واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
انقلابی که مردمش می خواهند روی پای خود بایستند شهرکرد - ایرنا- نهال انقلاب اسلامی ملت ایران با گذشت 35 سال به درخت تنومندی تبدیل شده که توطئه ها و دشمنی ها، نمی تواند خللی در بالندگی این سرو تناور ایجاد کند.
امام خمینی(ره) بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی ایران با الهام از آیات الهی، توکل بر خدا و همراهی مردم خداجو، نهضت خود را آغاز کرد و به سرانجان رساند.
جمله تاریخی ˈآمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکندˈ امام راحل فلسفه وجودی انقلاب ایران بود که با ایستادگی ملت در برابر مستکبران، لرزه بر پیکر ستمگران و زورگویان جهانی انداخت و فصل نوینی از بیداری اسلامی با استقرار نظام جمهوری اسلامی آغاز شد.
شهید مظلوم آیت الله دکتر بهشتی نیز سخنی با الهام از همان فلسفه وجودی انقلاب بیان کرد که در خاطره ها ماندگار شد: ˈبه آمریکا بگویید از دست ما عصبانی باش و از این عصبانیت بمیر.ˈ
بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران در فرمایشات خود، بارها بر لزوم ایستادگی و تقویت روحیه خودباوری مردم تاکید و مسئولان نظام جمهوری اسلامی از سازش با ابرقدرت ها برحذر داشتند.
مقام معظم رهبری نیز بارها با بیان اینکه ملت بزرگ ایران از آن مظلوم هایی نیست که تن به ظلم دهد؛ مظلوم است، اما درمقابل ظلم می ایستد، اظهارداشتند:ˈخوف ازدشمن در دل جوانان ایرانی نیست، جوانان ما از دشمن نمی ترسند و حزن و اندوه بر اینکه زیر سلطه ی دشمنند، در دل آنها نیست.ˈ
ایشان در فرمایشات خود، نفی سلطه، نفی اشرافیگری، دشمن شناسی، عقلانیت دینی، اعتمادبه نفس و خودباروری، استکبار ستیزی، تقویت اتحاد ملی، عدالت خواهی و مجاهدت برای تحقق آرمان های جمهوری اسلامی را گفتمان انقلاب اسلامی بیان کرده اند.
از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون، دشمنان و بدخواهان این انقلاب بیکار ننشسته و نخواهند نشست و به دلیل اینکه انقلاب مردم ایران، منافع آنان را در خطر انداخت، به مقابله با این انقلاب برخاستند.
انقلاب اسلامی مردم ایران، آغازگر تحولاتی جدی و مهم در داخل کشور، منطقه و جهان شد و بسیاری از معادلات سیاسی جهان را برهم زد و خواب ابرقدرتها را آشفته ساخت.
از این رو تلاش برای سرنگونی نظام مردمی جمهوری اسلامی ایران از سوی دشمنان آغاز شد ولی این تلاش ها در سال های عمر این نظام ناکام ماند و ملت ایران با سلاح ایمان، وحدت و همدلی با رهبری دهیانه امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب توانست موانع و مشکلات را از پیش روی بردارد و پیش رود.
بی دلیل نیست که سردمداران استکبار پس از 35 سال از عمر با برکت این انقلاب، عبارت ˈهمه گزینه ها روی میز استˈ را بر زبان می آورند.
دشمنان، با هدف مقابله با جمهوری اسلامی ایجاد اغتشاش، ترور شخصیت های نظام، جاسوسی و تجاوز نظامی، تحریم اقتصادی را اعمال کردند و به بهانه مقابله با ایران هسته ای، با ترور دانشمندان هسته ای و اعمال تحریم های ناجوانمردانه تلاش کردند تا شاید مسیر پیشرفت نظام جمهوری اسلامی را سد کنند.
با همه دشمنی ها و کینه توزی ها، نظام جمهوری اسلامی ایران پس از گذشت 35 سال، با دستاوردهایی بزرگ در راستای آرمان هایش قدم بر می دارد .
خروج ایران ازسلطه استکبار جهانی،تحقیر قدرت های پوشالی، شکست سیاست های امریکا، اثبات توانایی اسلام و شیعه در اداره جامعه، بیداری ملت های ستمدیده و احیای جنبش های ضد استکباری، ارائه الگوی حکومت مردم سالاری دینی و نفی ایدئولوژی های سوسیالیستی و لیبرالیستی، احیای قدرت جهان اسلام و تلاش برای همگرایی کشورهای اسلامی را می توان دستاوردهای مهم این نظام در عرصه بین المللی بیان کرد.
جهانی شدن مبارزه با رژیم اشغالگر قدس، تلاش برای وحدت شیعه و سنی، احیای جنبش های اسلامی و حرکت های مردمی علیه سلطه جویی غرب،تبدیل شدن ایران به قدرت منطقه ای موثر و محو ذهنیت شکست ناپذیری رژیم صهیونیستی را می توان از دیگر دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی در عرصه بین الملل بیان کرد.
مردم ایران همچنین با سرنگونی رژیم دست نشانده آمریکا در منطقه و رهایی کشور از وابستگی به غرب و ایجاد نظارم جمهوری اسلامی و تدوین قانون اساسی بر پایه فقه شیعه، در عرصه منطقه ای و داخلی به دستاوردهایی نظیر نهادینه شدن مشارکت مردم در تعیین سرنوشت با برگزاری تقریبا سالانه یک انتخابات الگوی جدیدی از مردم سالاری دینی را به جهانیان ارائه کردند.
در عرصه اقتصادی نیز نظام جمهوری اسلامی با وجود همه مشکلات و موانع، دستاوردهای قابل قبولی داشته که میتوان شاخصه محوری آن را در گام نهادن در مسیر استقلال، قطع وابستگی و تکیه بر توانمندیهای خود و باور به ایجاد تحول و پیشرفت دانست.
بر اساس نظر کارشناسان اقتصادی، پایه ریزی اقتصاد کشور بر اساس احکام اسلامی، زمینه سازی برای استقلال اقتصادی از طریق کاهش وابستگی، بسترسازی زیرساخت ها برای توسعه و آبادانی کشور و مقابله با فقر و تبعیض از طریق حمایت از محرومان و اولویت بخشی به توسعه مناطق محروم ازدستاوردهای نظام در بخش اقتصاد است.
جمهوری اسلامی ایران همچنین با وجود تحریم ها در توسعه علمی و فناوری به دستاوردهای فراوانی دست یافته به گونه ای که بر اساس اسناد علمی بین الملل نظیر نشریه ی تخصصی ˈNEW SCIENTIST ˈ انگلیس، سرعت رشد علم در ایران 11 برابر متوسط رشد جهانی برآورد شده است.
جمهوری اسلامی ایران در سالهای اخیر ازنظر جایگاه تولید علم، همواره بین 15 کشور برتر جهان بوده و بر اساس آمار سال 2013 میلادی، در بین 30 کشور نخست در نظام استنادی اسکوپوس، بعد از ایران کشور مالزی تنها کشورهای اسلامی حاضر در این رده بندی است.
در بین 30 کشور نخست در نظام استنادی ISI به جز ایران و ترکیه نامی از سایر کشورهای اسلامی مشاهده نمی شود.
بر اساس آمارهای ارائه شده در گزارش پایگاه اطلاعات علمی تامسون رویترز (ISI)، رتبه ی علمی ایران در 15 سال گذشته در سطح جهانی به سرعت افزایش یافته است.
بر این اساس همچنین، جمهوری اسلامی ایران که در سال 1998 در رتبه ی 52 تولید علم جهان قرار داشت با 33 رتبه ارتقاء به رده 19 تولید علم ارتقا یافته است.
آنچه برای مردم و مسئولان این نظام مهم است آن است که این دستاوردها و پیشرفتها با وجود همه دشمنیها، تحریمها و فشارهای قدرتهای بزرگ علیه مردم و نظام میسر شده و مردم نیز در برهه های مختلف با دفاع از کشور نشان داده اند که فشارها و تحریم ها در عزم و اراده آنان برای پیمودن راه پیشرفت و توسعه خللی وارد نمی کند.
547/558/
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
17/11/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 66]