تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):خدا را بسيار ياد كنيد و هميشه به ياد مرگ باشيد و قرآن زياد بخوانيد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1825957165




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تهدید لشکرکشی اتوبوسی در جشنواره فجر


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
تهدید لشکرکشی اتوبوسی در جشنواره فجر




ما آنچه مسوولان جشنواره از آن تحت‌عنوان خاطره‌ای «پرخون‌ودل» نام می‌برند، بنا بر ادعای یکی از سایت‌ها، فشارها و تهدیدهایی از جنس حضور تعدادی اتوبوس از نیروهای جریان خاص در 48ساعت آخر جشنواره بوده که منجر به تغییر نتایج اعلامی جشنواره شده است.





روزنامه شرق: فیلم سینمایی «عصبانی نیستم» با وجود ناکامی و حواشی پرسروصدایش در سی‌ودومین جشنواره فیلم فجر، 25بهمن در جشنواره برلین به نمایش درآمد و نشست پرسش و پاسخ آن با حضور رضا درمیشیان، باران کوثری و نوید محمدزاده برگزار شد.

 «عصبانی نیستم»، فیلمی اجتماعی است که اگر تحت تدبیر مدیریت جشنواره قرار می‌گرفت، شاید سرنوشت آن به‌گونه‌ای دیگر رقم می‌خورد. البته شنیده شده که مسایل به‌وجود آمده پیرامون این فیلم در ساعات برگزاری مراسم اختتامیه فیلم فجر آنقدر پیچیده و بغرنج بود که با پس‌نکشیدن کارگردان فیلم، کل مراسم اختتامیه تحت‌الشعاع قرار می‌گرفت و مسوولان سینمایی از آن به‌عنوان خاطره‌ای «پرخون‌ودل» یاد می‌کنند.

عیاری: سلیقه مدیران بر ما تحمیل نشد

در تازه‌ترین واکنش، کیانوش عیاری عضو هیات‌داوران بخش مسابقه سینمای ایران درباره اعمال سلیقه مدیران جشنواره به‌نحوه داوری‌ها به «شرق» گفت: «تحت هیچ شرایطی، سلیقه مدیران بر ما تحمیل نشد و اگر هم می‌شد، همکارانم در هیات‌داوران زیر بار فشار نمی‌رفتند. هرچند ممکن است در داوری‌هایمان احساساتی شده باشیم، اشتباه کرده یا اعمال سلیقه کرده باشیم؛ با این حال اینها همه نظرات هیات داوران بوده است، نه مدیران جشنواره.»

با وجود صحبت‌های صریح عیاری و تاکید او بر «استقلال داوران»، فرامرز قریبیان، یکی دیگر از داوران طی دو گفت‌وگوی متفاوت با دو سایت، دو اظهارنظر مختلف درباره داوری‌ها داشت. او در گفت‌وگوی اول با «کافه‌سینما» گفته بود: «سیمرغ «نقش اول مرد» تنها رشته‌ای بود که هیات‌داوران در موردش رای‌گیری نکردند؛ زیرا به اتفاق آرا تمامی اعضای داوران نظرشان مبنی بر انتخاب آقای نوید محمدزاده به‌عنوان بهترین بازیگر مرد بوده است. من این بازیگر جوان را از قبل نمی‌شناختم و چیزی از او در سینما ندیده بودم، اما حضور درخشان این جوان در فیلم آقای درمیشیان باعث تعجب من و تمامی اعضای داوران شده بود. به همین دلیل بی‌درنگ سیمرغ بهترین بازیگر نقش اول مرد را برای ایشان کنار گذاشتیم.»

 این بازیگر و داور جشنواره در گفت‌وگویی دیگر با «سایت جشنواره» به‌نوعی ناراحتی خود را از مسایل پیش‌آمده چنین ابراز کرد: «سال‌ها بود داوری را قبول نمی‌کردم؛ چراکه مشکلات را می‌دانستم و مسایلی را که آخر هر دوره درباره داوران گفته می‌شود، دیده بودم. اما به خاطر آقای رضاداد که به سینما حسن نیت دارد و در جهت پیشرفت آن حرکت می‌کند، قبول کردم این دوره به عنوان داور در جشنواره حضور داشته باشم.» وی البته در دفاع از عملکرد خود و دیگر داوران خاطرنشان کرد: «به‌طور طبیعی در جلسات هیات‌داوری هرکس نظراتی دارد اما به هر حال آنچه در پایان جلسات جمع‌بندی می‌شود، ملاک است؛ مثلا اینکه بهترین فیلم دو انتخاب باشد یا در بخش‌هایی دو سیمرغ داده شود.

یا اینکه در بخش بازیگر مکمل زن دو دیپلم افتخار داده شود. نتیجه مباحث است.» قریبیان ادامه داد: «در حوزه صدا هم صحبت زیادی شد که در نهایت قرار شد به یک فیلم برای صدابرداری و صداگذاری دو سیمرغ داده شود.» این بازیگر تعداد فیلم‌های جشنواره سی‌ودوم را در بخش مسابقه زیاد عنوان کرد و گفت: «حدود ۱۰فیلم، مناسب بخش مسابقه نبود و اگر مثل سال‌های قبل ۲۲فیلم به این بخش راه پیدا می‌کرد قضاوت بهتر می‌شد.» وی با اشاره به حواشی فیلم «عصبانی نیستم» اظهار کرد: «در این مورد با توجه به اینکه تهیه‌کننده فیلم از داوری نهایی انصراف داد فیلم از داوری درآمد و نتایجی که در اختتامیه خوانده شد نتایج نهایی هیات داوری با توجه به انصراف یک فیلم بود و جای هیچ شک و شبهه‌ای وجود ندارد.»

 قریبیان با اشاره به ویژگی‌های این دوره جشنواره گفت: «اجرای جشنواره از نظر نظم خصوصا در سالن میلاد بهتر شده بود و امیدوارم در سال‌های آینده هم داورهایی را انتخاب کنند که کارشان بهتر باشد.» و اما واکنش رضا عطاران، برنده سیمرغ بهترین بازیگر نقش اول که آن را هم «کافه‌سینما» منتشر کرد، در نوع خود جالب بود. این بازیگر به دنبال حرف‌وحدیث‌های پیش‌آمده درباره جایزه نقش اول به این سایت گفت: «این سیمرغ متعلق به من نیست زیرا رای هیات‌داوران جشنواره فجر، انتخاب نوید محمدزاده به‌عنوان بهترین بازیگر مرد جشنواره بوده به همین‌خاطر این جایزه را متعلق به ایشان می‌دانم نه خودم. همین.»

تهدید به لشکرکشی اتوبوسی

اما آنچه مسوولان جشنواره از آن تحت‌عنوان خاطره‌ای «پرخون‌ودل» نام می‌برند، بنا بر ادعای یکی از سایت‌ها، فشارها و تهدیدهایی از جنس حضور تعدادی اتوبوس از نیروهای جریان خاص در 48ساعت آخر جشنواره بوده که منجر به تغییر نتایج اعلامی جشنواره شده است. این منابع می‌گویند فیلم‌هایی مانند «خانه پدری» که در صورت حضور در بخش مسابقه موفق به دریافت بیشترین جوایز می‌شدند با فشارهای بیرونی به بخش خارج از مسابقه منتقل شدند.

این شرایط، صحبت‌های رسول صدرعاملی را در برنامه «هفت» به یاد می‌آورد که از ۴۸ساعت پایانی جشنواره سخن گفته بود که به زعم او تمام نکات مثبت جشنواره امسال را تحت‌الشعاع قرار داد. بر اساس ادعاهای تاییدنشده، تیم اجرایی جشنواره توسط برخی گروه‌ها تهدید شدند که در صورت اختصاص یکی از جوایز جشنواره به «عصبانی نیستم» با تعدادی اتوبوس به محل اختتامیه جشنواره خواهند آمد و مراسم اختتامیه را برهم خواهند زد.

استقبال پانورامایی

در کنار تمام این حواشی، «عصبانی نیستم» شامگاه ۱۳فوریه در بخش پانورامای شصت‌وچهارمین جشنواره فیلم برلین به نمایش درآمد و مورد استقبال قرار گرفت. نکته مهم در این نمایش حضور نوید محمد‌زاده و باران کوثری به‌عنوان دو بازیگر اصلی فیلم به همراه رضا درمیشیان کارگردان فیلم با لباس‌های متفاوت و قابل‌قبول بود. در جلسه پرسش و پاسخ کوتاه پس از نمایش فیلم، کارگردان و بازیگران آن (رضا درمیشیان، نوید محمدزاده و باران کوثری) به سوالات حاضران در مورد شرایط ساخت فیلم و حواشی آن در جشنواره فجر پاسخ دادند.

 البته برخی رسانه‌ها پاسخ‌های این گروه را به سوالات «خلاصه‌ و مبهم‌» توصیف کردند تا به‌زعم آنها، دامنه بحران‌های موجود پیرامون این فیلم در ایران گسترده‌تر نشود. «عصبانی نیستم» داستان نوید، دانشجوی ستاره‌دار و اخراجی‌ای است که برای فراهم‌آوردن حداقل شرایط زندگی در رویارویی با بی‌اخلاقی‌های جامعه با خود تمرین می‌کند تا عصبانی نباشد و در تلاش است تا دختر موردعلاقه‌اش ستاره را از دست ندهد.






تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن