واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
معاون طرح، برنامه ریزی و بودجه وزیر دفاع: تولید سالیانه پنج میلیون باتری در کشور تهران – ایرنا - معاون طرح و برنامه ریزی و بودجه وزیر دفاع گفت : ظرفیت تولید سالیانه باتری در کشور 5 میلیون باتری است اما نیاز است که این رقم را تا 10 میلیون باتری ، افزایش دهیم.
به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا ابراهیم محمود زاده روز دوشنبه در دومین همایش ملی باتری ایران در محل هتل المپیک تهران افزود : خارجی ها در داخل کشور ما بساط خوبی برای فروش باتری های ساخت کشورشان پهن کرده اند که باید بتوانیم با توسعه و خودکفایی در زمینه صنعت باتری ، علاوه بر تأمین مصرف باتری در کشور ، بازار رقابتی خوبی با سایر کشورها ایجاد کنیم.
وی صنعت باتری سازی در کشور را یک صنعت سبز عنوان کرد وگفت: اگر صنعت باتری سازی در کشور صنعتی سبز است و درچرخه کامل کشور قرار دارد، می بایست در تولید، توزیع، مصرف و خدمات پس از افروزش نیز اقدامات گسترده ای انجام داد.
وی با بیان این که صنعت باتری سازی در کشور دارای چرخه بازیافتی خوبی است، خاطرنشان کرد:خوشبختانه 80 درصد قطعات و مواد اولیه باتری در کشور ساخت داخل کشور است .
وی صنعت باتری سازی در کشور را دارای ارزش افزوده بالایی عنوان کرد وگفت: بازار و صنعت باتری سازی در کشور، بازار مطلوبی است و خوشبختانه در چرخه صنعت باتری سازی در کشور، تعامل خوبی میان تولیدکنندگان باتری، دولت، متخصصان و صنعتگران وجود دارد .
محمود زاده با تأکید بر این که صنعت باتری سازی در کشور می بایست به سمت صادراتی شدن حرکت کند، اظهار داشت: خوشبختانه افق های روشنی در صنعت باتری سازی در کشور وجود دارد ولی ما هنوز ظرفیت های لازم برای توسعه بیشتر در این صنعت را داریم و می بایست تولید باتری در کشورمان را به لحاظ کمی وکیفی بهتر از گذشته کنیم.
وی بر لزوم جلوگیری از قاچاق باتری در کشور تأکید کرد و گفت: نباید اجازه دهیم باتری و فرآورده های آن به صورت قاچاق وارد کشور شود که در این صورت لطمه زیادی به لحاظ اقتصادی بر صنعت باتری سازی کشور وارد خواهد شد.
وی بر لزوم گسترش تولید و صادرات باتری ساخت داخل در کشور تأکید کرد و گفت: باید با اعمال یکسری سیاست های تشویقی، گامهای مهمی در راستای توسعه صادرات باتری در کشور برداریم.
وی با بیان این که مواد اولیه ساخت باتری در کشور داخلی است، اظهار داشت: می بایست زمینه ها را برای عرضه باتری به دست مصرف کننده با قیمت مناسب و ارزان فراهم سازیم.
محمود زاده با اشاره به کاربرد فراوان باتری و ذخیره سازها در خودروهای شارژی و هیبریدی، اظهار داشت: با توجه به آلودگی هوا، باید نسبت به ساخت ماشین های باتری دار، هیبریدی، دوچرخه ها و اتوبوس های باتری دار اقدام کنیم. باید به کمک تولیدکنندگان و خودروسازان برای جلوگیری از آلودگی هوا ورود کرد و صادرات خود را در این عرصه قوی نمود.
محمودزاده با اشاره به ضرورت تلاش های گسترده برای جلوگیری از قاچاق باتری، بر لزوم تعامل انجمن باتری سازان کشور با دانشگاهیان و نخبگان در عرصه باتری نیز تاکید و خاطرنشان کرد: باید درباره ارتقای طراحی، ساخت و تکنولوژی این صنعت از دانش دانشگاهیان و متخصصان کشور نهایت استفاده را ببریم.
معاون طرح و برنامه ریزی و بودجه وزیر دفاع همچنین اظهار داشت: صنعت باتری سازی صنعت متحولی است که دارای ارزش افزوده بالا و بازار خوبی در کشور است و خوشبختانه شرکت های مختلفی در عرصه تولید باتری در کشور فعال هستند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به سالروز 14 بهمن ماه روز پرتاب ماهواره امید به فضا اشاره کرد و گفت: روز فناوری فضایی نماد موفقیت و پیشرفت ایران اسلامی در عرصه فناوری فضایی است.
محمود زاده اظهار داشت: امروز 14 بهمن سالگرد پرتاب ماهواره ˈامیدˈ به فضا است که توانسته ما را به جایگاه بسیار مهمی برساند.
وی گفت: ماهواره امید اولین ماهواره طراحی و ساخته شده در کشور است که افتخار بزرگی برای ایران به شمار می رود.
وی افزود: در طراحی و مونتاژ نهایی این ماهواره ، اقدامات خوبی تابحال در کشور صورت گرفته است.
معاون طرح و برنامه ریزی و بودجه وزیر دفاع گفت: زمانی که باتری های ماهواره امید را روی دستگاه مونتاژ کردیم ، برآوردها حاکی از این بود که نهایتا این ماهواره با توجه به میزان ذخیره انرژی خود حدود 29 تا 30 روزه طبق ارزیابی ها، در فضا باقی بماند وربیش از یک ماه در فضا دوام نیاورد، اما خوشبختانه با شارژ باتری، این ماهواره توانست علاوه بر این که روزهای زیادی در فضا بماند، 1300 دور نیز پیرامون زمین بچرخد.
اجتمام**م.د**1599
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
14/11/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 138]