تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 10 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):از خوشبختى انسان درخواست خير از خداوند و خشنودى به خواست اوست و از بدبختى انسان...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819603366




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

احتمال ابتلای فضانوردان به سرطان در هنگام بازگشت از فضا + تصاویر


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
احتمال ابتلای فضانوردان به سرطان در هنگام بازگشت از فضا + تصاویر
شصت درصد بدن انسانی عادی از آب ساخته شده است و در حالت سقوط آزاد در فضا مایعات بدن به سوی بالا، قفسه‌ی سینه و سر، جریان می‌یابند. پاها تحلیل می‌روند، صورت پُف می‌کند، و فشار درون جمجمه افزایش می‌یابد.
به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران، بدن انسان طوری تکامل نیافته که در فضا زندگی کند. و اینکه آن محیط بیگانه چه تغییراتی در بدن ما ایجاد می‌کند نه مسئله‌ای بی‌اهمیت است و نه می‌توانیم به‌آسانی آن را حل کنیم.

برخی از مشکلات، مانند شکننده‌شدن استخوان‌ها، را شاید تاکنون به‌نوعی حل کرده باشیم. دیگر مشکلات را شناسایی کرده‌ایم – مثلاً فضانوردان با غذاخوردن و خوابیدنِ به‌قدر کافی مشکل دارند – و ناسا در حال فهمیدن و حل‌کردن آن‌هاست.





اسکات کلی (راست) در سال ۲۰۱۱/۱۳۹۰ با فضانوردان روس، اولگ اسکریپوچکا (چپ) و الکساندر کالری بعد از شش ماه اقامت در ایستگاه فضایی بین‌المللی
 
بعد مشکلات مربوط به سلامتی است که هنوز بعد از پنجاه سال، که از نخستین پرواز فضایی گذشته، پزشکان را عاجز می‌کنند. در یکی از یافته‌های ناسا فقط پنج سال پیش، معلوم شد که کره‌ی چشم برخی از فضانوردان در فضا قدری لِه شده است.

بزرگ‌ترین مشکل همچنان تابش است. فضانوردان، خارج از پیله‌ی محافظ، یعنی میدان مغناطیسی و جوّ زمین، مقدار بسیار بیشتری تابش دریافت می‌کنند که اینْ احتمال ابتلای آن‌ها به سرطان را افزایش می‌دهد. احتمال ابتلا به سرطان در زندگی آینده‌ی آن‌ها چقدر باشد، پذیرفتنی است؟
در مرکز فضایی جانسون، خانه‌ی برنامه‌های فضایی سرنشین‌دار ناسا، دانشمندان احتمالاً تا سال ۲۰۳۰/۱۴۰۹ وقت دارند تا پیش از اعزام فضانورد از سوی ناسا به مریخ این مشکلات را دقیق موشکافی کنند. سفر به مریخ 2.5 سال، یعنی تقریباً شش برابرِ حدّ استاندارد امروز برای سفر رفت‌وبرگشت به ایستگاه فضایی، طول می‌کشد.

رکورد طولانی‌ترین مدت زمان حضور انسان در فضا تقریباً ۴۳۸ روز و متعلق به دکتر والری پولیاکوف در ایستگاه فضایی میر روسیه در سال‌های ۱۹۹۴ و ۱۹۹۵ (۱۳۷۳-۱۳۷۴) است. (دو سازمان خصوصی، اینسپیریشن مارس و مارس وان برنامه‌ای را برای سفر میان‌سیاره‌ای انسان اعلام کرده‌اند که قرار است زودتر انجام بشود و در جذب مردم، علی‌رغم خطرهای شناخته و ناشناخته، هیچ مشکلی نداشته‌اند.)


این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن