تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):على پيشواى مؤمنان و ثروت پيشواى منافقان است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871544493




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تدبیر سبد کالا از دولت دبیر و امید بعید بود / ضرورت تجدید نظر در نحوه توزیع این سبد


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: نکو در گفتگو با باشگاه خبرنگاران:
تدبیر "سبد کالا" از دولت دبیر و امید بعید بود / ضرورت تجدید نظر در نحوه توزیع این سبد
دبیر کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: در طرح سبد کالایی افراد یک روز خود را در صف‌های طویل برای دریافت معادل مبلغی ناچیز تلف می‌کنند و این مسئله مطمئنا خوشایند نیست، یک کارگر آزاد می‌تواند در یک روز معادل مبلغ سبد کالایی را کسب کند، اما با این شرایط یک روز خود را تلف می‌کند تا سبد کالایی که ارزش آنچنانی هم ندارد، دریافت کند.


ابراهیم نکو عضو کمیسیون اقتصادی مجلس، در گفتگو با خبرنگار پارلمانی باشگاه خبرنگاران، در مورد نحوه توزیع سبد کالایی از سوی دولت و همچنین نحوه انتخاب افراد در این مورد گفت: به نظر می‌رسد انتخاب بررسی نحوه توزیع سبد کالا در زمانی نامناسب و با آشفتگی خاطر صورت گرفته است.   
 
وی ادامه داد: اینگونه برآورد می‌شود که این مسئله در دقیقه ۹۰ به سرانجام رسیده و متاسفانه جمع کثیری از افرادی که نبایست با رویکردی که دولت در این زمینه داشته سبد کالا دریافت می‌کردند در لیست حضور دارند، با توجه به اینکه از وضعیت مالی مطلوب برخوردار هستند.   
 
نماینده رباط کریم در ادامه تصریح کرد: عکس این مسئله نیز وجود دارد، یعنی افراد نیازمند و کسانی که واقعا به این سبد کالایی احتیاج دارند، در لیست حضور ندارند و از این مسئله محروم شده‌اند.   
 
عضو هیئت رئیسه کمیسیون اقتصادی مجلس، تاکید کرد: چنین تدبیری از دولت اعتدال و تدبیر و امید بعید بود و انتظار ما فرا‌تر از این است، قابل قبول نیست که دولت با رویکردهای بالا چنین اقدامی را انجام دهد.   
 
نماینده رباط کریم گفت: از سوی دیگر این شیوه نادرست است، زیرا در حال حاضر ذهنیت افراد هم در داخل و هم در خارج از کشور تداعی گر وضعیت نامناسب داخلی است و حداقل این مسئله این است که حرمت‌ها حفظ نمی‌شود.   
 
وی در ادامه بیان کرد: افراد یک روز خود را در صف‌های طویل برای دریافت معادل مبلغی ناچیز تلف می‌کنند و این مسئله مطمئنا خوشایند نیست، یک کارگر آزاد می‌تواند در یک روز معادل مبلغ سبد کالایی را کسب کند، اما با این شرایط یک روز خود را تلف می‌کند تا سبد کالایی که ارزش آنچنانی هم ندارد، دریافت کند.   
 
دبیر کمیسیون اقتصادی مجلس، تصریح کرد: دولت در این رابطه باید طور دیگری می‌اندیشید، بدین صورت که به جای پرداخت اینچنینی سبد کالا،‌‌ همان مبلغ را به حساب افراد پرداخت می‌کرد تا مطابق با سلایق خود کالاهای خود را خریداری کنند.   
 
وی ادامه داد: ایراد اساسی دیگری که در این مسئله مطرح است، این است که برنجی که در سبد کالایی گنجانده شده متاسفانه داخلی نیست که این مسئله به نوعی سرکوب کردن محصولات داخلی را نشان می‌دهد و این مسئله مطمئنا جای سوال و تردید دارد.   
 
نکو در پایان خاطرنشان کرد: متاسفانه اتفاقی که در این بین به وقوع پیوسته این است که کمیسیون‌های تخصصی مجلس مانند کمیسیون اقتصادی در جریان این کار قرار نگرفته‌اند، یعنی دولت این مسئله را با کمیسیون اقتصادی در میان نگذاشته که ما ضمن انتقاد شدید به این مسئله، تقاضای تجدیدنظر در نحوه پرداخت این مسئله را داریم تا هرچه سریع‌تر دولت نسبت به جبران کوتاهی‌ خود اقدام کند.

انتهای پیام/







تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۵:۳۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 237]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن