تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):روزه پرهيز از حرامها است همچنانكه شخص از خوردنى و نوشيدنى پرهيز مى‏كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860288004




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اصلاحات قانون هیات امنای دانشگاه ها تا سه ماه آینده نهایی می شود


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

قائم مقام ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور: اصلاحات قانون هیات امنای دانشگاه ها تا سه ماه آینده نهایی می شود تهران- ایرنا- قائم مقام ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور گفت: قانون هیات امنای دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور تا سه ماه آینده نهایی می شود و بر این اساس دبیرخانه دائمی هیات امنا در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی ایجاد خواهد شد.


به گزارش خبرنگار علمی ایرنا، منصور کبگانیان روز یکشنبه در جمع خبرنگاران افزود : این دبیرخانه بر نحوه درست اجرای قوانین مصوب در دانشگاه ها و اجرایی شدن اهداف تعیین شده در دانشگاه های کارآمد نظارت می کند.
وی اظهار داشت: قانون تشکیل هیات امنای دانشگاه ها و موسسات عالی آموزشی کشور در سال 67 به تصویب رسید و با توجه به روند رشد و توسعه علمی موجود در کشور این قانون پس از گذشت 25 سال نیازمند بازنگری است .
به گفته وی افزایش اختیارات و مسوولیت های هیات امنای دانشگاه ها و تغییر در نحوه جذب بودجه ها و هزینه کردها در دانشگاه ها از جمله اصلاحات این قانون است .
عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطرنشان کرد: پینشهاد مشخصی که در این زمینه در ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور ارایه شده این است که نماینده ای از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به همراه نماینده ای از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در هیات امنا حضور داشته باشند تا با حضور این نمایندگان اصلاحات انجام شود.
به گفته وی در حال حاضر بخش زیادی از بودجه های مورد نیاز دانشگاه ها و مراکز علمی و تحقیقاتی از سوی اعضای هیات علمی و از طریق قراردادهای ارتباط با صنعت و یا از طریق خیرین تامین می شود و بخش دیگری از هزینه های دانشگاه ها از سوی ردیف بودجه های دولتی تامین می شود. از این رو اعضای هیات امنا باید بر روی بودجه های دانشگاه ها نظارت داشته باشند.
وی گفت: براساس اصلاحات جدید روسای دانشگاه با تصویب نهایی شورای عالی انقلاب فرهنگی انتخاب می شوند و این روسا در مدت زمان محدودی بر مصوبات دانشگاه نظارت خواهند داشت .
قائم مقام ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور خاطرنشان کرد: در حال حاضر نحوه انتخاب اعضای هیات امنای دانشگاه ها از نظرساختار مناسب نیست و بیشتر این افراد دارای پست در وزارت علوم هستند و از این نظر آنها بدون انگیزه کافی و تمرکز لازم در جلسات هیات امنا حضور می یابند اما با افزایش اختیارات هیات امنا ،افراد با تمرکز بیشتر به فعالیت در دانشگاه ها خواهند پرداخت.
علمی(3)**9190**1581
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




27/11/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن