واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > شمال > مازندران در ستاد بحران مطرح شد:
خسارت 18 میلیارد تومانی برف به شهرستان نور/ غافلگیری استان با بحران برف
نور - خبرگزاری مهر: فرماندار شهرستان نور، مجموع خسارتهای وارده ناشی از بحران برف به این شهرستان را تاکنون 18 میلیارد تومان اعلام کرد.
به گزارش خبرنگار مهر، علی محمد صمدیان صبح جمعه در ستاد بحران شهرستان افزود: این خسارتها تاکنون بوده است و برآوردها همچنان ادامه دارد. فرماندار نور گفت: بحران برف به بخش برق یک میلیارد تومان، مسکن روستایی، چمستان بخش مرکزی 700 میلیون تومان، شبکه بهداشت 200 میلیون تومان و ... خسارت زده است. حجت الاسلام عبدالرحمن باقرزاده امام جمعه شهرستان نور نیز با اشاره به کمبود آب، بارش برف را نعمت خداوندی دانست و گفت: این بارش از این نظر پرخیر و برکت بوده است. غافلگیری دستگاهها با بحران برف وی اظهار داشت: برای رفع مشکلان، همه مسئولان بسیج شدند تا خدمات بموقع ارائه دهند و کم کاری از سوی مسئولان شاهد نبودیم.
امام جمعه نور با عوان کرد: همه دستگاهها با بحران برف غافلگیر شدند، اظهار داشت: این امر قابل توجیه نیست و باید پیش بینی های لازم صورت می گرفت. وی با اشاره به برف سال 86 گفت: عمق فاجعه هنوز جبران نشد و از دولت تدبیر و امید خواستار جبران خسارتها هستیم. مشکلات مسکن مهر کاسگرمحله حجت الاسلام باقرزاده به مسکن مهر کاسگر محله اشاره کرد و خواستار پیگیری این طرح شد و گفت: زیرا مردم اعتراضات شدیدی دارند و قیمت این طرح از متر مربعی 330 هزار تومان به 508 هزار تومان رسید. وی عنوان کرد: تاکنون 98 درصد این طرح اجرایی شد و مردم خواهان تسریع در تکمیل این طرح هستند و با آنکه قرار بود چندی قبل به پایان رسد و تحویل داده شود که تاکنون این امر محقق نشده است. عبدالوحید فیاضی نماینده مردم نور و محمودآباد در مجلس گفت: باید آمادگی داشته باشیم تا از این نعمت بخوبی استفاده کنیم و در این حادثه، از روز دوشنبه با همت مسئولان شهرستان، بحران را کم کردیم و به رغم کمبود امکانات، با کمک مسئولان شهرستان، مشکلات به حداقل رسید. خسارتها دقیق برآورد شود فیاضی گفت: خسارتهایی که به مردم وارد شده است باید با تهیه آمار دقیق جبران شود، زیرا مردم مراجعات زیادی دارند و خواهان جبران خسارت به بخش های مخلف از جمله مسکن،مدارس، باغات و ... هستد. این نماینده مجلس به آب بندان نور اشاره و اضافه کرد: این آببندان بزرگ است و باید از آن بخوبی استفاده شود که آب را می توان به بخش کشاورزی هدایت کرد و اگر کمترین روزنه که در این آببندان ایجاد شود، سیل شهرستان را تهدید می کند. فیاضی درباره جاده گلندرود گفت: مسائل این جاده قدیمی 80 ساله که گردشگری نیز هست باید پیگیری شود تا مردم با مشکل مواجه نشود. وی یادآورشد: اداره راه و شهرسازی نور امکانات لازم ندارد و باید توجه ویژه ای به آن شود. علی نبیان معاون استاندار مازندران نیز گفت: باید با همدلی مشکلات را حل کرد وخسارتهای وارده به بخش های مختلف دام، طیور، کشاورزی و صنایع، باید دقیقا داده شود و آمارهای یکسان باشد و متفاوت نباشد.
۱۳۹۲/۱۱/۱۸ - ۱۱:۴۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 121]