محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1830743240
چرا دماسنج اجتماعی نداریم؟
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: چرا دماسنج اجتماعی نداریم؟
یکی از مولفه های تاثیرگذار در برنامه ریزی ها شناخت وضع موجود است.این نیاز در حوزه اجتماعی هم مثل سایر حوزه های اقتصادی، بهداشتی و ...احساس می شود.
کد خبر: ۳۷۹۴۴۸
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۲:۴۰ - 17 February 2014
مدیرکل توسعه مشارکتهای مردمی و سازمانهای مردم نهاد ستاد مبارزه با مواد مخدر با انتقاد از اینکه تاکنون حتی یک بار سنجش "شاخص سلامت "در ایران انجام نشده، نسبت به آینده کشور در حوزه اجتماعی و ادامه این روند هشدار داد و گفت: یکی از مشکلات فعلی این است که نمیدانیم در شاخص سلامت کجا هستیم و به کدام سمت حرکت میکنیم.
سید حسن موسویچلک در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه اعتیاد همانند فلج اطفال نیست که با دادن یک قطره آن را کنترل کرد، اظهار کرد: در اجتماعی کردن و کنترل و کاهش مواد مخدر باید به دنبال راهکارهایی از جنس مشارکت عمومی باشیم چرا که درمان اعتیاد با توجه به نوزایی بودن نیازمند استمرار مشارکتها و برنامههای اجرایی است.
وی با تاکید براینکه برای مشارکت باید انگیزه مردم تقویت شود، افزود: رمز موفقیت برای مشارکت مردم در این حوزه ایجاد احساس نیاز در آنهاست و باید بدانیم که نمیتوانیم حوزه کنترل و کاهش مواد مخدر را اجتماعی کنیم مگر این که تاثیرپذیری اجتماعی از سایر حوزهها نیز مد نظر باشد.
به گفته مدیرکل توسعه مشارکتهای مردمی و سازمانهای مردم نهاد ستاد مبارزه با مواد مخدرگفت: زمانی که یک طرح اقتصادی و یا ملی شکل میگیرد باید برای آن پیوست اجتماعی فرهنگی نیز تعریف شود چراکه همه امور از موضوعات اجتماعی و فرهنگی تاثیر میگیرند.
موسوی چلک ادامه داد: حاکمیت باید قبل از مجری بودن به دنبال تسهیل و ظرفیت سازی در حوزه اجتماعی باشد چراکه این اقدامات فرصت را برای حضور مردم و سازمانهای مردم نهاد فراهم می کند و در چنین شرایطی دولت چابک میتواند هوشمند عمل کرده و در حوزه اعتیاد و آسیبهای اجتماعی آینده گری نیز داشته باشد.
وی با بیان اینکه باید بپذیریم آینده نگری و آینده پژوهی در حوزه اجتماعی جایگاه جدی ندارد، برنامهریزی دولت را عقبتر از اتفاقات این حوزه عنوان و بار دیگر بر تشکیل یک سازمان هوشمند اجتماعی تاکید کرد تا بتوان وضعیت اجتماعی را به طور هوشمند رصد کرد.
هشدار از اجرا نشدن سنجش "شاخص سلامت "
مدیرکل توسعه مشارکتهای مردمی و سازمانهای مردم نهاد ستاد مبارزه با مواد مخدر همچنین با انتقاد از اینکه تاکنون حتی یک بار سنجش "شاخص سلامت " در ایران انجام نشده، نسبت به آینده کشور در حوزه اجتماعی و ادامه این روند هشدار داد و گفت: یکی از مشکلات فعلی این است که نمیدانیم در شاخص سلامت کجا هستیم و به کدام سمت حرکت میکنیم.
موسوس چلک با انتقاد از نبود" دماسنج اجتماعی" برای ارزیابی وضعیت اجتماعی گفت: در حال حاضر هیچ ارزیابی و آمار دقیقی از وضعیت موجود اجتماعی نداریم، این در حالیست که اگر برنامهریزی برمبنای واقیعت باشد میتواند کارآمد باشد.
وی با اشاره به تقویت هویت فرهنگی - اجتماعی به عنوان یکی از مهمترین مولفههای اجتماعی کردن موضوع اعتیاد تصریح کرد: باید بتوانیم احساس تعلق اجتماعی در افراد را افزایش دهیم چرا که این احساس به نوبه خود در تقویت تعامل اجتماعی، انسجام اجتماعی و ارتباط میان نسلی تاثیر بسزایی داشته و باعث ایجاد نشاط و رضایت اجتماعی میشود که در نهایت با تجمیع این عوامل به اجتماعی دست پیدا می کنیم که دارای سرمایههای اجتماعی خواهد بود.
مدیرکل توسعه مشارکتهای مردمی و سازمانهای مردم نهاد ستاد مبارزه با مواد مخدردر ادامه سازمانهای مردم نهاد را یکی از این ظرفیتهای مهم جامعه برشمرد و افزود: باید به سمتی برویم که در حوزههای سیاست گذاری و برنامهریزی برای اجرا و نظارت بر فعالیت دولت از ظرفیت سمنها استفاده کنیم؛ به این معنا که باید فضایی ایجاد شود که این سازمانها فقط لکهگیر جاهایی که دولت توان اجرای آن را ندارد، نباشند، بلکه باید در سیاست گذاری و اجرا نیز حضور پررنگی داشته باشند و در حوزه نظارت نیز باید زمینه حضور سمنها را فراهم کرد.
وی ادامه داد: امروز شاهد هستیم که اتاق بازرگانی در حوزه اقتصاد و سازمان نظام پزشکی بر حوزه سلامت نظارت دارد اما در حوزه اجتماعی کدام سازمان مشابهی وجود دارد؟ لذا این عوامل دست به دست هم داده تا حوزه اجتماعی کارآمدی نداشته باشیم که اعتیاد یکی از حوزههای اجتماعی محسوب میشود.
موسوی چلک با بیان اینکه حوزه اجتماعی همانند زنجیرهای است که از حوزههای دیگر تاثیر گرفته و برسایر حوزهها تاثیر میگذارد اظهار کرد: با افزایش قاچاق مواد مخدر، امنیت جامعه و سلامت خانواده تهدید شده و بهرهوری کاهش مییابد لذا حوزه اجتماعی باید از حاشیه به متن بازگردد اما میبینیم که همچنان در حاشیه است.
گلایه از عدم توجه مجلس در مصوبات به موضوع سلامت روانی- اجتماعی
مدیرکل توسعه مشارکتهای مردمی و سازمانهای مردم نهاد ستاد مبارزه با مواد مخدر تصویب بودجه 93 در حوزه سلامت جسم را دلیل روشنی برای در حاشیه ماندن موضوعات اجتماعی عنوان کرد و گفت: هرچند که ما مخالف سلامت جسم نیستیم اما اگر سلامت روانی - اجتماعی مد نظر قرار نگیرد آیا سلامت جسم کافی است؟ دلیل توجه به سلامت جسم در این است که عدم توجه به آن به مرگ آنی منجر میشود، این در حالیست که عدم توجه به سلامت روانی و آسیبهای اجتماعی از جمله اعتیاد به مرگ تدریجی افراد منجر خواهد شد و این مرگ تدریجی در حال حاضر خود را نشان نمیدهد بلکه بعدها شاهد این گونه اتفاقات خواهیم بود.
وی با انتقاد از اینکه همچنان مسایل اجتماعی در حاشیه است تصریح کرد: زمانی این موضوعات مورد توجه قرار میگیرد که یا رسانهای به سراغ معضل اجتماعی برود و یا خیابانها را به خاطر برنامهای بین المللی همانند سران اجلاس از وجود کارتنخوابها و متکدیان پاک کنند.
موسوس چلک، بحث اجتماعی کردن مواد مخدرتوسط وزیر کشور و حضور وی را یک فرصت خوبی برای پرداختن به مباحث آسیبهای اجتماعی و در راس آن اعتیاد عنوان کرد و افزود: نباید در کوتاه مدت انتظار حل همه مشکلات را داشت چراکه نتایج برنامههای اجتماعی زمان بر است و در آینده خود را نشان میدهد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]
صفحات پیشنهادی
چرادماسنج اجتماعی نداریم؟
چرادماسنج اجتماعی نداریم وبلاگ > موسوی چلک سید حسن - یکی از مولفه های تاثیرگذار در برنامه ریزی ها شناخت وضع موجود است این نیاز در حوزه اجتماعی هم مثل سایر حوزه های اقتصادی بهداشتی و احساس می شود انتقاد موسوی چلک ازنبود سنجش شاخص سلامت در کشورچرا دماسنج اجتماچرا "دماسنج اجتماعی" نداریم؟
یکشنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۰ ۱۵ مدیرکل توسعه مشارکتهای مردمی و سازمانهای مردم نهاد ستاد مبارزه با مواد مخدر با انتقاد از اینکه تاکنون حتی یک بار سنجش شاخص سلامت در ایران انجام نشده نسبت به آینده کشور در حوزه اجتماعی و ادامه این روند هشدار داد و گفت یکی از مشکلات فعلی این است کهچرا 90 اجتماعی نداریم؟ / از کدام وزیر درباره موضوعات اجتماعی سؤال شده؟
جمعه ۱۸ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۹ ۱۸ مدیرکل توسعه مشارکتهای مردمی و سازمانهای مردم نهاد ستاد مبارزه با مواد مخدر با انتقاد از دستگاهها سازمانهای اجتماعی و رسانهها در غفلت از موضوعات آسیبهای اجتماعی گفت چرا صدا و سیما برای هر بخشی یک برنامه ویژه دارد اما 90 اجتماعی نداریم سید حسنچرا 90 اجتماعی نداریم؟
چرا 90 اجتماعی نداریم وبلاگ > موسوی چلک سید حسن - این روز ها بیش از گذشته از اجتماعی کردن در حوزه مواد مخدر می شنویم موضوعی که در عین درست بودن نیازمند کنکاش بیشتری در عمل است فتوگوی تفصیلی ایسنا با موسویچلک مدیرکل توسعه مشارکتهای مردمی و سازمان&چرا برای برخی مدیران سابق تامیناجتماعی که در سال ۹۰ مدیر شدند، از سال ۸۶ پاداش نوشتهاند؟
چرا برای برخی مدیران سابق تامیناجتماعی که در سال ۹۰ مدیر شدند از سال ۸۶ پاداش نوشتهاند رئیس هیئت تحقیق و تفحص مجلس از تامین اجتماعی گفت برای برخی مدیران سابق این سازمان که اواخر سال 90 منصوب شدند از 86 تا 92 پاداش نوشته اند به گزارش نامه نیوز علیرضا محجوب در میزگرد بررسیعضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی: زنجان در فصل بودجه همواره مورد بیمهری قرار میگیرد
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی زنجان در فصل بودجه همواره مورد بیمهری قرار میگیردعضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در بحث کلان بودجه برای برخی استانهای درآمد و مالیات بیشتری در نظر گرفته شده است گفت زنجان جزو استانهایی است که در این مورد به طور مکرر مچرا هیچ شهرداری به خاطر قطع درخت عزل نمیشود؟
جمعه ۱۸ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۹ ۳۵ رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران با اشاره به ماده سه قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغها که بر اساس آن اگر کسی درخت را قطع کند به مراجع قضایی معرفی میشود گفت متاسفانه تا حالا تا یک پرونده هم نداشتهایم که جریمهها و از آن جایی که رویکبا حضور دوستداران قرآنکریم صورت گرفت تجلیل از حافظان قرآن شهرستان چرام
با حضور دوستداران قرآنکریم صورت گرفتتجلیل از حافظان قرآن شهرستان چرامدر ششمین روز از دهه مبارک فجر به همت سازمان تبلیغات اسلامی چرام تجلیل از حافظان و نخبگان قرآنی با حضور امام جمعه رئیس سازمان تبلیغات اسلامی و جمعی از دوستداران قرآن در مسجد جامع این شهر برگزار شد به گزارش خبراستفاده از شبکههای اجتماعی برای تیم ملی ایتالیا ممنوع شد!
جمعه ۱۸ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱ ۰۵ سرمربی تیم ملی ایتالیا با اعلام این که می خواهد عملکرد ضعیف ایتالیا در جام جهانی 2010 را از یادها پاک کند استفاده از شبکههای اجتماعی را برای بازیکنان ممنوع کرد به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ایتالیا در جام جهانی 2014 برزیل در گروهی سخت با تافزایش فضاهای خدمات اجتماعی گامی اثرگذار در جهت پیشگیری از آسیبهای اجتماعی
افزایش فضاهای خدمات اجتماعی گامی اثرگذار در جهت پیشگیری از آسیبهای اجتماعی معاون خدمات اجتماعی سازمان رفاه خدمات و مشارکتهای اجتماعی شهرداری تهران از افزایش فضاهای خدمات اجتماعی در جهت ارائه خدمات به افراد آسیب پذیر و در معرض آسیب خبر داد جهانگیریفر در گفتگو با خبرنگار اجتناقض در پرداخت سبد کالا به بازنشستگان تامین اجتماعی/ گذاشتن شرط حقوق عادلانه نبود
اجتماعی رفاه و آسیب های اجتماعی تناقض در پرداخت سبد کالا به بازنشستگان تامین اجتماعی گذاشتن شرط حقوق عادلانه نبود رئیس کانون عالی مستمری بگیران تامین اجتماعی استان تهران با اشاره به اینکه تناقض آشکاری در پرداخت سبد کالای بازنشستگان تامین اجتماعی وجود دارد گفت با گذاشتن شرط حنایب رییس بانوان بسکتبال: با افغانستان بازی تدارکاتی نداریم
جمعه ۱۸ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۰ ۲۲ نایب رییس بانوان فدراسیون بسکتبال برگزاری هرگونه بازی تدارکاتی بین تیمهای ایران و افغانستان را تکذیب کرد فاطمه کرمزاده در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزرای دانشجویان ایران ایسنا درباره حضور تیم بسکتبال زنان افغانستان در ایران اظهار کرد تیم افغانستمدیر صندوق بیمه اجتماعی روستائیان فارس خبر داد بیمه شدن 7 هزار خانوار عشایری در فارس
مدیر صندوق بیمه اجتماعی روستائیان فارس خبر دادبیمه شدن 7 هزار خانوار عشایری در فارسمدیر صندوق بیمه اجتماعی روستائیان فارس گفت از 27 هزار خانوار عشایری این استان تاکنون 7 هزار خانوار زیر پوشش بیمههای اجتماعی قرار گرفتهاند سید محمد ذوالانوار امروز در حاشیه آیین جشن عشایری که بهتکرار/نامه دانشجویان مستقل دانشگاههای تهران به رئیسجمهور چرا اجازه دادید سبد کالا به شیوه کشورهای قحطیزده ت
تکرار نامه دانشجویان مستقل دانشگاههای تهران به رئیسجمهورچرا اجازه دادید سبد کالا به شیوه کشورهای قحطیزده توزیع شود ۶ انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاههای تهران با صدور نامهای خطاب به حسن روحانی اعلام کردند صفهای طولانی سبد کالا این امید که تدبیر دولت یازدهم میتواند در حفارس گزارش میدهد ارائه خدمات «کاروان سلامت» به مردم چرام+تصاویر
فارس گزارش میدهدارائه خدمات کاروان سلامت به مردم چرام تصاویرهمزمان با ایام دهه فجر کاروان سلامت جمعیت هلالاحمر کهگیلویه و بویراحمد به مناطق محروم شهرستان چرام اعزام شد به گزارش خبرگزاری فارس از چرام همزمان با ایام دهه فجر کاروان سلامت جمعیت هلالاحمر کهگیلویه و بویراحمد بهرئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: در رسیدگی به کودکان کار بیسرپرست خلاء قانونی وجود دارد
جمعه ۱۸ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۸ ۴۸ رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی رسیدگی به کودکان کار خارجی را یک معضل اجتماعی دانست و گفت در رسیدگی به کودکان کار خارجی و کودکان بیسرپرستی که مورد سوءاستفاده مافیاها قرار میگیرند شاهد یکسری خلاءهای قانونی و ملاحظات سیاسی هستیم که این مساله را«وضعیت سیاسی - اجتماعی زنان در عصر صفویه» منتشر شد
جمعه ۱۸ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۸ ۴۶ وضعیت سیاسی - اجتماعی زنان در عصر صفویه منتشر شد به گزارش خبرنگار فرهنگی هنری خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا در ایلام در مقدمه این کتاب که توسط ماندانا فرهمند نوشته شده آمده است در کتابهای تاریخی مربوط به تاریخ ایرانزمین بحث جامعی درباره موضوع-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها