تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 9 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):مؤمن را بر مؤمن، هفت حق است. واجب ترين آنها اين است كه آدمى تنها حق را بگويد، هر ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802761399




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

«انگری بردز» ابزاری برای جاسوسی!


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
«انگری بردز» ابزاری برای جاسوسی!




یک روزنامه غربی با استناد به اسناد طبقه بندی شده اعلام کرد که آژانس امنیت ملی آمریکا و مرکز ارتباطات دولتی انگلیس (سرویس جاسوسی بریتانیا) با استفاده از شکافهای موجود در برنامه های گوشی های هوشمند، از بازی پرطرفدار انگری بردز برای جاسوسی و جمع آوری اطلاعات استفاده می کنند.





خبرگزاری مهر: یک روزنامه غربی با استناد به اسناد طبقه بندی شده اعلام کرد که آژانس امنیت ملی آمریکا و مرکز ارتباطات دولتی انگلیس (سرویس جاسوسی بریتانیا) با استفاده از شکافهای موجود در برنامه های گوشی های هوشمند، از بازی پرطرفدار انگری بردز برای جاسوسی و جمع آوری اطلاعات استفاده می کنند.

 گاردین در این خبر می نویسد : آژانس امنیت ملی آمریکا و مرکز ارتباطات دولتی انگلیس قابلیت های خود برای سوء استفاده از رخنه های موجود در برنامه های گوشی های هوشمند که به "آپ" شهرت دارند، افزایش داده اند.

یکی از آپ هایی که تبدیل به ابزاری برای جاسوسی انگلیس و آمریکا از صاحبان گوشی های هوشمند شده بازی پرطرفدار انگری بردز است. به طوریکه افرادی که این بازی را از طریق گوشی های  خود انجام می دهند جزئی ترین اطلاعات شخصی و همچنین اسناد محرمانه خود را در اختیار سرویس های جاسوسی آمریکا و انگلیس قرار داده اند.

به نوشته این روزنامه، اجرای اطلاعات در شبکه های ارتباطی از نسل جدید آیفون ها تا آپ های اندروئیدی با استفاه از مدل گوشی ها و اندازه صفحه نمایش اطلاعات شخصی از جمله سن، جنسیت و محل اقامت افراد را در اختیار سرویس های جاسوسی آمریکا و انگلیس قرار می دهد.

بر اساس اسناد طبقه بندی شده، سرویس های اطلاعاتی آمریکا و انگلیس می توانند حتی به حساس ترین اطلاعات افراد همچون تمایلات جنسی صاحبان گوشی ها پی برده و اطلاعات ثبت شده در آپ ها حتی می توانند اقدام به ارسال برخی تنظیمات جنسی کنند که این موارد نشان می دهد آیا دارنده گوشی های هوشمند انسان هوسرانی هست یا خیر.

گاردین در ادامه می نویسد : ممکن است بسیاری از دارندگان تلفن های هوشمند ندانند که اطلاعات شخصی آنها در چه سطح گسترده ای در اینترنت پخش می شود و حتی در حالت پیشرفته ای این اطلاعات در اختیار سرویس های جاسوسی قرار می گیرند.

به نوشته گاردین این اطلاعات دید نیز توسط "ادوارد اسنودن" مامور سابق سازمان سیا، در اختیار این روزنامه قرار گرفته است.

در اسنادی که پیش از این توسط اسنودن افشا شده بود مشخص گردید که آمریکا و انگلیس با کنترل فیبرهای نوری، به حجم گسترده ای از اطلاعات موجود در این فیبرها دسترسی دارند و فعالیت های اینترنتی و حتی مکالمات تلفنی افراد در نقاط مختلف جهان زیر ذره بین جاسوسان قرار دارد.

بر اساس این اسناد، آژانس امنیتی ملی آمریکا دستگاهی همانند نقشه های هواشناسی تولید کرده که با کلیک کردن بر روی هر کشور و یا شهر، تمام اطلاعات افرادی که در آن لحظه در حال استفاده از اینترنت و یا مکالمه تلفنی هستند در اختیار ماموران آمریکایی قرار می گیرد.

دسترسی به این حجم گسترده اطلاعات موجب شده تا آمریکا فقط در یک ماه بیش از 9 میلیون بسته اطلاعاتی فقط از یک کشور جمع آوری کند. از ابتدای تابستان سال جاری ادوارد اسنودن، مامور سابق سازمان سیا، که به هنگ کنگ گریخته بود، اقدام به افشا کردن اسنادی کرد که این اسناد از جاسوسی گسترده آنلاین آژانس امنیت ملی آمریکا از کشورهای مختلف و رصد مکالمات تلفنی و فعالیت های اینترنتی آنها حکایت داشت.

جاسوسی از کشورهای مختلف، فقط محدود به کشورهایی که واشنگتن با آنها مشکل دارد نیست، بلکه تمام همپیمانان آمریکا از جمله آلمان، پاکستان، اسپانیا و دیگر کشورهای اروپایی و حتی مقر اتحادیه اروپا نیز در فهرست اهداف جاسوسان آمریکایی قرار دارند.

"آنگلا مرکل" صدر اعظم آلمان، "دیلما روسف" رئیس جمهور برزیل، و روسای جمور دیگر کشورهای آمریکای لاتین از جمله چهره های سرشناسی هستند که مکالمات تلفنی و فعالیت های اینترنتی آنها در سال های گذشته به صورت مرتب از سوی جاسوسان آمریکایی رصد می شد.






تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۸:۴۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 88]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن