واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
یک فعال رسانه: چهار هزار سایت مروج اندیشه های انحرافی هستند کرمان - ایرنا - جانشین مدیرعامل خبرگزاری تسنیم گفت: امروز حدود چهار هزار سایت بطور مشخص وظیفه انتقال شبهات و توهمات جریانها و اندیشه های انحرافی را به عهده گرفته اند تا نسل چهارم انقلاب را تحت تاثیر قرار دهند.
![یک فعال رسانه: چهار هزار سایت مروج اندیشه های انحرافی هستند](http://img7.irna.ir/1392/13921117/81030916/81030916-5478806.jpg)
ˈمحمد کریمیˈ روز پنجشنبه در مراسم گشایش دفتر خبرگزاری تسنیم در استان کرمان افزود: همچنین بیش از پنج هزار شبکه ماهواره ای بطور شبانه روزی در حال فعالیت هستند تا بتوانند به ذهن مردم ورود و آنها را منحرف کنند.
وی بیان کرد: نظام سلطه با سابقه بسیار طولانی در فضای ذهنی مخاطبان جوامع هدف خود گام به گام تلاش می کند تا بتواند ذهنیاتش را به جامعه انتقال دهد.
جانشین مدیرعامل خبرگزاری تسنیم افزود: این در حالی است که یکی از نظریه پردازان غربی می گوید آمریکا و اروپا به رغم دارا بودن ابزار متعدد رسانه ای فاقد پیام هستند و انقلاب اسلامی ایران که انقلابی سیاسی، فرهنگی و اقتصادی است در تمام عرصه ها پیامهای بسیار سنگین و اثرگذاری دارد.
کریمی گفت: امروز به غیر از مطرح بودن جنگ اقتصادی و نظامی که گزینه های پوسیده و نخ نمایی دارد جنگ اراده ها و ثانیه ها حاکم است و میدان این جنگ فضای مجازی می باشد.
وی ادامه داد: امروزه دسترسی نسل جوان و نوجوان به فضای مجازی بهتر و آسانتر از فضای رسانه های مکتوب است.
جانشین مدیرعامل خبرگزاری تسنیم افزود: ما افتخار می کنیم در کنار همسنگران رسانه ای توانسته ایم توهم ذهنی نظام سلطه را که با اتکا به پنج خبرگزاری بین المللی بیش از 85 درصد تولیدات و محتوا از منظر خود را برای جوامع مختلف آسیایی، آفریقایی، اروپایی و استرالیایی آمریکایی تولید کند، این فضا را در هم بشکنیم.
وی گفت: رسانه را امروز نمی توان انکار کرد لذا باید تلاش برخی از مدیران و مسوولان حکومتهای منطقه و حکومتهای جور مبنی بر مهار ورود رسانه به فضای افکار عمومی را نیز ناشی از همین قدرت اثرگذار نهفته در یک رسانه بدانیم.
کریمی افزود: به یمن حضور رسانه و به برکت هم افزایی و همنوایی رسانه بود که از فضای فتنه 88 عبور کردیم، فضایی که به فرمایش رهبری بیش از 20 سال گذشته درباره چگونگی راه اندازی این فتنه سناریوها و اتاقهای فکر مختلف تدوین شد.
وی به انتخابات 88 و ادعای واهی تقلب اشاره و بیان کرد: رسانه های ارزشی و اصولگرای ما توانستند با نقش آفرینی موثر و حضور تاکتیکی در میدان عمل توطئه ها و سناریوهای طراحی شده را ابطال کنند.
او گفت: قبل از شکلگیری دولت روحانی ما این شعار را سردادیم که ˈخبرگزاری تسنیم در مسیر اعتدال انصاف و اخلاق قلم می زند و هرگز با هیچیک از جریانهای سیاسی و گروهها عهد و اخوتی ندارد مگر همسو با انگشت اشاره رهبری و زیر تابلو فرمایشات و فرامین رهبری حرکت می کند.ˈ
کریمی تاکید کرد: نگاه ما به انگشت اشاره رهبری است و خود را سرباز می دانیم تا بتوانیم بخشی از مطالبات ایشان را در عرصه های مختلف دنبال کنیم.
جانشین مدیرعامل خبرگزاری تسنیم در ادامه گفت: یکی از اثرگذارترین عناصر و ارزشهای انقلاب اسلامی را باید در عصاره اندیشه های امام راحل جستجو کرد.
کریمی با بیان اینکه انقلابهای زیادی قبل و بعد از انقلاب اسلامی ایران ظهور و بروز پیدا کرده افزود: اما هیچکدام به مانایی و ماندگاری انقلاب اسلامی ایران نبوده اند.
وی گفت: واقعیت این است که آنچه که امروز به افتخار از گذر فتنه 88 سخن می گوییم بصیرت، آگاهی و آگاهی افزایی بود که یکی از میراثهای گرانبهای امام راحل بود.
او ادامه داد: بصیرت مردم و آگاهی افزایی رسانه ها، بصیرت افزایی مسوولان و مردم موجب شد آنگونه که رهبر معظم انقلاب اسلامی اشاره فرمودند نظام را واکسینه کند.ک/2
7433/2624
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
![](http://www.irna.ir/Theme1/images/icons/mail32.png)
[email protected]
17/11/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]