واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
بگذارید دو کلام بگوییم، برویم دنبال زندگیمان!
وزیر راه و شهرسازی که به طور معمول چندان تمایلی به گفتوگو با خبرنگاران و پاسخگویی به سوالاتشان ندارد امروز نیز در حاشیه برنامههای خبری این بخش خطاب به خبرنگاران گفت: "بگذارید دو کلام بگوییم و برویم دنبال کار و زندگیمان!"
خبرگزاری ایسنا: وزیر راه و شهرسازی که به طور معمول چندان تمایلی به گفتوگو با خبرنگاران و پاسخگویی به سوالاتشان ندارد امروز نیز در حاشیه برنامههای خبری این بخش خطاب به خبرنگاران گفت: "بگذارید دو کلام بگوییم و برویم دنبال کار و زندگیمان!"
عباس آخوندی صبح امروز - شنبه - در حاشیه برگزاری کارگاه مشترک ایران و آلمان که با عنوان "شهرهای جوان - بهینهسازی مصرف انرژی " برگزار شد، با بی میلی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بگذارید به کارمان برسیم؛ چند روز اخیر بارها درباره بازگشایی راههای استان مازندران صحبت شده است.
خبرنگاران حاضر در مراسم که طبق روال همیشگی پس از پایان برنامه، منتظر صحبتهای وزیر راه و شهرسازی میمانند این بار نیز پس از جمع شدن اطراف وزیر با این گفته مواجه شدند که "بگذارید و کلام بگوییم و برویم دنبال کار و زندگیمان!"
اما آخوندی پس از پافشاری خبرنگاران و تصویربرداران رسانه ملی به چند سوال، آن هم فقط حول مباحث مراسم صحبت کرد و در پاسخ به انتقاد خبرنگاران مبنی بر نحوه پاسخگویی برخی مسئولان و معاونانش درباره وضعیت بازگشایی راههای استانهای شمالی طی روزهای اخیر گفت: وقتی چیزی نشنیدم نمیتوانم دربارهاش صحبت کنم.
وی حول محور کارگاه تخصصی شهرهای جوان - بهینهسازی مصرف انرژی برای رسانه تصویری توضیحات مختصری ارائه و اظهار کرد: در ایران 40 درصد انرژی توسط واحدهای تجاری مصرف میشود و صرفهجویی این واحدها برای مصارف خانگی تاثیرگذار است.
آخوندی با بیان اینکه آلمانیها در بهینهسازی مصرف انرژی، توسعه شهری و ساخت واحدهای مسکونی و حمل و نقل عمومی بین شهری تجربیات خوبی دارند، گفت: بهتر است از تجربیات این کشور نیز استفاده کنیم.
وی با اشاره به اینکه سالها پیش زمینه همکاری با این کشورفراهم شده بود اما موفق به اجرا نشده بودیم، افزود: مرکز تحقیقات راه و شهرسازی و دانشگاه برلین آلمان تصمیم گرفتند همکاریهای در این زمینه داشته باشند و آنها را گسترش دهند و امیدواریم بتوانیم پروژهها را فعال کنیم و این سطح دانش در شهرهای جدید اجرایی شود.
به عقیده آخوندی لازمه ایجاد این سطح دانش آموزش گسترده و عمومی در سطح جامعه برای ایجاد ظرفیت در شهرهای جدید و مدیریت در جهت کاهش مصرف انرژی است.
وی با اشاره به موضوع هدفمندی یارانهها و و شدت گرفتن مصرف انرژی در کشور گفت: باید میزان تقاضا در این دو امر کنترل شود و در جهت بهینهسازی مصرف انرژی تلاش شود.
تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۵:۲۶
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 79]