تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 27 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):پروردگارم هفت چيز را به من سفارش فرمود: اخلاص در نهان و آشكار، گذشت از كسى كه ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830349287




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عملکرد مسوولان توی چشم ما


واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین:

روزنامه خندان عملکرد مسوولان توی چشم ما طنز در روزنامه های کشور کم پیدا می شود و این یعنی روزنامه ها کم لبخند می‌زنند و آنها که روزنامه می‌خوانند هم به تبعیت از رسانه محبوب شان کمتر می خندند. حکمت ستون روزنامه خندان، در این است که طنز همه روزنامه های کشور را جمع کنیم و در جام جم آنلاین برسانیم به دست تان تا هر صبح، دستکم در اینترنت گردی روزانه، لبخندی روی لب تان بنشیند.




کیهان: منشور! (گفت و شنود) گفت: یک عضو مجمع روحانیون که از سوی رئیس جمهور عضو گروه تدوین منشور شهروندی نیز شده است، می گوید بخش هایی از این منشور آماده شده است.
گفت: یک عضو مجمع روحانیون که از سوی رئیس جمهور عضو گروه تدوین منشور شهروندی نیز شده است، می گوید بخش هایی از این منشور آماده شده است.
گفتم: مثلا چه بخش هایی؟! گفت: ایشان می گوید؛ یکی از مواد آن این است که هیچکس حق ندارد بعد از ساعت 8 شب کسی را دستگیر کند!
گفتم: این ماده با کدام قانون اسلامی یا قوانین حقوقی دنیا و یا با کدام عقل سلیم انطباق دارد؟! گفت: همین اصلاح طلب ها در مجلس ششم طرحی تهیه کرده بودند که هر جنایتکاری وارد فضای دانشگاه بشود هیچکس حق دستگیری او را ندارد!
گفتم: منشور حقوق شهروندی است یا منشور حمایت از دزدها و جنایتکاران؟! چون هیچ دزدی قبل از ساعت 8 برای دزدی وارد خانه یا مغازه ای نمی شود. گفت: حالا اگر قبل از ساعت 8 برای دزدی برود چی؟!
گفتم: مطابق این منشور، دیگر دزد نیست، «خر» است و تکلیف او را باید قانون حمایت از حیوانات تعیین کند! شرق: عملکرد مسوولان توی چشم ما نجات یک جوان که از طبقه اول آویزان شده بود، بی شوخی سخنگوی سازمان آتش نشانی بعد از حادثه آتش سوزی عبدل آباد گفت: «یک جوان 30ساله که از طبقه اول آویزان شده و قصد پریدن به پایین را داشت توسط آتش نشانان – به همراه دو دستگاه نردبان - در لحظات اولیه نجات داده شد.» همین سخنگوی سازمان آتش نشانی که مثل دیگر مسوولان و مدیران تا آخرین قطره خون و حقوق در برابر استعفا مقاومت می کنند، بعد از آتش سوزی خیابان جمهوری گفته بود: «دونفر از زنان کارگر که از پنجره های طبقه پنجم این ساختمان آویزان شده بودند، به دلیل ناتوانی در استقرار مستحکم خود به پایین پرتاب شدند و جان خود را از دست دادند.» - سخنگوی آتش نشانی از این جوان 30ساله که تمرین کرده بود تا هنگام حادثه «توانایی استقرار مستحکم خود بر لب پنجره» را داشته باشد تشکر کرد. - بعد از حادثه خیابان جمهوری قرار شده هرجا آتش سوزی شد، شهروندان سریع بیایند و از پنجره طبقه اول آویزان شوند، تا دست ماموران برای بغل کردن و نجات، بهشان برسد. با این کار هم حادثه خیابان جمهوری فراموش می شود، هم انتساب و نصب شایسته مسوولان و مدیران مشخص می شود. - سخنگوی آتش نشانی از مردم خواست قبل از رسیدن آتش نشانی، خودشان یک تک پا، نردبان و چهارپایه و سطل آب را بیاورند بگذارند دم در و بعد به درون آتش برگردند. وی گفت قرار نیست شهروندان نسبت به سرنوشت خود بی مسوولیت باشند. - سخنگوی آتش نشانی گفت: پدر تجربه بسوزد که پسر بی تجربگی است. ما هم سر آتش سوزی خیابان جمهوری بی تجربه بودیم. - سخنگوی آتش نشانی گفت: شاید الان شما دست بیندازید که ما یک جوان را که از طبقه اول آویزان شده بود، نجات دادیم. اما توجه کنید که برادران رایت هم یکدفعه هواپیما نساختند و پله پله و گاماس گاماس پیشرفت کردند. ما قول می دهیم با هر آتش سوزی یک طبقه خودمان را بکشیم بالا. تهران امروز: به اندازه دهک درآمدی ات حرف بزن! فرموده اند و چه نیک فرموده اند: چرا افراد بی سواد درباره مذاکرات سیاسی اظهارنظر می کنند؟ ما نیز نظرمان همین است اما چون درباره میزان سوادمان تردید داریم نمی دانیم که اجازه داریم اظهارنظر کنیم یا نه؟ به نظر ما نه تنها افراد بی سواد حق اظهارنظر ندارند بلکه اگر شرایطی فراهم شود که هیچ کس درباره هیچ چیز اظهارنظر نکند خیلی بهتر است. چند بار هم تلاش کرده ایم که این حرف خود را به کرسی بنشانیم، اما توفیق چندانی نداشته ایم، چون حتی اگر بتوانیم دروازه تیم ملی را دربرابر تیم آرژانتین بسته نگه داریم، دهان مردم را نمی توانیم کاری بکنیم! این چانه آدمیزاد فقط برای غذاخوردن و خمیازه کشیدن که بازنمی شود. آدمیزاد است و تمایل شدید به حرف زدن، بلا نسبت شما از قدیم هم گفته اند که نشخوار آدمیزاد حرف است.بنابراین آدمیزاد اگر شرایط را مناسب ببیند اظهارنظر می کند و حتی اگر به رویش بخندی دوست دارد که درباره مذاکرات سیاسی هم حرف بزند بدون آنکه از بی سوادی اش خجالت بکشد و زبان به کام بگیرد. اینترنت را قطع می کنی نمی شود، لنگر کشتی را به کابل اینترنت می زنی نمی شود، پیامک را قطع می کنی نمی شود، روزنامه را تعطیل و روزنامه نگار را خانه نشین می کنی نمی شود. شعر به زبان بی سوادی:
نمی شه نمی شه چه کنم این دلم راضی نمی شه اما نباید ناامید شد، هیچ کاری نیست که نشدنی باشد و هیچ آرزویی نیست که دست نیافتنی باشد. یک راه منطقی و مدبرانه این است که بگوییم: همه آزادند اظهارنظر کنند امّا!! بعد که همه از خواندن این جمله (همه آزادند اظهارنظر کنند) خوشحال شدند و هورا کشیدند و کف زدند و شعار دادند و بالا و پایین پریدند و اشک شوق در چشمان شان حلقه زد. درباره آن «اما» که در پایان جمله بود قانون ها و آیین نامه ها و تبصره هایی بنویسیم که هر کس بداند تا چه حد حق دارد اظهارنظر کند و به اندازه سوادش، حتی به اندازه دهک درآمدی خودش حرف بزند. مثلا یک معلم یک لاقبا چه حقی دارد که درباره واردات اتومبیل های یک میلیاردی حرف بزند؟ واکنش به زبان بی سوادی:
بگو آخه گروه خونت به این حرفا می خوره؟ تو باهاس بری تو صف سبدکالا و برنج هندی بگیری و حالشو ببری! یک جوان دم بخت که دارد از تمام مدارک خودش و نامزدش و هفت جدش کپی می گیرد برای وام ازدواج، چه حقی دارد که درباره وام های چند صد میلیاردی و بدهکاران گردن کلفت بانکی حتی فکر کند؟ چه رسد به اظهارنظر! یک راه حل ساده برای اجرایی شدن محدوده اظهارنظرها این است که در مدرک تحصیلی افراد، این عبارت اضافه شود: «دارنده این مدرک تحصیلی مجاز است فقط در حوزه تخصصی خود و به اندازه واحدهایی که از آنها نمره قبولی گرفته حرف بزند.» همچنین در فیش حقوق افراد یا دفترچه حساب بانکی شان، به تناسب مبالغ بنویسند: «سقف اعتبار این شهروند برای اظهارنظر به اندازه دو برابر مبلغ موجود در حسابش خواهد بود و اظهارنظر درباره مسائل دیگر با مبالغ بالاتر از سقف اعتبارمذکور، موجب پیگرد است.»


پنج شنبه 17 بهمن 1392 8:44





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 93]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن