واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
روزی که همافران به جمع انقلابیون پیوستند کرمان- ایرنا- فرمانده آمادگاه جنوب نیروی دریایی سیرجان به مناسبت 19 بهمن ماه مصادف با سالروز پیوستن همافران به جمع انقلابیون به بیان خاطرات آن دوران پرداخت.

ناخدا یکم ˈافشین اسکندرزادهˈ روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: در آن دوران برای رژیم منحوس پهلوی و دولتمردان آمریکا باور کردنی نبود که ارتش از شاه برگردد.
وی اظهار کرد: ارتش شاه آموزش های تخصصی و رسته ای را در کشورهای آمریکا و انگلیس می دید و در قالب آموزش های نظامی آموزش های فرهنگی خاص به رده های فرماندهی ارتش داده می شد تا بتوانند فرهنگ غرب و وابستگی به شاه را ترویج دهند و تحمیل کنند.
وی ادامه داد: محمدرضا پهلوی در یادداشت یا وصیت نامه خود نوشته بود من ارتش شاهنشاهی را چنان آموزش دادم و امکانات لازم را در اختیار آنها گذاشتم و تجهیز نمودم تا از نظام شاهنشاهی دفاع همه جانبه داشته باشند.
ناخدا یکم اسکندرزاده اظهار کرد: زمزمه پیوستن ارتش به انقلابیون و تظاهرکنندگان حتی قبل از بهمن ماه 57 به گوش می رسید و هر چه به پیروزی انقلاب نزدیکتر می شدیم تعداد بیشتری از کارکنان ارتش به مردم می پیوستند تا جایی که در 19 بهمن 57 همافران نیروی دریایی از شاه و طاغوت زمان برگشتند و با رهبری انقلاب حضرت امام خمینی (ره) بیعت کردند.
وی ادامه داد: با این اقدام جرقه پیروزی کامل انقلاب اسلامی زودتر روشن شد تا جایی که رهبر انقلاب فرمودند اگر پیوستن ارتش به انقلاب و مردم نبود یا انقلاب به پیروزی نمی رسید و یا دیرتر پیروز می شدیم.
ناخدا یکم اسکندر زاده افزود: پیوستن ارتش به مردم با آن همه اعتمادی که شاه به ارتش داشت نشانگر عدم رخنه فرهنگ بیگانه و غربی در بین ارتشیان بود که میهن دوستی و مذهبی بودن ارتشیان را به اثبات رساند که این ارتش فرزندان خلف ملت غیور ایران هستند و هر چقدر شاه آنها را به وابستگی آموزش می داد اما قضیه به عکس شد.
فرمانده آمادگاه جنوب دریایی سیرجان اظهار کرد: ارتش با ملت خود یکی شد و رژیم شاه احساس کرد دیگر نمی تواند حتی گارد وابسته به خود را داشته باشد اگر چه آموزش ها با ژنرال های آمریکایی باشد.
فرمانده ناوگان جنوب سیرجان ادامه داد: بعد از پیروزی انقلاب روشن شد که اکثر افسران ارشد ارتش با مراجع عظام وقت و امام خمینی (ره) یا نمایندگان آن حضرت در تماس بودند و هماهنگی های لازم را برای پیشبرد انقلاب اسلامی انجام می دادند که از نمونه این راد مردان می توان شهید سپهبد صیاد شیرازی و شهید سپهبد قرنی را نام برد.
وی گفت: نیروی دریایی سیرجان نیز در بهمن 57 به جمع مردم در تظاهرات کنندگان پیوست که نشان دهنده همبستگی همه نیروهای ارتش با مردم بود و امروز هم ارتش در خدمت اسلام و مطیع اوامر فرمانده کل قوا رهبر معظم انقلاب است و حافظ اسلام عزیز و منافع ملت ایران خواهد بود که نمونه این وفاداری 8 سال دفاع مقدس بود که در عرصه دریا و هوا و زمین از میهن اسلامی دفاع کرد.
ناخدا یکم اسکندر زاده، 19 بهمن را یادآور وفاداری همه ارتشیان و نیروهای مسلح در دفاع از نظام اسلامی و انقلاب عنوان کرد.ک/3
7435/2624
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير

[email protected]
19/11/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]