تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 10 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):مبادا اعمال نیک را به اتکاى دوستى آل محمد (ص) رها کنید، مبادا دوستى آل محمد (ص) ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803091574




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مخالفت مجلس با اختصاص یک میلیارد دلار مازاد درآمد حاصل از صادرات نفت به وزارت بهداشت


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

مخالفت مجلس با اختصاص یک میلیارد دلار مازاد درآمد حاصل از صادرات نفت به وزارت بهداشت تهران- ایرنا - نمایندگان مجلس شورای اسلامی با پیشنهاد اختصاص معادل ریالی تا سقف یک میلیارد دلار مازاد درآمد حاصل از صادرات نفت به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای تکمیل پروژه های نیمه تمام بهداشتی، درمانی و تجهیز اورژانس مخالفت کردند.


به گزارش خبرنگار پارلمانی ایرنا، نمایندگان در جلسه علنی امروز (شنبه) مجلس شورای اسلامی به ادامه بررسی پیشنهادهای الحاقی به تبصره 2 بخش درآمدی لایحه بودجه سال 93 کل کشور پرداختند.
کمال علیپور نماینده قائمشهر در مجلس شورای اسلامی در این جلسه پیشنهاد کرد: معادل ریالی تا سقف یک میلیارد دلار مازاد درآمد حاصل از صادرات نفت پس از واریز به حساب خزانه داری کل کشور در اختیار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی قرار گیرد تا برای تکمیل پروژه های نیمه تمام بهداشتی، درمانی و تجهیز ناوگان اورژانس هزینه شود.
وی افزود: امروز ناوگان بهداشت و درمان بویژه آمبولانس ها وضعیت فرسوده و نامناسبی دارند.
وی خاطرنشان کرد: ما تلاش کردیم مراکز بهداشتی تجهیز شوند ولی می بینیم این مراکز اعتبار کافی ندارند که این موضوع مشکلات زیادی را برای این مراکز به ارمغان داشته است.
موسی الرضا ثروتی نماینده مردم بجنورد در مجلس نیز در موافقت با این پیشنهاد اظهارداشت: این پیشنهاد آثار تورمی ندارد و بخش بهداشت و درمان هم از اولویت های بودجه ای کشور است.
همچنین فرهاد دژپسند معاون بودجه معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهوری به عنوان نماینده دولت گفت: در لایحه بودجه 93 دولت به اصول بودجه نویسی توجه ویژه ای داشته است و ما هیچگاه نمی خواهیم بودجه کشور دو سقفی شود.
وی ادامه داد: بودجه دو سقفی مضرات زیادی دارد و مشکلات زیادی را ایجاد می کند.
معاون بودجه معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهوری خطاب به نمایندگان مجلس شورای اسلامی اظهارداشت: مطمئن باشید اگر این منابع قابل تامین بود ما آن را در لایحه بودجه می گنجاندیم ولی این ارقام تحقق پذیر نیست.
دژپسند تصریح کرد: اگر این منابع قابل تحقق باشد باید در قالب منظمی تخصیص یابد و از شکل بودجه کارتونی خارج شود.
غلامرضا کاتب سخنگوی کمیسیون تلفیق نیز این پیشنهاد را خلاف قانون برنامه پنجم توسعه دانست و اظهارداشت: این پیشنهاد خلاف سیاست های ابلاغی رهبر معظم انقلاب است.
وی تاکید کرد:وابستگی به نفت بخش هزینه ای بودجه کشور باید تا پایان برنامه پنجم توسعه صفر شود ولی وقتی این گونه پیشنهادها را مجلس می دهد به دنبال افزایش وابستگی به نفت است.
این پیشنهاد تنها 61 رای موافق از مجموع آرای 201 نماینده حاضر را کسب کرد و به تصویب نرسید. در این رای گیری 89 نماینده رای مخالف و 15نماینده رای ممتنع دادند.
در این جلسه احمد توکلی نماینده مردم تهران در تذکری گفت: صحبت های مخالفان و موافقان این پیشنهاد بیشتر به بخش های هزینه ای مربوط به می شد، آنها باید بگویند که چرا این درآمدها قابل تحقق است و چه آثاری دارد و چرا آثار تحقق آن منفی نیست.
وی ادامه داد: این گونه صحبت های مخالفان و موافقان به رکود تورم دامن می زند ما باید بتوانیم به صورت منطقی درآمدها را بالا ببریم.
محمدرضا باهنر نایب رییس دوم مجلس نیز که ریاست ساعاتی از جلسه علنی امروز را برعهده داشت، تذکر توکلی را به جا دانست و اظهارداشت: ما بارها گفتیم که اکنون بحث درآمدها است.
وی افزود: اگر بتوانیم منطقی، مستدل و قانع کننده درآمدها را یک دلار بالا ببریم خوب است ولی درآمدها را صوری بالا ببریم مناسب نیست.
محمد قسیم عثمانی همچنین در جریان بررسی این پیشنهاد گفت: بیش از 50 درصد درآمد عمومی دولت را در مقایسه با عملکرد سال 92 در لایحه بودجه افزایش داده است و در شرایطی که رشد اقتصادی کشور منفی است چطور رشد بودجه دولت 50 درصد است و این محقق نخواهد شد.
وی یادآور شد: از محل اختصاص یک درصد از مالیات بر ارزش افزوده دو هزار و 950 میلیارد تومان به بخش بهداشت کمک شده است و اگر در حال حاضر هم معادل ریالی یک میلیارد دلار یعنی دو هزار و 950 میلیارد تومان است.
وی افزود: رقمی که دولت برای بهداشت در نظر گرفته قابل توجه است اما مجلس سه هزار میلیارد تومان هم به آن اضافه کرده است.
وی خاطرنشان کرد: اضافه کردن بیش از حد به آن مقدور نیست ضمن این که از محل مازاد درآمد صادرات نفت هفت هزار و 500 میلیارد تومان برای تقویت بنیه دفاعی در نظر گرفته شده است و با این پیشنهاد معلوم نیست اگر مازادی به دست آمد به بخش دفاع اختصاص یابد یا بهداشت.
نماینده مردم بوکان در مجلس تصریح کرد: اگر مازادی در درآمدهای دولت ایجاد شد دولت باید متمم بودجه ارایه کند و در آن مقطع ممکن است نیازهایی ایجاد شود که بیش از نیازهای بخش بهداشت باشد بنابراین این نحو بودجه ریزی باعث ایجاد انتظارات می شود و عدم تحقق آن ایجاد ناامیدی می کند.
باهنر نیز در پاسخ به وی گفت: پیشتر نمایندگان تصویب کردند که هفت میلیارد دلار مازاد در بخش دفاعی صرف شود و این یک میلیارد دلاری که پیشنهاد می شود مازاد بر آن خواهد بود.
محمدقسیم عثمانی نماینده مردم بوکان نیز در این هنگام پیشنهاد الحاقی دیگر به بخش درآمدی تبصره 2 لایحه بودجه سال 93 کل کشور ارایه کرد.
ویگفت: ما می خواهیم به نرخ تسعیر ارز حاصل از صادرات نفت و میعانات گازی 500 ریال اضافه و منابع حاصل از این افزایش به این شرح هزینه شود: 40 درصد منابع حاصل از این افزایش صرف آسفالت راه های روستایی، 30 درصد منابع حاصل از این افزایش صرف تامین آب شرب بهداشتی روستاها، 20 درصد صرف ساخت فضای آموزشی روستاها و 10 درصد صرف ساخت و بهسازی خانه های بهداشت و روستایی شود.
دژپسند معاون بودجه معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهوری نیز اعلام کرد: چرا ما در شرایطی که ارز در حال یافتن ثبات است می خواهیم بازار را تخریب کنیم.
وی تاکید کرد: دولت با این نوع نگاه به نرخ ارز و افزایش نرخ ارز در بودجه مخالف است.
کاتب سخنگوی کمیسیون تلفیق نیز در این زمینه گفت: ما در تبصره های الحاقی به تبصره 2، 200 میلیارد به آبرسانی روستاها، 100 میلیارد به سرانه مدارس، 100 میلیارد به بهسازی و 100 میلیارد به آبرسانی روستاها اضافه کردیم و دیگر نیازی به تصویب این پیشنهاد نیست.
باهنر نایب رییس دوم مجلس نیز در این باره اظهارداشت: این پیشنهاد مغایر برنامه پنجم است و نیاز به دو سوم آرا دارد زیرا در حکم تبصره نیست.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی با این پیشنهاد نماینده مردم بوکان نیز مخالفت کردند.
سیام(3)**9121**2021**9132**1336
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




12/11/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن