واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
مدیرکل دفتر مطالعات سیاسی وزارت خارجه ایران در اسلام آباد: نیروهای فرامنطقه ای قادر به برقراری صلح در افغانستان نیستند اسلام آباد - ایرنا - مدیرکل دفتر مطالعات سیاسی و بین المللی وزارت امور خارجه کشورمان تاکید کرد: نیروهای خارجی و فرامنطقه ای هیچ سهمی در افغانستان نداشته و قادر نیستند راه حل دائمی در خصوص پیشبرد روند صلح و ارتقای ثبات در این کشور ارائه دهند.
دکتر ˈمصطفی ترک زهرانیˈ عصر روز چهارشنبه در حاشیه یازدهمین نشست گفت وگوهای دوجانبه کارشناسان ارشد سیاسی ایران و پاکستان در اسلام آباد در گفت وگو با خبرنگار ایرنا ؛ افزود: نیروهای آمریکا و سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) دیر یا زود افغانستان را ترک می کنند و پس از آن همکاری نزدیک میان جمهوری اسلامی ایران و پاکستان می تواند کمک موثری برای پیشبرد روند صلح در افغانستان داشته باشد.
وی درباره تبعات مثبت توافق هسته ای ایران در منطقه بویژه در بحث گسترش همکاری های اقتصادی با کشورهای همسایه از جمله پاکستان افزود: مقام های اسلام آباد اعلام کرده اند که پس از توافق ژنو ؛ تحریم های اقتصادی علیه ایران لغو شده و پس از آن پاکستان آمادگی لازم را برای پیشبرد روند اجرایی پروژه انتقال گاز از ایران را دارد.
دکتر زهرانی با اشاره به گفت وگوهای دوجانبه دفتر مطالعات سیاسی و بین المللی وزارت خارجه ایران (IPIS) و موسسه مطالعات راهبردی اسلام آباد گفت: این نشست؛ سالانه میان دو موسسه برگزار می شود و امروز نیز کارشناسان ارشد سیاسی ایران و پاکستان موضوعات جدی تری را مورد بررسی و تبادل نظر قرار دادند.
وی با اشاره به سطح روابط دو کشور و وضعیت کشور پاکستان در زمان حال افزود: اوضاع پاکستان بسیار متفاوت بوده و ما وضعیت اقتصادی این کشور را رو به رشد می بینیم.
کارشناس ارشد سیاسی کشورمان تاکید کرد: امروز وضعیت امنیتی در پاکستان مناسب نیست و حتی کارشناسان این کشور نیز در این نشست؛ اوضاع امنیتی کشور خود را بطور ویژه مورد بحث قرار دادند.
وی افزود: پاکستان متاسفانه دچار خشونت های قومی، فرقه ای و گسترش معضل تروریسم بوده و مسوولان این کشور نیز بسیار از این وضعیت نگران هستند.
مدیر کل دفتر مطالعات سیاسی و بین المللی وزارت امور خارجه کشورمان با تاکید بر آمادگی جمهوری اسلامی ایران بمنظور کمک به رفع مشکلات در پاکستان گفت: پاکستان مشتاق همکاری با ایران بمنظور مقابله با چالش تروریسم و افراط گرایی است.
وی خاطر نشان کرد: مسائلی همچون نقش برخی از کشورهای منطقه و عناصر خارجی در گسترش مشکلات پاکستان و حتی طرح این کشورها برای ضربه زدن به مواضع ایران نیز در نشست با کارشناسان پاکستانی مورد تبادل نظر قرار گرفت.
آساق ** 1095**5981
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
16/11/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]