واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > غرب > زنجان توفیقی:
دانشگاهها در نظام اسلامی تلاش کنند سبک مدیریتی خاصی را در کشور ارایه دهند
زنجان - خبرگزاری مهر: مشاور عالی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، با بیان اینکه کارنامه علمی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران یکی از درخشانترین کارنامه های این نظام است گفت: دانشگاهها در نظام اسلامی باید تلاش کنند سبک مدیریتی خاصی را در کشور ارایه دهند.
به گزارش خبرنگار مهر، جعفر توفیقی ظهر امروز در آیین تودیع و معارفه رییس دانشگاه تحصیلات تکمیلی زنجان، با بیان اینکه مراکز دانشگاهی پیشتازان تولید علم هستند تاکید کرد: زمانی جامعه میتواند دانشگاه را در بستر خود حس کند که تولیدات و محصولات دانشگاهی بتواند مشکلات جامعه را حل کند.
وی ادامه داد: دانشگاه های کشور با برخورداری از آخرین فناوری و دانش روز جهان باید برای ارائه مدرنترین سبک مدیریتی به کشور تلاش کنند.
توفیقی عامل موفقیت دانشگاه تحصیلات تکمیلی در رشته های علوم پایه زنجان را شیوه مدیریت ویژه عنوان کرد و گفت: این شیوه مدیریتی به دیگر مراکز علمی و اجرایی کشور شناسانده شود.
وی ادامه داد: دانشگاه تحصیلات تکمیلی زنجان علیرغم عمر کوتاه خود قطب علمی کشور و کارنامه درخشان نظام آموزش عالی کشور است و این در سایه وجود شیوه مدیریتی ویژه و قابل استناد در این دانشگاه بوده است.
مشاور عالی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: هئیت امنا مهمترین رکن دانشگاه است و در این امر باید ضمن همراهی با ذینفعان، خواستههای آنها مورد توجه قرار گیرد، زیرا رضایتمندی ذینفعان از خدمات دانشگاهها یکی از موارد کسب امتیاز دانشگاههای معتبر دنیا است.
توفیقی گفت: به موجب قانون برنامههای چهارم و پنجم و همچنین قانون جدید وزارت علوم، هیأت امنای دانشگاهها اختیارات وسیعی در حوزههای گوناگون دارند که این امر ناشی از اعتماد دولت به هیأت امنای دانشگاهها است.
وی ادامه داد: ذینفعان دانشگاهها از عموم مردم گرفته تا دولت و حتی جامعه بینالمللی را شامل میشود، زیرا فعالیتهای دانشگاهی و تولیدات علمی نمیتواند محصور در مرزهای داخلی کشور باشد و همین امر چند وجهی بودن دانشگاه را مشخص میکند.
توفیقی با بیان اینکه امروز ذینفعان باید خدماتی را که از سوی دانشگاه ارائه می شود در بهبود زندگی خود احساس کنند افزود: دانشجویان، کارمندان، اساتید، صنعت، جامعه منطقه ای و جهانی باید متاثر از خدمات علمی و پژوهشی که از دانشگاه ها ارائه می شود باشند و در این خصوص دقت و برنامه ریزی در کشور مدنظر باشد.
توفیقی با بیان اینکه زمانی جامعه میتواند حضور دانشگاه را در بستر خود حس کند که تولیدات و محصولات دانشگاهی بتواند مشکلات جامعه را حل کند افزود: امروز دانشگاه های کشور اختیار تام مدیریتی خود را بر عهده دارند و باید برای هرچه بهتر شدن خدمات به دانشجویان و ذینفعان، از ظرفیت هئیت امنا نهایت بهره برداری را داشته باشند.
مشاور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ارتباطات، با بیان اینکه توسعه علمی از درخشانترین موفقیت های نظام اسلامی است ادامه داد: در حال حاضر بیش از 4.5 میلیون دانشجو در کشور وجود دارد که در توسعه نیروی انسانی کشور نقش اساسی دارند.
توفیقی با تاکید بر اینکه دستآوردهای علمی که طی 35 سال گذشته دانشمندان ایران داشته اند، با سالهای پیش از پیروزی انقلاب اسلامی قابل مقایسه نیست گفت: در حال حاضر در سایه تاسیس صدها دانشگاه، هزاران عضو هئیت علمی و صدها مرکز تحقیقاتی و فناوری راه اندازی شده است.
وی با اشاره به اینکه مهمترین سرمایه توسعه کشور دانشجویان با استعداد هستند که با توسعه پایدار میتوان آینده روشنی را برای کشور ترسیم کرد افزود: یافته های علمی دانشمندان و اساتید کشور نشان می دهد که ایران مسیر درست و روشنی را برای پیشرفت خود ترسیم کرده است.
۱۳۹۲/۱۱/۱۴ - ۱۶:۱۶
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]