تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 9 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس به خدا و روز قيامت ايمان دارد، بايد ميهمانش را گرامى دارد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1846483744




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تولد نخستین نخستی‌های تراریخته/ میمون‌هایی که به آلزایمر کمک می‌‌کنند


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


دانش و فناوری
تولد نخستین نخستی‌های تراریخته/ میمون‌هایی که به آلزایمر کمک می‌‌کنند
دو میمون چینی به نام های "نینگ نینگ" و "مینگ مینگ" نخستین نخستی های تراریخته ای هستند که با استفاده از روش "بریدن و چسباندن DNA" متولد شده اند.



به گزارش خبرگزاری مهر، دانشمندان مدعی اند این فناوری می تواند به طلیعه عصر جدیدی در پزشکی ژنتیکی منجر شده و به مبارزه با بیماری هایی مانند آلزایمر و پارکینسون کمک کند. این فناوری که CRISPR-Cas9 نام دارد، بخش های مورد نظر را در کد ژنتیکی به طور دقیق تغییر داده و می تواند مدل های تحقیقاتی واقعی تری از بیماری های انسانی ارائه کند. در این مورد، محققان دو ژن را در تخمک بارور شده میمون، دست کاری کرده و سپس سلول تخم را به رحم میمون مادر وارد کردند. محققان دانشگاه پزشکی نانجینگ، تولد موفق دو میمون دم دراز دوقلوی ماده را با استفاده از این روش گزارش کردند. با استفاده از همین روش، 5 مادر میزبان، دچار سقط جنین شدند و 4 مادر دیگر نیز باردار هستند. دانشمندان پیش از این، از فناوری ویراستاری ژنوم برای حذف، وارد کردن و اصلاحDNA در سلول های انسانی رشد داده شده در ظروف آزمایشگاهی استفاده می کردند. اما این مطالعه جدید برای نخستین بار نشان می دهد روش CRISPR-Cas9 می تواند با DNA دستکاری شده در ژنهایی که به طور خاص هدف گذاری شده بودند، نخستی های سالمی تولید کند. "جیاهو شا"، سرپرست این گروه از محققان چینی می گوید می توان از روش CRISPR-Cas9 برای تولد میمون هایی استفاده کرد که با داشتن نقص های ژنتیکی خاصی که منجر به بروز بیماری هایی در انسان می شود، آزمایش های حیوانی را ترتیب داد. از این فناوری می توان برای رشد دادن عضوهای بدن انسان در آزمایشگاه، آزمایش داروها و یا نظارت بر جدی بودن بیماری هایی که می تواند بدن را تحت تاثیر قرار دهد استفاده کرد. محققان در تلاش هستند با بررسی تغییرات دقیق در DNA روشی برای مقاوم کردن افراد در برابر ویروس ایدز بیابند. دانشمندان معتقدند CRISPR-Cas9 قابلیت آن را دارد که بتوان بر بسیاری از محدودیت های روش های کنونی ساکن کننده ژن غلبه کرد. "فنگ ژانگ" استادیار دانشگاه MIT می گوید اکنون می توانیم از این فناوری در مقیاس ژنوم استفاده کرده و از آن برای بررسی هر ژنی که می خواهیم بهره مند شویم. بر خلاف دیگر ابزارهای ساکت کننده ژن، روش CRISPR-Cas9 مواد منبع ژنوم را هدف قرار داده و به طور دائمی ژن را در سطح DNA خاموش می کند. برش DNA که در واقع جدا کردن دو رشته در هم پیچیده DNA از هم است به طور نزدیکی تقلید کننده انواع جهش هایی است را که به طور طبیعی روی می دهد مانند قرار گرفتن مزمن در برابر خورشید. اما بر خلاف پرتوهای UV که می تواند موجب تغییرات ژنتیکی شود سیستم CRISPR-Cas9 جهشی را در یک موقعیت دقیق در ژنوم ایجاد می کند. وقتی یک ماشین سلولی شکاف DNA را اصلاح و ترمیم می کند قطعه های  کوچکی از DNA  را بر می دارد و ژن را به حالت غیر عملیاتی در می آورد . در این روش محققان می توانند به طور دقیقی ژنهای خاصی را در ژنوم خاموش کنند. روش CRISPR-Cas9 به خاطر قابلیت های بزرگش مورد استقبال متخصصان ژنتیک در آزمایشگاه های سراسر جهان قرار گرفته است. اما این پیشرفت اخیر مخالفت هایی را توسط برخی از گروه هایی که مخالف آزمایش های حیوانی هستند در پی داشته است. جیاهائو شا می گوید تحقیقات ما نشان می دهد سیستم CRISPR/Cas9 می تواند به طور همزمان و در یک گام اختلالاتی را در دو ژن هدف ایجاد کرده و جهش هایی خارج از هدف در پی نداشته باشد.  


۱۳۹۲/۱۱/۱۳ - ۱۰:۰۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن