تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 9 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دعايى كه با بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم شروع شود، رد نمى‏شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1846147447




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تردید مرکل و دست خالی نخست وزیر ترکیه از سفر به آلمان


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

تردید مرکل و دست خالی نخست وزیر ترکیه از سفر به آلمان آنکارا - ایرنا - ابراز تردید ˈآنگلا مرکلˈ صدراعظم آلمان از احتمال پیوستن ترکیه به ˈاتحادیه اروپاˈ امیدهای ˈرجب طیب اردوغان ˈ نخست وزیر این کشور در سفر به برلین را بر باد داد.


به گزارش، نخست وزیر ترکیه در سفر به برلین و در دیدار با آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان با تاکید بر مناسبات خوب دو کشور و نقش مهم حمایت آلمان در عضویت ترکیه در اتحادیه اروپا گفت: امیدواریم که آلمان کاملا از روند پیوستن ما به اتحادیه اروپا حمایت کند.
وی افزود: ما می خواهیم که آلمان بیش از گذشته در این زمینه تلاش کند ، آنچه که تاکنون انجام گرفته کافی نیست.
به رغم اینکه اردوغان پیش از سفر به آلمان نیز با تاکید بر نیازهای متقابل سیاسی، اقتصادی و فرهنگی دو کشور به یکدیگر و حضور گسترده مهاجران ترکیه ای در آلمان، تلاش کرده بود که مرکل را برای کمک به پیوستن ترکیه به اتحادیه اروپا متقاعد کند، تلاشهای اردوغان تغییری در موضع مرکل که خواهان همکاری ویژه میان اتحادیه اروپا و ترکیه است و در مورد پیوستن آنکارا به این اتحادیه تردید دارد، بوجود نیاورد.
مرکل در این باره و در کنفرانس خبری مشترک با اردوغان گفت: اینکه نظرم را تغییر نداده ام یک راز نیست ، من نسبت به این که ترکیه عضو کامل اتحادیه اروپا شود، تردید دارم ، اما این موضع در حال حاضر نباید باعث ناراحتی ما شود، زیرا ما اکنون در روندی هستیم که نتیجه آن مشخص نشده و می خواهیم این روند را ادامه دهیم.
این موضع مرکل که پیشتر نیز به اشکال مختلف بیان شده بود، یکبار دیگر نشان داد که آلمان و فرانسه به عنوان ˈنیروی محرکهˈ اتحادیه اروپا با برخی ملاحظات سیاسی و فرهنگی ، با عضویت کامل ترکیه در این اتحادیه موافق نیستند.
نخست وزیر ترکیه که از آلمان دست خالی برگشت، از برلین به علت حمایت نکردن از درخواست عضویت آنکارا در اتحادیه اروپا، انتقاد کرد.
این در حالی است که اردوغان پیش از سفر به آلمان با اشاره به بحران اقتصادی در اتحادیه اروپا گفته بود: این اتحادیه اروپا است که به ترکیه نیاز دارد و نه بر عکس و عضویت ترکیه در اتحادیه اروپا به نفع آن اتحادیه خواهد بود.
اردوغان ، آلمان را بزرگترین شریک تجاری ترکیه معرفی کرد و گفت : علاوه بر این، وجود جامعه بزرگ ترک ها در آلمان، ˈپل ارتباطی مهمیˈ در روابط دو کشور است.
وی گفت: حجم تجارت دو کشور در سال گذشته به 36 میلیارد یورو رسید که با استفاده بهینه از ظرفیتهای موجود شاهد رشد و توسعه هرچه بیشتر این همکاریهای اقتصادی خواهیم بود.
اردوغان در حالی به برلین سفر کرده بود که اروپا به شدت نگران سرکوب معترضان در ترکیه و نقض حقوق بشر و آزادی بیان در این کشور است.
دولت اردوغان از زمان برملا شدن پرونده فساد در ماه دسامبر گذشته (آذرماه)، هزاران نیروی پلیس را پاکسازی کرده و در تلاش است کنترل دادگاه ها را نیز بدست آورد.
نخست وزیر ترکیه معتقد است که این جریانات و افشای فساد مالی توسط برخی دادستانها و روسای شهربانیها، یک کودتای قضایی برای تضعیف وی پیش از انتخابات ریاست جمهوری در فروردین ماه آینده باشد.
ترکیه، کشورهای بزرگ اروپایی از جمله آلمان و فرانسه را به کارشکنی در فرآیند عضویت این کشور در اتحادیه اروپا متهم کرده و مدعی است این کشورها ˈعهد شکنیˈ می کنند.
اردوغان بهمن ماه جاری پیش از سفر به آلمان پس از یک وقفه پنج ساله، به بروکسل سفر کرد به این امید که جان تازه ای به فرآیند همگرایی کشورش با اتحادیه اروپا بدهد.
در ماه جاری با سفر رییس جمهوری فرانسه به ترکیه که اولین سفر یک رییس جمهوری این به آنکارا در 22 سال گذشته بود، ˈفرانسوا اولاندˈ گفت: نمی توانیم در مورد پیوستن ترکیه به اتحادیه اروپا نظر قطعی بدهیم و این موضوع باید به همه پرسی گذاشته شود.
ˈعبدالله گلˈ رییس جمهوری ترکیه نیز بعد از میزبانی اولاند، به ایتالیا رفت تا در آستانه قرار گرفتن این کشور به ریاست دوره ای اتحادیه اروپا، در خصوص کمکهای آن کشور به فرآیند همگرایی ترکیه در اتحادیه اروپا ، با مقامات رم گفت و گو کند.
ترکیه که بیش از 50 سال در اطاق انتظار ورود به جامعه اروپا نشسته است، همچنان به تلاشهای خود ادامه می دهد، ولی با بی مهریهای اتحادیه اروپا مواجه است.
خواسته های اتحادیه اروپا از آنکارا درباره انجام اصلاحات بنیادین در سیاست ها و قوانین و بهبود مناسبات با بخش یونانی نشین قبرس، گشودن بندرها و فرودگاه های خود به روی کشتی ها و هواپیماهای این بخش از قبرس و حل اختلافات با یونان در مورد عمق آبهای ساحلی دریای ˈاژهˈ از یک سو و تناقض های فرهنگی از اینکه ترکیه اولین کشور مسلمان و پرجمعیتی است که قصد عضویت در یک اتحادیه اروپایی را دارد، مانع از همگرایی این کشور با اتحادیه اروپا طی سالهای اخیر شده است.
درک تعارضات موجود میان ساختارهای اجتماعی و فرهنگی ترکیه و اتحادیه اروپا از آن رو اهمیت دارد که به اعتقاد بسیاری از تحلیل گران، این تعارضات مانع اساسی پیوستن این کشور به اتحادیه اروپایی است.
به رغم آنکه مذاکرات رسمی در مورد پیوستن ترکیه به اتحادیه اروپا، حول محور ضعف اقتصادی و سیاسی این کشور جریان دارد، مساله اصلی که در پشت درهای بسته مذاکرات مطرح می شود موانع فرهنگی، اجتماعی و مذهبی است.
واقعیت های موجود اجتماعی و فرهنگی ترکیه نشان می دهد که جامعه ترکیه، به رغم تلاشهای زیاد برای هویت زدایی ، هنوز بطور کامل غربی نشده و اسلام یکی از اجزای سازنده بافت فرهنگی و اجتماعی این کشور محسوب می شود.
با پیوستن ترکیه به اتحادیه اروپا، درصد مسلمانان این اتحادیه بسیار زیاد خواهد شد و یکپارچگی مذهبی مبتنی بر فرهنگ مسیحیت بر هم خواهد خورد.
به نظر می رسد مانع اصلی عضویت ترکیه در اتحادیه اروپا موضوع دین و فرهنگ است، چرا که شرایط اقتصادی ترکیه از کشورهایی که در سال های اخیر از شرق و مرکز اروپا به این اتحادیه پیوسته اند ، نه تنها بدتر نیست، بلکه در بسیاری از موارد بهتر نیز هست.
ترکیه با 76 میلیون نفر جمعیت در صورت عضویت در اتحادیه اروپا به یکی از تاثیرگذارترین اعضای این اتحادیه تبدیل خواهد شد و تعداد نمایندگان آن در کمیسیون های مختلف و پارلمان اروپا حتی اندکی بیشتر از فرانسه، انگلیس، ایتالیا و لهستان خواهد بود که این مورد نیز به تنهایی برای رد عضویت ترکیه از سوی اعضای تاثیر گذار در این اتحادیه اروپا کافی به نظر می رسد.
برخی از ناظران آگاه عقیده دارند که در خوشبینانه ترین حالت در مورد پیوستن ترکیه به اتحادیه اروپا، حداقل 10 سال دیگر زمان لازم خواهد بود.
خاورم ** 2010* 230**1651
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




19/11/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 145]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن