تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 14 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مؤمن زود خشنود و دير ناراحت مى شود و منافق زود ناراحت و دير خشنود مى گردد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804551542




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خطر مواد آرایشی قاچاق جبران ناپذیر است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

خطر مواد آرایشی قاچاق جبران ناپذیر است کرمان- ایرنا- معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان گفت: استفاده از داروها و فرآورده ها و مواد آرایشی قاچاق و تقلبی باعث افزایش رشد سلول های سرطانی می شود که این عوارض جبران ناپذیر است.


ˈلیلی چیت چیˈ روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: وجود بیش از 800 ترکیب شیمیایی سمی در مواد آرایشی و عطرهای صنعتی و استفاده مداوم از اینگونه لوازم موجب جذب سالانه دو کیلو و 500 گرم مواد شیمیایی به بدن می شود.
وی تصریح کرد: این مواد سلامتی مصرف کننده را تهدید می کند و باعث عوارضی از قبیل عفونت پوست، زخم های پوستی، قرمزی و تورم پوست، شکنندگی و ریزش مو، احساس سوزش در محل مصرف و صدمات کبدی خواهد شد.
چیت چی، با اشاره به اینکه تحقیقات نشان می دهد استفاده از مواد آرایشی قاچاق و تقلبی باعث افزایش رشد سلول های سرطانی می شود، گفت: ترکیب شیمیایی استفاده شده در این گونه مواد مانند پارابن ها و فتالات ها، ارتباط مستقیم با رشد تومورهای سرطان سینه دارند.
وی اضافه کرد: بیشتر لوازم آرایشی قاچاق حاوی سرب هستند و سرب ماده ای سمی است که مهم ترین اثرش را بر سامانه اعصاب می گذارد.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان بیان کرد: حوزه بهداشت و سلامت جامعه یکی از حوزه هایی است که همواره از ناحیه واردات و مصرف مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی غیراستانداردی که به صورت قاچاق به کشور وارد می شود در معرض خطر قرار می گیرد.
چیت چی، افزود: فرآورده های آرایشی و بهداشتی غیرمجاز و قاچاق از طریق مبادی غیرقانونی و بدون نظارت های لازم وارد کشور می شوند که افزون بر آسیب های اقتصادی که به جامعه وارد می کنند، سبب آسیب های جسمی و روحی خواهد شد.
وی افزود: بر روی این محصولات هیچ گونه اطلاعاتی از مواد اولیه به کار رفته، شرایط تولید و نگهداری، حمل و نقل درج نشده و اغلب کیفیت مناسبی ندارند.
وی با بیان اینکه این محصولات فاقد اطلاعات مربوط به میزان و اجزاء تشکیل دهنده هستند، خاطرنشان کرد: امکان استفاده از رنگ های غیرمجاز که حساسیت زا و مضر برای سلامتی محسوب می شوند در این محصولات وجود دارد.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان اظهار کرد: همچنین احتمال آلودگی های میکروبی و آسیب های فیزیکی برای محصولات آرایشی و بهداشتی قاچاق به دلیل شرایط نامناسب نگهداری وجود دارد.
چیت چی، تصریح کرد: بر اساس قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی تمامی محصولات آرایشی و بهداشتی خارجی باید حاوی برچسب فارسی نویس شامل نام، محصول، تاریخ تولید و انقضا مصرف، شماره مجوز ورود از وزارت بهداشت، نام شرکت تولید کننده، نام شرکت وارد کننده باشد.
وی گفت: مواد آرایشی باید دارای پروانه ساخت یا مجوز رسمی ورود از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی باشند و همچنین مواد آرایشی بهداشتی مجاز تولید داخل کشور بر اساس ماده 11 قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی بایستی دارای برچسب حاوی شماره پروانه ساخت از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تاریخ تولید و انقضا مصرف، ترکیبات و مواد به کار رفته در محصول، نام و آدرس شرکت تولید کننده باشند.
چیت چی افزود: داروهایی که از طریق غیر مجاز و بدون رعایت مقررات قانونی به هر میزان و هر روشی وارد کشور می شوند داروهای قاچاق نامیده می شوند که بسیاری از داروهای قاچاق تقلبی بوده و در داخل کشور یا در کشورهای همسایه با کپی کردن بروشور داروی اصلی تهیه می شوند.
وی تصریح کرد: این داروها و مواد قاچاق نه تنها ماده موثر دارویی ندارند بلکه به دلیل استفاده از ترکیبات شیمیایی غیراستاندارد همواره عوارض زیان باری روی سلامتی افراد جامعه دارند.
چیت چی خاطرنشان کرد: داروهای وارداتی مجاز و مورد تایید وزارت بهداشت و درمان باید دارای برچسب فارسی نویس حاوی مشخصات کامل باشد.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان گفت: استفاده از داروهای قاچاق، تقلبی، تاریخ گذشته، فاقد پروانه ساخت تهدیدی جدی برای سلامت جامعه است و مصرف کنندگان باید به مشخصات برچسب در هنگام خرید اقلام دارویی و بهداشتی دقت کنند تا گامی موثر در جلوگیری از قاچاق کالا و اطمینان خاطر از سلامت فرآورده حاصل شود.ک/3
7443/2624
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




21/11/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن