تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس كارى او را اندوهگين و به خود مشغول كند و او با اخلاص براى خدا بسم اللّه‏ ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870568977




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ثمرات و برکات انقلاب اسلامی به واحد درسی دانشگاه ها تبدیل شود


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

ثمرات و برکات انقلاب اسلامی به واحد درسی دانشگاه ها تبدیل شود سنندج- ایرنا- نماینده ولی فقیه در کردستان یکی از ثمرات انقلاب را برقراری نظام جمهوری اسلامی عنوان کرد و گفت: چگونگی شکل گیری نظام، دستاوردها و تدوام آن به واحد درسی دانشگاه ها تبدیل شود.


به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت الاسلام سید محمد حسینی شاهرودی روز سه شنبه در جمع اعضای ستاد دهه فجر استان در سنندج افزود: اگر دو تا چهار واحد درسی دانشگاهیان ما که سرمایه های عظیم این نظام هستند به بحث ثمرات و برکات انقلاب اختصاص یابد این نسل بیشتر با تحولات ایجاد شده آشنا خواهند شد.
وی گفت: اقداماتی که در این 35 سال در نظام جمهوری اسلامی انجام شده است تغییرات اساسی در کشور ایجاد کرده و تمامی جهان را به شگفتی واداشته است لذا آشنایی جوانان ما با این تحولات عظیم تداوم و ماندگاری نظام را تثبیت می کند.
نماینده ولی فقیه در کردستان با بیان اینکه انقلاب ما هر سال از نظر کمیت و کیفیت برجسته تر شده و ضرورت تداوم آن بیشتر احساس می شود اظهار کرد: انقلاب اسلامی ما ادامه دهنده اسلام ناب محمدی و زمینه ساز حکومت جهانی اسلام است.
وی با اشاره به پیشرفت ها و دستاوردهای نظام در زمنیه های مختلف گفت: این کشور در گذشته از نظر دفاعی کاملا وابسته بود و همواره در خدمت مستشاران خارجی قرار داشت اما امروز در سایه انقلاب اسلامی توان نظامی ما به گونه ای است که هیچ ابرقدرتی توانایی مقابله ما با را ندارد.
وی افزود: از نظر علمی نیز ما در گذشته یک کشور عقب افتاده بودیم اما امروز به درجه ای از پیشرفت علم و فناوری رسیده ایم که در برخی موارد تا 13 برابر متوسط جهانی رشد داریم.
حجت الاسلام حسینی شاهرودی اظهار کرد: زمانی این انحصار علم برای دشمنان اقتدار و سرمایه آوری بود و با این روش قدرت شیطانی خود را اعمال می کردند لذا امروز با ترفندهای گوناگون می خواهند جلوی این پیشرفت ها را بگیرند.
وی با بیان اینکه دشمن با توجه به توانمندی های ما برنامه ریزی کرده و در صدد براندازی نظام است گفت: در تمام این سال ها هر نوع جنگ و تحریمی را با هزینه های گزاف بر ما تحمیل کردند که این نظام پا نگیرد و الگو نشود اما راه به جایی نبرده و هم اکنون نیز دست از توطئه بر نمی دارند.
وی با اشاره به اینکه ساختاری که در این نظام تعریف شده است توانایی مقابله با تمامی توطئه ها و دسیسه ها را دارد افزود: نظام جمهوری اسلامی تغییراتی را که در فضای جهانی ایجاد کرد بسیار بیشتر و گسترده تر از تغییرات داخلی بوده و ابهت ابر قدرت ها را از آنان گرفت.
به گفته وی پایه های نظام جمهوری اسلامی به گونه ای طراحی شده که بهترین ها باید در راس قرار گیرند و همین خصوصیات بارز نظام است که دشمنان را به هراس انداخته است.
نماینده ولی فقیه در کردستان گفت: هر کدام از توطئه های دشمن در این 35 سال کافی بود تا انقلابی را سرنگون کند اما نظام جمهوری اسلامی به دلیل اسلامی بودن همچنان قدرتمند و پابرجا مانده است.
وی اظهار کرد: امروز گروه های تفکیری از راه های گوناگون این تفکر را نشانه گرفته اند و اگر این گروه ها سر برنمی آوردند هم اکنون اسلام بسیار جلوتر بود.ک/2
7348/533
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




15/11/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن