تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر (ع):هر چیزی قفلی دارد و قفل ایمان مدارا کردن و نرمی است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860482934




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

وهابیت به دنبال تحقق سیاست‌های آمریکا و صهیونیسم است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری رسا:



دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت:
وهابیت به دنبال تحقق سیاست‌های آمریکا و صهیونیسم است خبرگزاری رسا ـ حجت الاسلام والمسلمین اختری با اشاره به اقدامات وهابیت گفت: این توطئه ها علیه تشیع و اهل بیت(ع) است که آل سعود و همه هم پیمانان آنها با پشتیبانی سیاست های آمریکا و صهیونیسم بین الملل ادامه می دهند؛ ما باید آگاه و همکار باشیم.



به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در محمودآباد، حجت الاسلام والمسلمین محمدحسن اختری، دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت، امروز در آیین اختتامیه همایش بین المللی ناصرکبیر اطروش که در محمودآباد برگزار شد با بیان این که صحیفه سجادیه و نهج البلاغه ذخیره گرانبهایی بوده که در بین ما وجود دارد، گفت: ابن دو کتاب ارزنده می تواند محور بسیار خوبی برای همکاری های علمی و فرهنگی باشد.
وی، ادامه داد: باید بتوانیم این معارف متعدد در رشته های مختلف نهج البلاغه و صحیفه سجادیه را به جهانیان عرضه کنیم که سرمایه های بزرگی است.
حجت الاسلام والمسلمین اختری با بیان این که ما شیعیان باید دست در دست هم دهیم، بیان داشت: اگر ما جدا از هم شویم دشمنان ما را بلیده و بر ما تسلط پیدا می کنند.
دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت با اشاره به این که در یمن دشمنان تشیع و در رأس آنها وهابیت دارد تلاش می کند، خاطرنشان کرد: آن ها با پول و اغراق مردم را از دین برگردانند.
وی، بیان داشت: امروز وهابیت به صورت آشکار در یمن، سوریه ، ایران و هر جای دیگری تبلیغات خود را تحمیل می کند و می گویند وهابی شوید تا شما را کمک کنیم که ما باید به این مسأله توجه داشته باشیم.
حجت الاسلام والمسلمین اختری اضافه کرد: این توطئه ها علیه تشیع و اهل بیت(ع) است که آل سعود و همه هم پیمانان آن ها با پشتیبانی سیاست های آمریکا و صهیونیسم بین الملل ادامه می دهند که ما باید آگاه و همکار باشیم.
دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت با بیان این که ما مثل آن ها نیستیم تا فعالیت های انتحاری و تروریستی انجام دهیم، گفت: آنها مسلمانان را در کشورهای مختلف می کشند ولی مسلمانان مقابله به مثل نمی کنند.
وی با اشاره به این که ما هیچگاه طرفدار مقابله به مثل و مسائل تروریستی نبوده و باید راه های عقلانی، علمی و منطقی را به کار گیریم، بیان داشت: باید از فضای حقیقی و مجازی استفاده کرده و وهابیت تکفیری و سلفیت تکفیری را در دنیا رسوا کنیم.
حجت الاسلام والمسلمین اختری با بیان این که راه دشواری را باید بپیماییم، ادامه داد: باید دست در دست هم داده و همان طوری که پیشوایان ما جهاد کردند ما هم نیز در این راستا گام برداریم.
دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت، بیان داشت: رهبری مثل امام خامنه ای در این کشور وجود دارد که فقیه، عادل، پارسا، شجاع و سیاستمدار است که باید با پیروی از این امام راه ها و برنامه های معرفی شده از سوی ایشان را اطاعت کرده و در مقابله با دشمنان اسلام ایستادگی کنیم.
وی در پایان گفت: امیدواریم نتایجی که در این همایش گرفته شده راه های عملی را دنبال کنیم و راه را برای همکاری بیش تر و بهتر فراهم کنیم./950/پ202/س


۱۳۹۲/۱۱/۲






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری رسا]
[مشاهده در: www.rasanews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 77]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن