واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
امام جمعه آستارا: مردم در 22بهمن پاسخ محکمی به دشمنان خواهند داد آستارا ـ ایرنا ـ امام جمعه شهرستان مرزی بندر آستارا با بیان اینکه مردم در راهپیمایی 22بهمن پاسخ محکمی به دشمنان نظام خواهند داد، گفت: نقش مردم در پیروزی انقلاب اسلامی و سی و چهار سال مقاومت حیرت جهانیان را برانگیخته است.

به گزارش خبرنگار ایرنا ، حجت الاسلام کاظم حافظ نیا در خطبه های این هفته نماز جمعه شهرستان آستارا افزود: با توجه به موقعیت ممتاز کشور طی یک سال اخیر در سطح بین المللی ، راهپیمایی امسال مردم ایران به مناسبت سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
وی با تبریک به مناسبت سالروز پیروزی انقلاب اسلامی و دعوت از مردم برای حضور در راهپیمایی 22بهمن اضافه کرد: نقش مردم انقلابی همیشه در صحنه و ولایی شهرستان آستارا در پیروزی انقلاب را همیشه ماندگار است.
وی اظهار کرد: با وجود حضور حداکثری ، همه جانبه و دشمن شکن مردم ایران در راهپیمایی های در طول 35 سال باز هم یاوه گویی ها و لفاظی های سران استکبار در راس آن آمریکا علیه این نظام و انقلاب ادامه دارد.
وی مردم ایران اسلامی را دوستدار حقیقی نظام و انقلاب خواند و بیان کرد: سیل حضور مردم در 22 بهمن برگ زرین دیگری در تاریخ این انقلاب خواهد بود و زمینه یاس و ناامیدی بیش از پیش دشمنان را فراهم خواهد کرد.
خطیب جمعه آستارا تضعیف انقلاب را با وجود دارا بودن پشتوانه مردمی غیرممکن خواند و گفت: باید مسوولان نظام همواره عزت و اقتدار مردم را حفظ کنند و با اتخاذ تدابیر دقیق و با استفاده از راه هایی بهتر مشکلات مردم را برطرف کنند.
حجت الاسلام حافظ نیا در ادامه فشارها و تحریم های مختلف علیه این نظام را بی اثر خواند و افزود: دولتمردان نظام جمهوری اسلامی بنا به تاکیدات رهبری با نرمش قهرمانانه وارد مذاکرات شدند.
وی بیان کرد: شایسته است مذاکره کنندگان با دفاع از حقوق مسلم مردم هیچ وقت نگذارند ارزش های انقلاب زیر سوال برود.
امام جمعه آستارا با تبریک به مناسبت روز نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: همافران نیروی ارتش در 19 بهمن 57 دیدار تاریخی را با حضرت امام خمینی(ره) داشتند که در آن دیدار ضمن تجدید بیعت با ارزش ها و آرمان های انقلاب و رهبری ، عشق و علاقه خود را به نظام با دفاع جانانه از کشور نشان دادند.
حجت الاسلام حافظ نیا با تبریک به مناسبت میلاد امام حسن عسکری(ع) افزود: انتظار می رود هیات امنای مساجد در شب و روز میلاد با سعادت این امام همام نسبت به برگزاری آیین های مختلف همت کنند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به بارش رحمت الهی برف و سفیدپوش شدن گیلان سبز اظهار کرد: اعضای ستاد بحران ، تمامی مسوولان و بسیجیان شهرستان در راستای برطرف کردن بحران برف خالصانه تلاش کردند که البته انتظار داشتیم مسوولان با برنامه ریزی های دقیق تر در امر رفع مشکلات ایجاد شده بسیار سریع اقدام می کردند.
وی از مردم شهرستان آستارا خواست با توجه به ادامه یافتن سرما و برودت هوا در مصرف گاز صرفه جویی کنند.ک2
7105 / 535/ 603
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير

[email protected]
18/11/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 91]