واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
چرا امام(ره) آیتالله اشراقی را به عنوان وکیل تامالاختیار انتخاب کرد
مجموعه دو جلدی «زندگینامه آیتالله شهابالدین اشراقی(ره)» تألیف «محمد حنیف» از سوی مؤسسه چاپ و نشر عروج منتشر و روانه بازار نشر شد.
به گزارش نامه نیوز، مجموعه دو جلدی «زندگینامه آیتالله شهابالدین اشراقی (ره)» تألیف «محمد حنیف» تحت اشراف حجتالاسلام و المسلمین مرتضی اشراقی از سوی مؤسسه چاپ و نشر عروج منتشر شد.
این مجموعه دربردارنده سه فصل با عناوینی همچون «از تولد آیتالله شهابالدین اشراقی تا پیروزی انقلاب»، «از پیروزی انقلاب اسلامی تا وفات آیتالله اشراقی» و «آثار، نامهها، دیدگاهها و ویژگیهای علمی _ اخلاقی آیتالله اشراقی» است. جلد دوم کتاب «زندگینامه آیتالله شهابالدین اشراقی (ره)» دارای سی و هفت نامه نظیر «نامه امام خمینی (ره) به آیتالله اشراقی»، «نامه امام خمینی (ره) به دخترش صدیقه مصطفوی»، «نامه خانم خدیجه ثقفی به دخترش خانم صدیقه مصطفوی»، «نامه آیتالله سیدمصطفی خمینی به آیتالله اشراقی»، «نامه حجتالاسلام و المسلمین سیداحمد خمینی به خواهرش صدیقه مصطفوی»، «نامه آیتالله شهابالدین مرعشی به آیتالله اشراقی»، «نامه آیتالله شریعتمداری به آیتالله اشراقی» و «نامه آیتالله شیخ مهدی قاضی به آیتالله اشراقی» است. در این مجموعه نیز سه تلگراف آورده شده است که تلگراف نخست از «حجتالاسلام و المسلمین آقای فلسفی به آیتالله اشراقی»، تلگراف دوم از «آیتالله مرعشی نجفی به آیتالله شهابالدین اشراقی» و تلگراف سوم از «آیتالله آخوند ملاعلی معصومی همدانی به آیتالله شهابالدین اشراقی» اختصاص دارد. در بخشی از این کتاب درباره «وکیل تامالاختیار امام خمینی (ره)»، میخوانیم: امام راحل (ره) پس از تبعید از ایران به ترکیه، پسر ارشد خود، آیتالله حاج آقا مصطفی را وکیل در کلیه امور قرار داد، و پس از دستگیری ایشان، این وکالت به آیتالله شهابالدین اشراقی محول گردید. این انتخاب در شرایطی که رهبر تبعیدی نهضت اسلامی برادری بزرگتر و شاگردان و وابستگان دیگری هم داشت، یک پیام رمز گونهای داشت و از اهمیت فوقالعادهای برخوردار بود. حجتالاسلام و المسلمین سیداصغر طباطبایی در پاسخ به این سوال که چرا بعد از تبعید امام خمینی (ره)، اداره دفتر ایشان به آیتالله شهابالدین اشراقی واگذار شد، در حالی که برادر بزرگتر امام، یعنی آیتالله سیدمرتضی پسندیده حضور داشتند، چنین میگوید: «چند عامل مؤثر بود؛ یکی این که آقای پسندیده به اندازه آقای اشراقی در حوزه علمیه شناخته شده نبود. آقای اشراقی، فردی حوزوی بود و فضلا به او علاقه داشتند، وی از دو خانواده بزرگ روحانی عالم برخاسته بود. از سویی دیگر، آقای اشراقی جوان بود و با طلبهها روابط حسنهای داشت. به گزارش خبرآنلاین، مؤسسه چاپ و نشر عروج مجموعه دو جلدی «زندگینامه آیتالله شهابالدین اشراقی (ره)» تألیف «محمد حنیف» را در شمارگان 1000 نسخه و با قیمت دوره 50000 تومان منتشر و روانه بازار نشر کرده است.
1392/10/28
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]