماه انجام خواهد شد مدیریت واحد برای شبکه‌های مختلف دیتای زیرساخت ارتباطی کشور تعریف می‌کند.   56503



دوشنبه 28 بهمن 1392 - 22:30:10





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن