تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 17 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):بزرگ ترين مصيبت ها، نادانى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826871425




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جزئیات ساخت یک خودروی برقی کاملا ایرانی/ ارتقا به 4 سرنشین و مینی بوس


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


دانش و فناوری
جزئیات ساخت یک خودروی برقی کاملا ایرانی/ ارتقا به 4 سرنشین و مینی بوس
محققان کشور با بومی سازی یک خودروی برقی 2 سرنشین درصدد هستند تا این خودرو را با 4 سرنشین طراحی کنند ضمن آنکه طراحی و ساخت این خودرو به صورت هیبریدی (دونیرو) و بدون استفاده از سوخت‌های فسیلی را در دستور کار خود قرار دادند.



مهندس مسعود ارشادی- مجری طرح در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به جزئیات طراحی و ساخت خودروی برقی،گفت: مهمترین تفاوت خودروی برقی طراحی شده با سایر خودروهای برقی طراحی شده در کشور آن است که این خودرو صددرصد بومی و ایرانی است. وی با بیان اینکه طراحی و ساخت بخش‌های اصلی این خودرو چون الکتروموتور، بدنه، شاسی، درایور، شارژر و کلیه اجزای آن ایرانی است، اظهار داشت: از آنجایی که در ایران عناصر الکترونیکی تولید نمی‌شود برخی از اجزای قطعات مدارات الکترونیکی از محصولات موجود در بازار کشور استفاده شد ولی سایر موارد ایرانی است. ارشادی ایجاد تغییراتی در الکتروموتور این خودرو برای کاهش تضعیف انرژی را از دیگر تفاوت‌های این خودرو نسبت به سایر محصولات مشابه آن در کشور نام برد و در این باره توضیح داد: الکتروموتوری که در خودروهای برقی ساخته شده در کشور به صورت متمرکز در خودرو قرار می‌گیرد به این ترتیب که نیرو به وسیله گریبکس، چرخ دنده، زنجیر و تسمه طی فرآیندی به چرخ‌ها منتقل می‌شود.


خودرو برقی دو سرنشین تمام ایرانی ابداع محققان کشور مجری طرح با بیان اینکه در موتور متمرکز به دلیل آنکه نیرو به صورت مستقیم به چرخ‌ها اعمال نمی‌شود موجب تضعیف انرژی خواهد شد، ادامه داد: این در حالی است که در پروژه اجرا شده الکتروموتور بدون زغال و چرخ دنده طراحی کردیم که با نصب آن بر روی کاسه چرخ خودرو، بدون تضعیف انرژی و با گشتاور و دور بالا اقدام به انتقال نیرو به چرخ‌ها می‌کند. وی با تاکید بر اینکه در این طرح موفق به ساخت نمونه مهندسی این خودرو شدیم، اضافه کرد: انرژی موتور این خودروی 2 سرنشین از طریق شارژ 4 الکتروموتوری است که در درون کاسه چرخ قرار دارد که شارژ آن از طریق 6 باتری 12 ولت تامین می‌شود و توان موتور آن نیز  4.8 کیلو وات است. ارشادی کلاس این خودرو را شهری ذکر کرد و یادآور شد: حداکثر پیمایش این خودرو  با یک بار شارژ شدن 70 کیلومتر است ولی قابلیت ارتقای سرعت آن تا 110 کیلومتر پیمایش وجود دارد.

این محقق زمان شارژ باتری خودرو طراحی شده را در صورت تخلیه کامل باتری 6 ساعت دانست ولی در عین حال خاطر نشان کرد: در کلیه سیستم های الکترونیکی مانند موبایل و لپ تاپ پیش فرضی وجود دارد که هیچ گاه باتری تخلیه کامل نشود در غیر این صورت کلیه اطلاعات حافظه پاک خواهد شد. این پیش فرض نیز در این خودرو پیش بینی شده است از این رو شارژ این خودرو هیچگاه به طور کامل تخلیه نمی‌شود و زمانی که شارژ باتری از حدی کمتر شود به راننده هشدار می‌دهد.

این خودرو در کلاس شهری و کروکی ساخته شده است به گفته وی با در نظر گرفتن این پیش فرض، تمهیدات منهدسی در نرم افزار و سخت افزار این خودرو اعمال شد تا در صورت کاهش ولتاژ باتری، 3 ساعت زمان برای شارژ مجدد باتری از طریق برق شهری مورد نیاز است. ارشادی طول این خودرو را 2.18 متر، عرض آن را 115 سانتیمتر و ارتفاع آن را  135 سانتیمتر عنوان کرد و افزود: وزن این خودرو بدون باتری 180 کیلوگرم و با باتری 280 کیلوگرم  است و قابلیت حمل مسافر تا سقف 200 کیلوگرم را دارد. وی با بیان اینکه باتری این خودرو برقی با برق شهری 220 ولت شارژ می‌شود و هزینه هر بار شارژ 3 هزار ریال است، خاطر نشان کرد: هزینه برای پیمایش 100 کیلومتر مسافت معادل 5 هزار ریال است.

این محقق سیستم ترمز این خودرو برقی را مشتمل بر 4 ترمز هیدرولیکی بدون استفاده از آزبست به عنوان یکی از منابع آلوده کننده هوا دانست و اضافه کرد: این خودرو مجهز به کمربند ایمنی است.

مجری طرح از طراحی و ساخت این خودرو به صورت هیبریدی (دو نیرو) خبر داد و گفت: در حال حاضر پروژه هیبریدی کردن این خودرو در دستور کار قرار دارد و درصدد هستیم تا خودروی 2 نیرو نه مبتنی بر سوخت‌های فسیلی و احتراق داخلی طراحی کنیم. ارشادی همچنین به اجرای پروژه دیگری دراین راستا اشاره کرد و اظهار داشت: با تجربیاتی که در ساخت نمونه مهندسی این خودرو به دست آوردیم طراحی این خودرو با 4 سرنشین و مینی بوس برقی را در دستور کار قرار دادیم. وی ادامه داد: علاوه بر با توجه به کسب دانش فنی درتولید الکتروموتور، قادر به طراحی و ساخت الکتروموتورهای قطارهای زیر زمینی (مترو) و اتوبوس‌های برقی هستیم.


۱۳۹۲/۱۱/۲۷ - ۰۸:۵۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 110]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن