محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1843160768
قطر نمی تواند مانع حضور شرکت های نفتی جهان در میادین نفت وگاز ایران شود!
واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:
قطر نمی تواند مانع حضور شرکت های نفتی جهان در میادین نفت وگاز ایران شود!
به دلایل مختلف، این اقدام قطر مانند سایر اقدامات قطر و کشورهای عربی، نمی تواند جایگاه ایران در بازار نفت وگاز و همچنین قدرت ایران در مناسبات بین المللی، و توان سیاسی ایران در معادلات منطقه را تحت تاثیر قرار دهد.
به گزارش جام به نقل از بولتن، به دنبال خرید سهام غول های نفتی جهان توسط قطر، برخی رسانه ها و منتقدان وزارت نفت ایران، ادعا کرده اند که این اقدام، باعث می شود که قطر مانع بازگشت غولهای نفتی به ایران شود!
به گزارش بولتن نیوز، این درحالیست که به دلایل مختلف، این اقدام قطر مانند سایر اقدامات قطر و کشورهای عربی، نمی تواند جایگاه ایران در بازار نفت وگاز و همچنین قدرت ایران در مناسبات بین المللی، و توان سیاسی ایران در معادلات منطقه را تحت تاثیر قرار دهد.
ایران چه در مسائل اجتماعی و سیاسی مانند تحولات بعد از ملی شدن صنعت نفت، انقلاب ایران، بهارعربی و جنبش بیداری اسلامی، چه در مسائل لبنان و سوریه و فلسطین، عراق، افغانستان، کردستان و... چه در مسائل بین المللی، و چه در بازار نفت وگاز، همواره به عنوان یک کشور قدرتمند، اثرگذار، با نفوذ، ثروتمند مطرح بوده است و منابع و جمعیت، وسعت و بازار قابل توجه و موقعیت جغرافیایی ایران و موقعیت ترانزیتی، ارتباط شرق و غرب و شمال وجنوب و اثرگذار در خلیج فارس و صاحب نفوذ بودن در فرهنگ و سیاست و اقتصاد کشورهای منطقه و... باعث شده که در 7 هزار سال تاریخ گذشته، همواره به عنوان یکی از قدرت های مطرح جهان شناخته باشد و این اثرگذاری تاجایی است که هر قدرتی در جهان که چالش هایی با ایران داشته از جمله اوباما رئیس جمهور آمریکا اعتراف می کند که موضوع ایران غیر قابل انکار است و قابل بازگشت و عقب گرد نیست وایران کشوری دارای قدرت و جمعیت و ثروت و فرهنگ غنی و نفوذبسیار است...
در چنین شرایطی، به دلایل مختلف از جمله عدم تناسب توان وجایگاه سیاسی و جمعیتی و وسعت قطر با ایران در منطقه و جهان، عدم تناسب میادین نفت وگاز این کشور با ایران، عدم تناسب بازار و موقعیت و جایگاه تاریخی و امروزی قطر با ایران و... باید تاکید کرد که خرید سهام شرکت های نفتی توسط قطر، نمی تواند مانع سرمایه گذاری این شرکت ها در میادین ایران شود .
اگر چه برخی رسانه ها و منتقدان مذاکرات ایران با غولهای نفت و گاز جهان، را به خرید سهام شرکت های نفتی توسط قطر ربط داده اند و خرید سهام شل انگلیس و توتال فرانسه و انی ایتالیا را به معنای کاهش همکاری آنها با ایران ارزیابی کرده اند، اما باید توجه داشت که اولا شرکت های نفتی جهان به این تعداد محدود نمی شود، و دوما ایران از نظر فناوری و جذب سرمایه گذاری خارجی نسبت به گذشته تقویت شده است و سوما، بسیاری از بازرگانان و شرکت های اروپایی در یکی دوماه اخیر سفرها و مذاکرات متعددی در تهران برای آغاز همکاری های بیشتر داشته اند. چهارم آن که ایران دارای ذخایر بزرگ نفت وگاز است و دنیا و شرکت های معتبر جهان به دنبال سرمایه گذاری و مشارکت در میادین ایران هستند و آینده بازار انرژی جهان به سهامدار بودن قطر اتکا ندارد بلکه به منابع سرشار و موقعیت بیشتر اتکا دارد تا خرید سهام شرکت های نفتی توسط قطر.
پنجم آن که ایران برای توسعه میادین خود نیازمند مشارکت شرکت های خارجی و انتقال دانش فنی و سرمایه و خرج کردن پول توسط شرکت های معتبرجهان است تا طرح های خود را توسعه دهد و این قابلیت را دارد که پول شرکت های خارجی را جذب کند و قدرت مند بودن ایران و جایگاه بالاتر ایران نسبت به کشور کوچک قطر باعث شده که به جای خرج کردن پول توسط ایران برای خرید سهام شرکت های خارجی، این شرکت های خارجی هستند که به دنبال خرج کردن پول در ایران هستند تا در ایران برای سال های آینده حضور داشته باشند و نفت استخراج کنند و درآمد داشته باشند!
ششم آن که در شرکت های نفت وگاز جهان، علاوه بر قطری ها، بسیاری از کشورهای جهان از آمریکا و اروپا تا چین و کشورهای عربی، کشورهای آسیای جنوب شرقی و... سهامدار هستند و سهام آنها در اکثر بازارهای سرمایه جهان به فروش می رسد و سهام آنها تنها متعلق به آمریکا نیست . در نتیجه خرید سهام به تنهایی بر سیاست های شرکت های نفتی اثرگذار نیست.
لذا خرید سهام آنها توسط قطر به هیچ وجه به معنای تغییر سیاست های شرکت های نفتی برای عدم همکاری با ایران یا پیش افتادن قطر در این زمینه ها نیست و نمی تواند مانع همکاری ایران با شرکت های نفت وگاز جهان شود.
سیاست های بازار نفت را سهامداران به تنهایی مشخص نمی کنند بلکه این قواعد بازار نفت، حجم ذخایر نفت وگاز، جایگاه ایران و سایرکشورها در بازار نفت، موقعیت ایران و کشورهای دیگر نفتی و گازی جهان است که سمت و سوی سرمایه گذاری و همکاری ها را مشخص می کند و هیچ منطق اقتصادی و عقل مدیریتی، تنها به نظر سهامدار چند شرکت توجه ندارد.ضمن این که به صلاح قطر نیست که بخواهند مانع سرمایه گذاری در میادین ایران شود.
هفتم آن که میدان مشترک ایران و قطر تنها به میدان پارس جنوبی محدود می شود و در سایر میادین نفت وگاز، قطر نه سهمی دارد و نه می تواند دخالتی داشته باشد و جذابیت میدان های نفتی و ترانزیت و وسعت ایران در خلیج فارس، چیزی است که بتوان آن را انکار کرد. هشتم آن که تعدادمیادین و ذخایرگازی قطر را نمی توان با میادین بسیار نفت وگاز ایران مقایسه کرد. قطر تنها منابع گازی دارد و مهمترین میدان آن میدان پارس جنوبی مشترک با ایران است. اما ایران علاوه بر میدان پارس جنوبی، میادین بسیاری در بخش نفت وگاز دارد که برخی آنها مشترک با کشورهای همسایه است و در خلیج فارس قرار دارد و بسیاری از آنها در مناطق خشکی قرار دارد و از شمال تا غرب و جنوب غرب ایران را میدان های نفت وگاز تشکیل داده است.
در نتیجه وضعیت قطر با ایران قابل مقایسه نیست و از نظر وسعت خاک و سرزمین، از نظر میادین، از نظر جمعیت، قابل مقایسه با ایران نیست.
نهم آن که قطر با خرج کردن پول، به دنبال تقویت جایگاه این کشور است و با وارد کردن موسیقی، ورزش، برگزاری مسابقات ورزشی، خرید تیم های ورزشی و بسیاری از جذابیت های زندگی مدرن است تا از این طریق مطرح شود در فلسطین و لبنان و سوریه و عراق و مصر پول خرج می کند تا در سیاست سهمی داشته باشد اما ایران به طور بالقوه و بالفعل در بسیاری از زمینه ها دارای نفوذ و جذابیت و اثرگذاری است.
در حالی که ایران از نظر ذخایر، موقعیت جغرافیایی و سیاسی و... جذابیت های بسیاری دارد و شرکت ها و کشورهای مختلف به دنبال حضور در ایران،میادین نفت وگاز و .... هستند.
دهم آن که جذابیت های ارتباط با ایران تنها به نفت وگاز محدود نمی شود و بازار ایران و منطقه خاورمیانه به گونه ای است است که شرکت های جهان به دنبال ارتباط با ایران هستند تا وضعیت خود را تثبیت کنند و پایگاه منطقه ای در یک کشور امن داشته باشند وایران از هر لحاظ امن ترین کشور منطقه است و شهرها و مناطق مختلفی دارد.
ایران جذابیت های بسیاری برای جذب سرمایه گذاری دارد. در حالی که قطر تنها یکی دو میدان برای تولید گاز دارد و با توجه به درآمد سرانه و ثروت این کشور کوچک حاشیه خلیج فارس، به دنبال سرمایه گذاری در زمینه های مختلف از جمله نفت وگاز است و همه نوع خدمات صنعتی و حتی فرهنگی و سیاسی را به زور پول فروش گاز خود جذب کرده است و برای آن که سهمی در منطقه و جهان داشته باشد به دنبال جذب شرکت های بین المللی است.
اگرچه این 10 دلیل برای اثبات این موضوع کافی است و خرید سهام شرکت های نفتی توسط قطر، نمی تواند مانع سرمایه گذاری و مشارکت شرکت های نفتی جهان در ایران شود. اما در عین حال لازم است که تحلیل منتقدان دولت و وزارت نفت در این رابطه و آمار و گزارش هایی که منتشر می کنند مورد توجه قرار گیرد و لذا بخشی از این اخبار و تحرکات کشور قطر در خرید سهام شرکت های نفتی جهت اطلاع مخاطبان گرامی منتشر می شود تا نسبت به تحولات رقیب ایران در میدان پارس جنوبی، اطلاعات لازم را داشته باشیم: سبقت قطر از ایران
پس از توافق ژنو یکی از سیاستهای کلان وزارت نفت مذاکره با غول های نفت و گاز جهان همچون شرکت های توتال فرانسه، شل و برتیش پترولیوم انگلیس، انی ایتالیا و شرکت های نفتی آمریکایی بوده است. با این وجود، قطر به عنوان مهمترین شریک گازی ایران در توسعه پارس جنوبی پس از سبقت در برداشت نفت و گاز این مدیان مشترک با ایران حالا به یکی از بزرگترین سهامداران شرکت های بزرگ نفت و گاز جهان همچون توتال و شل انگلیس تبدیل شده است. در شرایط فعلی با وجود افزایش برداشت 700 هزار بشکه ای قطر از پارس جنوبی سهم ایران کماکان صفر مانده و با وجود افزایش ظرفیت تولید گاز ایران از پارس جنوبی به حدود 290 میلیون مترمکعب، اما طرف قطری معادل دو برابر ایران از گاز و میعانات گازی این میدان مشترک برداشت میکند. با این وجود قطر این کشور عربی کوچک حاشیه جنوبی خلیج فارس صرفا با توسعه میدان مشترک گازی با ایران یعنی پارس جنوبی، سودای بزرگی همچون خرید غولهای نفت و گاز جهان را در دستور کار قرار داده است. در شرایط فعلی قطر بزرگترین تولیدکننده و صادرکننده LNG، GTL و اخیرا به بزرگترین صادرکننده LPG و گاز کمیاب هلیوم جهان تبدیل شده است که تمامی این دستاوردها صرفا با توسعه میدان مشترک گازی پارس جنوبی حاصل شده است. اما این پایان رویاهای بزرگ قطر نیست و این کشور کوچک شیخ نشین حاشیه جنوبی خلیج فارس که به واسطه دلارهای گازی خود حتی میزبانی جام جهانی فوتبال را هم به شبه جزیره هدیه داده است حالا در کنار توسعه ظرفیت تولید محصولات پتروشیمی، عزم خود را برای خرید سهام شرکتهای بزرگ نفت و گاز جهان را جزم کرده است. قطر تاکنون 450 میلیارددلار در این میدان مشترک نفت و گاز سرمایهگذاری و 10 سال زودتر از ایران برداشت را آغاز کرده است. حال اگر متوسط درآمد زیادی این کشور از ایران را سالانه نه 21 میلیار ددلار بلکه 10 میلیارد دلار در نظر بگیریم، تاکنون قطر از سهم ایران 100 میلیارد دلار برداشت کرده است. صندوق سرمایهگذاری قطر در واقع چیزی شبیه به صندوق ذخیره ارزی ایران است، "شرکت سرمایهگذاری قطر" در سال 2005 میلادی برای مدیریت سرمایهگذاری درآمدهای نفت و گاز قطر تاسیس شد تا با انجام سرمایهگذاری خارجی، ریسک جابه جایی قیمتهای انرژی را برای کشور به حداقل برساند و در درازمدت وابستگی به درآمدهای نفتی و گازی را کمتر و کمتر کند. سرریز دلارهای نفتی و گازی به کشور، دولت قطر را به سرمایهگذاری در قسمتهای مختلف اقتصاد جهان هدایت کرد؛ از آمریکایجنوبی تا آسیا و اروپا؛ از برزیل تا اندونزی و ایتالیا. "شرکت سرمایهگذاری قطر" شرکتی است دولتی. مدیر آن " شیخ حامد بن جاسم بن جابر آلثانی" است و برای سرمایهگذاری به همه جای جهان سر میکشد و محدودیتی برای حوزه فعالیتش نمیشناسد. قطر دلارهای نفتیاش را نه مثل عربستان خرج اسلحه میکند بلکه سرمایهگذاری میکند و برای شهروندانش فرصت سرمایهگذاری ایجاد میکند. از دانش و مشاوره شرکتهای بزرگ خدمات اقتصادی جهان بهره میبرد، مدیرانشان را به خدمت میگیرد و از تجربهشان در تربیت نسلهای بعدی مدیران خود استفاده میکند. نگاهی اجمالی به سرمایهگذاریهای قطر که همگی از کانال "شرکت سرمایهگذاری قطر" انجام میشود شاهد این مدعاست. خرید سهام شرکتهای نفتی از قلب آفریقا تا آمریکای جنوبی بلومبرگ هفته جاری با انتشار گزارشی اعلام کرد: قطر در حال خرید میدانهای نفت و گاز از برزیل تا کنگو است زیرا توسعه پروژههای انرژی در بزرگ ترین تولیدکننده گاز مایع جهان به کندی پیش می رود. شرکت قطر پترولیوم اینترنشنال در ماه جاری میلادی ٢٣ درصد میدان فراساحلی پارک دو کانچس برزیل را از شرکت انگلیسی-هلندی شل به ارزش یک میلیارد دلار خریداری کرد که تازه ترین خرید از سه سرمایه گذاری خارجی این شرکت عربی در سال گذشته به شمار می رود. این شرکت در ماه دسامبر (دی) سال گذشته میلادی نیز ١٥ درصد از واحد توتال ای اند پی در کنگو را نیز به مبلغ یک میلیارد ٦٠٠ میلیون دلار خریداری کرد. قطر پترولیوم همچنین در ماه آوریل (فروردین) سال گذشته میلادی با شرکت بزرگ انگلیسی سنتریکا برای خرید چند میدان گازی در کانادا به ارزش ٩٨١ میلیون دلار شریک شد. خرید سهام غولهای نفت و گاز جهان قطر به عنوان مهمترین شریک گازی ایران در پارس جنوبی با استفاده از دلارهای گازی تاکنون سهام شرکتهای بزرگ نفت و گاز جهان همچون شل انگلیس و توتال فرانسه را خریداری کرده و مذاکراتی به منظور خرید سهام واحد مدیریت و اکتشاف شرکت نفتی RWE آلمان و انی ایتالیا را آغاز کرده است. خبرگزاری فرانس پرس اخیرا با انتشار گزارشی، اعلام کرد: دولت قطر که به دنبال سرمایه گذاری در شرکتهای انرژی بزرگ جهان است به تازگی حدود 2 درصد از سهام شرکت نفتی توتال فرانسه را خریداری کرده است. این سهام که معادل دو میلیارد یورو و برابر با دو میلیارد و 600 میلیون دلار است، قطر را به یکی از سهام داران هدایت کننده این شرکت عظیم تبدیل خواهد کرد. به این ترتیب قطر سومین سهام دار بزرگ شرکت توتال پس از چین خواهد بود. داوجونز هم با انتشار گزارشی اخیرا، به نقل از منابع آگاه در توتال فرانسه اعلام کرده است: سرمایه گذاران قطری سهام خود در توتال را به ٤,٨ درصد افزایش داده اند. قطر با در اختیار داشتن ٤,٨ درصد سهام شرکت توتال، یکی از بزرگترین سهامداران این شرکت به شمار می روند. از سوی دیگر صندوق سرمایهگذاری دولت قطر اخیرا گفتوگوهای اولیهای با شرکت نفتی RWE آلمان درباره خرید واحد اکتشاف و تولید نفت و گاز این شرکت (DEA) انجام داده است. روزنامه وال استریت ژورنال به نقل از دو منبع آگاه گزارش میدهد: شرکت RWE در ماه مارس سال 2013 اعلام کرد که در حال برنامهریزی برای فروش واحد DEA به منظور کاهش هزینهها و همچنین بدهیهای خود است و منابع آگاه و همچنین تحلیلگران ارزش واحد اکتشاف و تولید نفت و گاز شرکت RWE را حدود پنج تا هشت میلیارد یورو تخمین زدند. قطر به عنوان مهمترین شریک ایران در طرح توسعه پارس جنوبی پس از جلوافتادگی کامل در توسعه این میدان مشترک گاز از ایران، سهام شرکت توتال کنگو را به منظور مشارکت در طرحهای نفت و گاز قاره سیاه را خریداری کرد. سهام غول نفتی آفریقا در همین حال پایگاه ایترنتی شرکت فرانسوی توتال ماه گذشته میلادی "دی ماه 1392"، اعلام کرد: شرکت دولتی قطر پترولیوم با خرید سهام شرکت توتال کنگو حضور خود در پروژههای نفتی قاره آفریقا را توسعه داد به طوریکه شرکت قطر پترولیوم اینترنشنال ١٥ درصد از سهام توتال کنگو را خریداری کرد.
بنابر اعلامیه شرکت توتال، این خرید به دنبال چارچوب توافقی دو شرکت که در ماه مه میلادی به امضا رسیده بود، انجام گرفت. شرکت قطری از طریق افزایش سرمایه سهام اقدام به این کار کرده است. در بیانیه توتال آمده است: افزایش سرمایه ١,٦ میلیارد دلاری توتال کنگو، قدرت مالی این شرکت را افزایش میدهد. این معامله در زمانی رخ می دهد که شرکت توتال کنگو در حال توسعه پروژه فراساحلی و عمیق موهو نورد است. شرکت توتال کنگو، یکی از شرکتهای تابعه شرکت توتال فرانسه به شمار می رود که از سال ١٩٦٨ میلادی فعالیت خود را در جمهوری کنگو در قلب قاره سیاه آغاز کرده است. این شرکت بزرگترین تولیدکننده نفت کنگو است و ١٠ میدان نفتی از مجموع ٢٢ میدان نفتی این کشور را اداره می کند. شرکت توتال کنگو نزدیک به ٦٠ درصد تولید نفت کنگو را بر عهده دارد. در ادامه یکه تازیهای شیخ نشیان قطری، شرکت نفتی انگلیسی-هلندی رویال داچ شل اخیرا از واگذاری 23 درصد امتیاز بهره برداری حوزه نفتی پارک داس کنشاس Parque das Conchas در سواحل برزیل به شرکت نفتی قطر خبر داد. رویترز نوشت: شرکت رویال داچ شل اعلام کرد این امتیاز را به ارزش یک میلیارد دلار به شرکت بینالمللی نفت قطر فروخته است. رویال داچ شل هنوز 50درصد سهام این حوزه نفتی را دارد و همچنان به عنوان شرکت کارگزار در این حوزه نفتی فعالیت می کند. در این حوزه نفتی هم اکنون هر روز 50 هزار بشکه نفت تولید می شود. همزمان با این سیاست جدید این شریک گازی ایران در پارس جنوبی، محمد بن صالح الساده وزیر انرژی و صنایع قطر هفته جاری در دیدار با انریکو لتا نخست وزیر ایتالیا از آمادگی این کشور عربی برای خرید سهام شرکتهای نفت و گاز ایتالیا به ویژه شرکت انی خبر داده است. در همین حال یک گروه عالی رتبه از مقامهای قطری برای بررسی فرصتهای سرمایه گذاری در بخشهای کلیدی همچون صنعت نفت ایتالیا به زودی از این کشور اروپایی بازدید می کنند. به گفته وزیر انرژی قطر به زودی گروهی از مقامهای سازمان سرمایه گذاری قطر (QIA) از ایتالیا بازدید و با مقامهای کلیدی در بخش های مختلف صنعت این کشور دیدار می کنند. وزیر انرژی قطر همچنین از پایبندی این کشور به قرا قرارداد 25 ساله صادرات ال.ان.جی به ایتالیا خبر داده است.
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ - ۱۵:۲۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 111]
صفحات پیشنهادی
قطر مانع جدید بازگشت غولهای نفتی به ایران
قطر مانع جدید بازگشت غولهای نفتی به ایران همزمان با آغاز مذاکرات ایران با غولهای نفت و گاز جهان قطر پس از جلوافتادگی نفتی و گازی از ایران در پارس جنوبی سهام غولهای بزرگ نفت و گاز جهان همچون شل انگلیس و توتال فرانسه را خریداری کرد و خرید سهام انی ایتالیا را در دستور کار قرار دشرکت های آمریکایی در تلاش برای حضور در میادین گازی و نفتی لبنان
شرکت های آمریکایی در تلاش برای حضور در میادین گازی و نفتی لبنان بیروت – ایرنا – روزنامه لبنانی النهار نوشت که شرکت های آمریکایی در تلاش هستند در میادین گازی ونفتی لبنان در دریا و خشکی حضورپیدا کنند بویژه اینکه منابع گازی لبنان درمنطقه اقتصادی الخالصه سود سرشاری برای این شرکت هقطر مانع بازگشت غولهای نفتی به ایران
منابع خبری غرب گزارش دادند قطر مانع بازگشت غولهای نفتی به ایران همزمان با آغاز مذاکرات ایران با غولهای نفت و گاز جهان منابع خبری غرب گزارش دادند قطر پس از جلوافتادگی نفتی و گازی از ایران در پارس جنوبی سهام غولهای بزرگ نفت و گاز جهان همچون شل انگلیس و توتال فرانسه را خریداری کمقام مسوول:شرکت های بزرگ نفتی جهان منتظر هجوم به بازار ایران هستند
مقام مسوول شرکت های بزرگ نفتی جهان منتظر هجوم به بازار ایران هستند تهران- ایرنا- قائم مقام معاون وزیر نفت در امور بین الملل و بازرگانی گفت شرکت های بزرگ بین المللی فعال در حوزه نفت و گاز از جمله توتال منتظر هجوم به بازار ایران هستند نه اینکه وارد بازار ایران شوند به گزارش شبکهقطر، مانع بازگشت غول های نفتی به ایران شد
قطر مانع بازگشت غول های نفتی به ایران شد ۱۳۹۲ ۱۱ ۱۹ - ۱۳ ۲۱ماجدی: زمینه حضور شرکت های بین المللی نفتی در ایران فراهم است
ماجدی زمینه حضور شرکت های بین المللی نفتی در ایران فراهم است تهران - ایرنا - معاون امور بین الملل و بازرگانی وزیر نفت گفت روش های جدید قراردادهای نفت و گاز بعد از پنج ماه بازبینی اسفند ماه رونمایی می شود و شرایط فعالیت شرکت های بین المللی نفتی در ایران آسان تر خواهد شد به گزاشرکتی نفتی روسیه که برای حضور در ایران اعلام آمادگی کرد
شرکتی نفتی روسیه که برای حضور در ایران اعلام آمادگی کرد اقتصاد > انرژی - ایرنا نوشت وحید علی اکبروف رییس شرکت نفتی روسی لوک اویل برای بازگشت این شرکت به بازار ایران اعلام آمادگی کرد علی اکبروف گفت که این شرکت آماده است پس از لغو تحریم های آمریکا به بازار انرژی احضور شرکت نفتی توتال در ایران نشانه پیشرفت در مذاکرات است
سهشنبه ۱۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۳ ۰۹ چشمانداز لغو تحریمهای نفتی ایران روز به روز محتملتر میشود و شاهد باز شدن درهای صنعت نفت ایران به روی سرمایهگذاران خارجی و در نتیجه افزایش سریع تولید نفت این کشور خواهیم بود به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا به نقل از پایگاه اینترنتی پرقطر مانع جدید بازگشت غولهای نفتی به ایران/ شریک گازی ایران سهام توتال و شل را خرید
اقتصادی انرژی قطر مانع جدید بازگشت غولهای نفتی به ایران شریک گازی ایران سهام توتال و شل را خرید همزمان با آغاز مذاکرات ایران با غولهای نفت و گاز جهان قطر پس از جلوافتادگی نفتی و گازی از ایران در پارس جنوبی سهام غولهای بزرگ نفت و گاز جهان همچون شل انگلیس و توتال فرانسه را خحضور شرکت های بین المللی نفتی در ایران فراهم شده است
در اسفندماه رونمایی می شود حضور شرکت های بین المللی نفتی در ایران فراهم شده است معاون وزیر امور بین الملل و بازرگانی وزارت نفت گفت مدل های جدید قراردادهای نفت و گاز بعد از ٥ ماه بازبینی اسفند ماه رونمایی می شود و شرایط فعالیت شرکت های بین المللی نفتی در ایران آسان تر خواهد شدحفاری نفتی در مناطقِ میراث طبیعی جهان انجام نمیشود
شنبه ۱۹ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۲ ۳۵ سازمان ملل متحد در گزارشی اعلام کرد کمپانی توتال فرانسه به عنوان یکی از بزرگترین کمپانیهای نفت و گاز جهان متعهد شده که هیچگونه حفاری نفتی را در مناطق تحت عنوان میراث طبیعی یونسکو انجام نخواهد داد به گزارش سرویس محیط زیست خبرگزاری دانشجویان ایراآمادگی شرکتهای نفتی روسیه برای بازگشت به بازار انرژی ایران
شنبه ۱۲ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۴ ۱۴ در دیدارمهدی سنایی سفیر ایران در فدراسیون روسیه و وحید علی اکبروف رئیس شرکت نفتی لوک اویل موضوع بازگشت شرکتهای نفتی روسیه به بازار انرژی ایران مورد بررسی و تبادل نظر گرفت به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا رئیس شرکت لوک اویل در این دیدار بابه مناسبت دهه فجر صورت گرفت برگزاری مسابقات فرهنگی ورزشی توسط شرکت پایانههای نفتی ایران در خارگ
به مناسبت دهه فجر صورت گرفتبرگزاری مسابقات فرهنگی ورزشی توسط شرکت پایانههای نفتی ایران در خارگمسابقات فرهنگی ورزشی توسط شرکت پایانههای نفتی ایران در خارگ به اجرا درآمد به گزارش خبرگزاری فارس از خارگ مدیرعامل شرکت پایانههای نفتی ایران عصر امروز در حاشیه برگزاری این مسابقاتآمریکا نمی تواند مانعی برای صدور نرم انقلاب ایران باشد/ قفل گرانی با کلید تدبیر باز شود
استانها غرب زنجان سردار صفوی آمریکا نمی تواند مانعی برای صدور نرم انقلاب ایران باشد قفل گرانی با کلید تدبیر باز شود دستیار و مشاور عالی فرمانده کل قوا تاکید کرد آمریکایها نمی توانند جلوی صدور نرم انقلاب ایران را بگیرند و ایران اسلامی امروز به قدرت برتر و تاثرگذار در جهان تشرکت نفتی لوک اویل روسیه برای بازگشت به بازار ایران اعلام آمادگی کرد
شرکت نفتی لوک اویل روسیه برای بازگشت به بازار ایران اعلام آمادگی کرد مسکو- ایرنا- وحید علی اکبروف رییس شرکت نفتی روسی لوک اویل برای بازگشت این شرکت به بازار ایران اعلام آمادگی کرد به گزارش ایرنا به نقل ازگزارش روزپنجشنبه روابط عمومی شرکت لوک اویل علی اکبروف گفت که این شرکت آنماینده ولی فقیه در قزوین: استکبار جهانی نمیتواند در برابر اراده ملت ایران مقابله کند
شنبه ۱۲ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۷ ۱۹ نماینده ولی فقیه در استان قزوین گفت امروز استکبار جهانی میداند که قادر نیست در برابر اراده این ملت بصیر مقابله کند و بنابراین باید همواره هوشیار بود به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا آیتالله هادی باریک بین ظهر امروز شنبه ۱۲ بهمن ماهچین به دنبال افزایش حضور در میادین نفتی روسیه
چهارشنبه ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۰ ۳۱ شرکت ملی نفت چین به عنوان بزرگترین شرکت نفتی این کشور در نظر دارد حضور خود را در روسیه به ویژه در شرق این کشور گسترش دهد به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا به نقل از خبرگزاری نووستی شرکت روسنفت روسیه که در حال حاضر نفت شرکت ملی نفت چین سی ان-
گوناگون
پربازدیدترینها