تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 7 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اى مؤمن! به تحقيق اين دانش و ادب بهاى جان توست پس در آموختن آن دو بكوش كه هر چه بر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1845664328




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عیادت، آستانه تحمل بیمار را بیشتر می‌کند


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
عیادت، آستانه تحمل بیمار را بیشتر می‌کند
یک روانپزشک عیادت از بیمار را موجب افزایش آستانه تحمل وی عنوان کرد و ملاقات‌های کوتاه و مکرر را در درمان بیماری‌های جسمی و روانی موثر دانست.
به گزارش نامه نیوز به نقل از فارس، علی باغبانیان اظهار داشت: عیادت به لحاظ آموزه‌های دینی و روان‌شناسی قابل تقدیر و بسیار موثر است.

وی افزود: وقتی افراد به عیادت یکدیگر می‌روند زمینه خوشحالی خود و دیگران را فراهم می‌کنند، اما این بحث دایره بزرگتری دارد و به عیادت بیماران نیز اطلاق می‌شود.

وی ادامه داد: به جز آموزه‌های دینی و احادیث که بر عیادت تأکید کرده‌اند، از منظر روانشناسی کسی که بیمار می‌شود با محدودیت‌هایی مواجه می‌شود که نیاز به بازسازی روحی و روانی دارد.

وی تصریح کرد: فردی که توانمندی‌هایش را چه در بعد جسمی و روانی به شکل موقت و دائمی از دست داده با عیادت می‌تواند آرام شود و دیدار دوستان موجب التیام او می‌شود.

باغبانیان گفت: ثابت شده انسان با حضور دیگران قدرت تحمل بیشتری نسبت به مشکلات پیدا می‌کند و آستانه تحریکاتش افزایش پیدا می‌کند. حداقل نفعی که عیادت برای بیمار ایجاد می‌کند حضور اطرافیان کنار او است.

وی اذعان داشت: کسانی که به ملاقات بیمار می‌روند نباید درباره مسائل تخصصی بیماریش صحبت کنند یا مثلاً پیشنهاد کنند که وی داروهایش را قطع کند یا به فلان پزشک مراجعه کند زیرا این مطالب موجب آزردگی بیمار و افزایش نگرانی‌اش می‌شود.

استاد‌یار دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: موقع عیادت کافی است از بیمار دلجویی کرده و به او امید دهیم که با توکل و صبر و رعایت دستورات پزشک بیماری‌اش بهبودی پیدا می‌کند.

وی افزود: موقع عیادت، فرد عیاد‌ت‌کننده متوجه این موضوع می‌شود که افرادی هستند که با بیماری‌ها و مشکلات شدید‌تر از این مواجه هستند.

باغبانیان تصریح کرد: تحقیقات نشان داده وقتی فرد دوستان و عزیزانش را می‌بیند یک سری انتقال‌دهنده عصبی در مغز او ترشح می‌شود که در درمان بیماری‌، کاهش درد و احساس خوشحالی نقش موثری دارد.

وی اذعان داشت: این زمانی حاصل می‌شود که بر بالین بیمار حاضر شویم و با عشق و محبت از او عیادت کنیم.

استادیار دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: وقتی کسی بیمار است و دیگران از او عیادت می‌کنند این نگرش در او شکل می‌گیرد که ارزشی که دیگران برای او قائلند فقط زمان سالم بودن او نبوده و در واقع این ارزش برای شخصیت بیمار است نه سلامتی و پست و مقام او.

وی افزود: این نگرش موجب آرامش و اعتماد به نفس بیمار می‌شود. از طرفی احوال‌پرسی و دادن امید و نشاط به بیمار موجب آرامش وی می‌شود.

این متخصص بهداشت و روان ادامه داد: در احادیث گفته شده از لحظه‌ای که فرد قصد می‌کند تا بیماری را عیادت کند تا زمانی که به خانه بازمی‌گردد برای وی ثواب و عمل خیر ثبت می‌شود. در عیادت بیمار تاثیری وجود دارد که حتی متخصصان نیز نمی‌توانند آن را ایجاد کنند.

باغبانیان گفت: همچنین عیادت بیمار برای عیادت‌کننده مانند کلاس درس می ماند زیرا بیمار از مشکلات خود و عدم رعایت برخی نکات بهداشتی که بیمار آن را رعایت نکرده مطلع می‌شود. بنابراین می‌تواند جنبه اطلاع‌رسانی و پیشگیرانه داشته باشد.

وی افزود: به لحاظ مذهبی تاکید شده که در دو جا نباید زیاد توقف کرد. یکی زیارت اماکن متبرکه و دوم عیادت بیمار. علتش این است که بیمار نیاز به استراحت دارد و توقف طولانی مانع از استراحت وی می‌شود. همچنین بهتر است قبل از عیادت مختصری از سابقه بیماری و درمان بیمار از خانواده‌اش بپرسیم تا در عیادت چیز‌هایی نگوییم که بیمار از آن بی‌خبر است.

وی خاطرنشان کرد: نه تنها دین مبین اسلام و مذهب تشیع بر عیادت بیمار تاکید می‌کند بلکه این مهم از نظر روان‌شناسی نیز بسیار موثر است. عیادت نه تنها در مورد بیماری‌های جسمی بلکه در مورد بیماری‌های روانی نیز که با ملاقات‌های کوتاه و مکرر همراه باشد در کاهش بیماری روانی موثر است.



1392/11/6





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن