تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 11 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):مؤمن نرمخوست و براى برادرش جا (ى نشستن) باز مى كند و منافق درشتخوست و جا را بر ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819812359




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دنیای اقتصاد در یک نگاه


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

دنیای اقتصاد در یک نگاه تهران - ایرنا - روزنامه دنیای اقتصاد روز شنبه به موضوع های «رویکرد قیمتی فاز دوم یارانه» و «سیاست های پولی و صنعتی برای خروج از رکود» پرداخت.


این روزنامه تیتر یک را به موضوع رویکرد قیمتی فاز دوم یارانه اختصاص داد.
در ادامه این مطلب آمده است : رئیس جمهور در نشست مشترک با نمایندگان مجلس، از رویکرد جدید دولت برای قیمت حامل های انرژی در فاز دوم هدفمندی یارانه ها، رونمایی کرد و گفت که «افزایش قیمت این دسته از کالاها، به استثنای بنزین، با شیب ملایمی خواهد بود.»
استدلال دولت برای این نوع قیمت گذاری در حوزه حامل های انرژی، «حمایت از تولید» است. رئیس جمهور در جمع نمایندگان مجلس گفته که «دولت تلاش می کند تا قیمت آن دسته از حامل های انرژی را که به طور مستقیم در امور تولید دخالت دارد با شیب ملایمی افزایش دهد؛ اما در مواردی که به حوزه تولید ارتباط چندانی ندارد، مانند قیمت بنزین، شیب افزایش قیمت ها تندتر خواهد بود.»
همزمان، وزیر امور اقتصادی و دارایی نیز در اظهاراتی مشابه عنوان کرده که «چون افزایش قیمت حامل های انرژی در شرایط کنونی می تواند تاثیر منفی بر رکود و تورم داشته باشد، دولت مجموعه سیاستی خود را به گونه ای طراحی کرده است که کمترین آثار سوء در کنار بیشترین مزایا از این قانون ایجاد شود.»
در لایحه بودجه سال 1393، افزایش میانگین 33 درصدی قیمت حامل های انرژی پیشنهاد شده که باید در صحن علنی مجلس نیز به تصویب برسد.
اما از هم اکنون برخی از چهره های اقتصادی مجلس نسبت به اجرای برنامه مورد نظر دولت، انتقاداتی وارد کرده اند.
سیاست های پولی و صنعتی برای خروج از رکود تیتر دیگر این روزنامه است. با شدت گرفتن مشکلات در بخش تولید و صادرات تمام تقصیرها متوجه تحریم های اعمال شده علیه کشور شد و برخی از مدیران تمام کاسه و کوزه ها را بر سر این مقصر احتمالی شکستند؛ مقصری که به گفته برخی از کارشناسان و فعالان صنعتی با مدیریت صحیح و اصولی می شد از برخی مشکلات که به وجود آورده، عبور کرد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت نیز همانند برخی از فعالان اقتصادی بر این باور است که بخش اعظمی از چالش های به وجود آمده بر سر تولید و صادرات برخی از کالاها از جمله محصولات پتروشیمی ارتباطی به تحریم ها نداشته و مدیران نالایق به این صنعت لطمه زده اند.
روزنامه دنیای اقتصاد عنوان تغییر نقشه راه بازار مسکن را بازتاب داد. مدیر کل دفتر اقتصاد مسکن با تشریح جزئیاتی از بازنگری طرح جامع مسکن، مصوب سال85 و ظرافت هایی که در جریان به روزرسانی این سند باید مدنظر قرار گیرد، گفت: طرح جامع مسکن همه نوع برنامه و سیاست قابل اجرا در بازار مسکن برای دهک های مختلف را دربر می گیرد، اما چون برخی اهداف کمی قیدشده در طرح شامل میزان وام، حجم تقاضا و... با شرایط امروز سازگاری ندارد، نسخه به روزشده طرح با ابزارهای بیشتر تا اوایل سال93، نقشه راه دولت برای ساخت و تامین مسکن قرار می گیرد.
ابزارها در نسخه اصلی را زمین ، وام و یارانه تشکیل می دادند که همگی در «مسکن مهر» خلاصه شد.
تحلیل موسویان از توافق ژنو عنوان دیگری که در این روزنامه بررسی شد. حسین موسویان، عضو ارشد تیم مذاکره کننده هسته ای در دورانی که حسن روحانی ریاست این تیم را بر عهده داشت، در آستانه بازگشت به آمریکا با چند خبرگزاری از جمله خبرگزاری تسنیم و «ایسنا» گفت و گو کرده است.
موسویان در این گفت و گو ها از مذاکرات هسته ای ژنو و رابطه با آمریکا تا وقایع سال های 78 و 88 و اتهام جاسوسی و حبس تعلیقی شش ماهه اش سخن گفته است.
موسویان توافق ژنو را نه فتح الفتوح و نه ننگین توصیف و تاکید می کند که باید به مردم توضیح داده شود که در مذاکرات امتیاز می دهیم و امتیاز می گیریم.
او درباره حق غنی سازی اورانیوم هم بر این باور است که این حق به کشوری مانند ژاپن هم به سختی داده شده است.
روزنامه دنیای اقتصاد به موضوع لزوم سرمایه گذاری خارجی در خودروسازی ایران پرداخت. داوود میرخانی رشتی مشاور انجمن خودروسازان ایران گفت: در مذاکرات آتی باید خودروسازان خارجی را مجبور به سرمایه گذاری در ایران کنیم.
باید کاری کنیم که منافع و سود خودروسازان خارجی در گرو فعالیت در ایران باشد.
وی با بیان اینکه شرکت رنو به دلیل سرمایه گذاری در کشور حتی در شرایط تحریم نیز حاضر به ترک ایران نشد، خاطر نشان کرد: اما پژو به دلیل آنکه در ایران سرمایه گذاری نکرده بود به راحتی فعالیت های خود در ایران را متوقف کرد.
رنو به دلیل آنکه در کشور سرمایه گذاری کرده بود نسبت به انتقال تکنولوژی اقدام کرده و با وصل کردن قطعه سازان داخلی به قطعه سازان خارجی نقش قابل توجهی در ارتقای کیفی قطعه سازان داشت.
هم اکنون پاشنه آشیل صنعت خودرو کشور قطعه سازان هستند که نتوانسته اند آن طور که باید و شاید سطح کیفی محصولات خود را ارتقا دهند به همین دلیل کیفیت خودروهای داخلی افزایش نیافته است.
**2002**9131**1104
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




12/11/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن