تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 10 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):هر كس فكرش به جايى نرسد و راه تدبير بر او بسته شود، كليدش مداراست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819732805




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نماینده آمل: مجلس دستگاه نظارت است مرجع حمایت نیست


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

نماینده آمل: مجلس دستگاه نظارت است مرجع حمایت نیست تهران - ایرنا - نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی از تشکیل فراکسیون صدای ملت اظهار بی اطلاعی کرد و گفت: شکل گیری چنین فراکسیونی به نفع دولت نیست و مجلس به عنوان مرجع نظارتی نمی تواند در عین حال مرجع حمایت هم باشد.


عزت الله یوسفیان ملا روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی ایرنا افزود: مجلس جریان حزبی نیست و اساسا امکان تشکیل فراکسیون های حامی دولت ها در مجلس شورای اسلامی امکان ندارد.
وی با اشاره به تفاوت ساختارهای حقوق سیاسی در جمهوری اسلامی ایران با کشورهایی مثل ترکیه یا ایتالیا گفت: در این کشورها ساختار سیاسی به شکلی است که احزاب، مجالس را در اختیار می گیرند و از دل آن مجالس، روسای قوه مجریه انتخاب می شوند، در حالی که در ایران قانون اساسی مساله نظارت را بر عهده نمایندگان گذاشته که این مساله با حمایت از دولت ها سازگاری چندانی ندارد.
یوسفیان با بیان این که، ما مکلف به همراهی و هماهنگی با دولت هستیم، در عین حال گفت: نمایندگان حزب و یا جریان حمایتی نیستند و در مسائلی همچون طرح سوال یا استیضاح باید به وظیفه خود عمل کنند.
وی ادامه داد: علاوه بر این مساله، طبق اصل 90 قانون اساسی چنانچه هر کسی از هر گوشه ایران شکایتی از طرز کار مجلس و یا قوه مجریه و یا هر دستگاه دیگری داشته باشد، می تواند به کمیسیون اصل 90 مراجعه کند و این کمیسیون مرجع رسیدگی به شکایات است و دیوان محاسبات نیز که زیر مجموعه مجلس است، وظایف کاملا نظارتی داشته و احکام قضایی صادر می کند.
نماینده مردم آمل افزود: سمت نمایندگی قائم به ذات است و درست است که مجلس و نمایندگان نباید چوب لای چرخ دولت بگذارند و وقتی دولت حرف حق می زند، باید از آن حمایت کنند، اما تشکیل فراکسیون حامی دولت و متعهد شدن در این راستا با وظایف نظارتی مجلس تناسب ندارد و مجلس به عنوان مرجع نظارتی نمی تواند مرجع حمایت نیز باشد.
وی شکل گیری چنین فراکسیونی را در مجموع به ضرر دولت دانست و گفت: اگر هر مجموعه ای از نمایندگان قصد دفاع از دولت را در قالب فراکسیونی داشته باشند، در واقع دست و پای خود را می بندند و دولت نیز از این وضعیت نه تنها سود نمی برد، بلکه تضعیف هم می شود.
سیام(4)1003**2021**1594
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




25/11/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 113]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن