محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1826270088
احمدینژاد برای رفع حصر موسوی نامه نوشت
واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: احمدینژاد برای رفع حصر موسوی نامه نوشت
یکی از یاران وفادار محمود احمدینژاد میگوید که رئیسجمهور سابق 2 بار برای رفع حصر موسوی اقدام کرده و به شورای عالی امنیت ملی نامه زده و اعلام کرده که حصر به نفع کشور نیست.
آفتاب: به گزارش ایسنا، گزیده گفتوگوی روزنامه قانون با عبدالرضا داوری در پی میآید:
* بعضی نکات که در زمان انتخابات 92 به وجود آمد تا حد زیادی متاثر از رفتارهای سیاسی احزاب در آمریکاست. روسای جمهور آمریکا ۱۰۰ روز اولیه را مهمترین دوره برای استارت حرکتهای خودشان میدانند ولی دوره ۱۰۰ روزه در آمریکا آمادهسازی برای ۱۳۰۰ روزه بعدی است اما آقای روحانی در این ۱۰۰ روز بیش از آنکه به بحث آمادهسازی دولت برای ۱۳۰۰ روز آینده بپردازد به یک گزارش جهتدار در نقد دولت قبل پرداخت.
* دولت جدید پایگاه اجتماعیاش پایگاه کارفرمایان و سرمایهداران است و این در ساختار چیدهشده بارز است که این دولت طبقه کارفرمایان را نمایندگی میکند و اینها چون از عوامل اصلی سهامداران بانکها هستند بانکها در این فراگرد مقاومت میکنند. از این نظر مسکن مهر را آقای روحانی مورد بیمهری قرار داد. مسکن مهر یک پروژه نیست یک مگاپروژه است. چرا آقای روحانی این مگا پروژه را مورد بیمهری قرار داد؟
* آقای روحانی در ارائه گزارش صد روزه گمان میکرد هنوز در دوره انتخابات است اما باید به او گفته میشد که شما دیگر رئیسجمهور شدید. مشکل آقای روحانی این بود که انتخاباتی صحبت کرد. ایشان از موضع یک رئیسجمهور منتخب صحبت نکرد. ایشان برخی از حقایق را گفت و برخی را نگفت.
* در اینکه شرایط اقتصادی در این دو سال اخیر بد شد حرفی نیست. اگر آقای روحانی درآمدهای نفتی را بیان میکند چرا نمیگوید درآمدهای نفتی در این سالها ۴۰ درصد کاهش پیدا کرد و نرخ رشد منفی اقتصادی ۵ درصدی برای عدم فروش نفت است؟
* از سال ۱۳۹۰ احمدینژاد از سیاست خارجی خلع ید شد. ارادههایی که در بخشهایی از ارکان حاکمیت حضور داشتند احمدینژاد را از حاکمیت حذف و اخراج کردند و او دیگر هیچ نقشی در سیاست خارجی نداشت. از سال ۹۰ مشکلاتی که برای او ایجاد کردند برای اولین بار در تاریخ انقلاب یک رئیسجمهور را منحرف خواندند. بعد از راهپیمایی ۹ دی و انزوای شدید اصلاحطلبان و هاشمی هسته اصلی اصولگرایان میخواستند قدرت را یکپارچه در دست بگیرند و تنها مزاحم آنها احمدینژاد بود. حتی بنیصدر هم تا وقتی بر سر کار بود به او اتهامی نزدند. احمدینژاد توی میدان مین کار را پیش برد.
* در این مدت گذشته بارها اتهاماتی را اعم از اعتقادی، اخلاقی و اقتصادی به مشایی زدند. اگر این اتهامات درست بود که قوه قضاییه باید وی را دار میزد! قطعا دولت احمدینژاد مانند بقیه دولتها خطا داشته و باید برخورد شود ولی نباید سیاهنمایی شود. در همین راستا باید اشاره کنم در زمان احمدینژاد آنقدر مجلس را بزرگ کردند که امروز مجلس شده مسئلهای برای دولت و وزرا را به مجلس میکشند. این دوستان باید بدانند ساختار سیاسی ایران از سال ۶۸ عوض شد و امروز دولت در پیشانی نظام است و مجلس به دولت جفا میکند.
* آنقدر که آقای روحانی نماد انتخاب مردم است، مجلس نیست. مجلس یک رای متکثر و پراکنده است. شما میتوانید رای آقای روحانی را در هر شهر با رای نماینده اول آن شهر مقایسه کنید. مطمئنا رای آقای روحانی بیشتر است و باید به این جایگاه احترام گذاشت و مجلس نباید با دولت تقابل کند. در ساختار سیاسی کشور نباید عدم توازن ایجاد میشد که نتوانند امروز آن را جمع کنند. مجلس هشتم و نهم، دولت احمدینژاد را فشل کردند.
* از سال ۸۷ به بعد، ماه عسل احمدینژاد تمام شد، به این دلیل که آنها فکر میکردند احمدینژاد اصولگراست، در صورتی که او هیچ وقت اصولگرا نبوده است. باورهای احمدینژاد با این افراد فرق میکرد.
* اصولگرایان مجبور بودند از احمدینژاد حمایت کنند چون نمیخواستند به هاشمی و موسوی رای بدهند. سال ۸۴ بخش عمدهای از اصولگرایان از لاریجانی و قالیباف حمایت کردند.
* احمدینژاد در مبانی کلان با اصولگرایان در تضاد است. اصلیترین مرزبندی احمدینژاد با اصولگرایان روی کلمه مردم است. اصولگرایان بعد از سال ۸۰ گفتند ما ۴شاخص داریم؛ اول امام (ره)، دوم رهبری، سوم اسلام و آخر انقلاب. احمدینژاد از آنها پرسید جایگاه مردم کجاست؟ آیا رهبری و امام بدون مردم مفهومی دارد؟ و اینجا بود که اختلاف احمدینژاد با اصولگرایان شروع شد و میتوان بروز اختلاف بین احمدینژاد با آنان را بر سر کلمه دموکراسی دانست. آنها میخواستند تعریفی از رهبر معظم انقلاب بیاورند که تنها مختص به خودشان و گروه خاص باشد. خیر، رهبری متعلق به ۷۵ میلیون نفر است. نمیگذاشتند این حرفها را علنی بزند. صحبتهای احمدینژاد را آنطور که میخواستند منتشر میکردند تا سوگیری منفی داشته باشد. مگر چندتا رسانه داشت؟ یک ایرنا و روزنامه ایران بودند که خوب مدیریت نشدند. بنده هم درست کار نکردم و رسانههای زمان احمدینژاد حرفهای مدیریت نشدند. زمان آقای احمدینژاد همین یالثاراتی که توقیف شده است تیتر یک زد، مشایی را دستگیر کنید و آقای مشایی تنها به این تیتر خندید، ولی شما ببینید امروز کسی میتواند تیتر کند محمد نهاوندیان را دستگیر کنید؟ باید به یالثاراتیها بگویید آن مردی که به اهانتهایتان لبخند میزد رفت!
* اگر احمدینژاد عملکرد رامین را قبول داشت او را نگه میداشت. اعتقاد احمدینژاد به آزادی سیاسی و آزادی بیان به مراتب از جریان اصلاحطلب بیشتر است.
* احمدینژاد هیچ انگیزه و ارادهای برای بازگشت به حاکمیت ندارد. بعد از رد صلاحیت آقای مشایی، در جلسهای به من گفتند باری از روی دوشم برداشته شد. آقای مشایی گفت من فقط اتمام حجت کردم.
* احمدینژاد اسفند ۹۱ در جلسهای گفت اگر ما در عرصه نباشیم پیروز انتخابات جریان آقای هاشمی است و اصولگرایان فکر میکنند که رئیسجمهور میشوند چرا که پای این افراد هیچ وقت به پاستور نمیرسد.
* اصولگرایان خط و مشی مشخصی ندارند و تابع قدرتند و با قدرت خود را تنظیم میکنند و تنها تضاد استراتژیک در داخل ساختار جمهوری اسلامی مربوط به آقای احمدینژاد و آقای هاشمی است. امروزه بخش اعظمی از اصلاحطلبان هم در کنار آقای هاشمی هستند و به نظر من آقای خاتمی و آقای هاشمی نیز یک روح در دو بدن هستند.
* اگر به شبکههای اجتماعی نگاهی بیندازید، میبینید که از سکولارترین افراد تا هیاتیها وحزباللهیها طرفدار احمدینژاد هستند. البته بحث افرادی مانند منصور ارضی فرق میکند. اگر منصور ارضی پایگاه اجتماعی داشت هنگامی که سال ۷۶ از ناطق حمایت کرد ناطق را رئیسجمهور میکردند. سال ۷۶ تمام حزباللهیها به ویژه همین آقای ارضی و برخی از نظامیان با خاتمی بد بودند ولی شهرک محلاتی بیشتر به آقای خاتمی رای دادند و نسبت به احمدینژاد همین طور است. مردم ایران از بعد از جنگ به دنبال تغییر بودند و به این دلیل به خاتمی و احمدینژاد رای دادند.
* آقای خاتمی یک اقبال عمومی به آن است و اگر اعتباری دارد به دلیل جایگاه خود ایشان است و احمدینژاد هم به این اعتقاد دارد. آقای احمدینژاد به ما گفت پیروزی خاتمی در انتخابات برکت برای کشور و نظام بود و اگر ناطق رای میآورد نظام را به سقوط میکشاند و انسداد ایجاد میکرد و من معتقد هستم اگر آقای خاتمی در حال حاضر نیز کاندیدا شوند رای بالایی خواهند آورد.
* من به کسی فاشیست نگفتم. گفتم اگر فضای انتخابات از عقلانیت خارج و احساسات وارد شود درست نیست چرا که اولین بار هیتلر این کار را کرد. آقای احمدینژاد هم افرادی را که جلوی وزارت کشور شلوغ کردند این حرف را زدند (خس و خاشاک). باید اشاره کنم احمدینژاد، موسوی را دوست داشت و دارد و شخص احمدینژاد دوبار برای آزادی موسوی اقدام کرد. احمدینژاد به شورای عالی امنیت ملی نامه زد و گفت که حصر موسوی به نفع کشور نیست. رابطه این دو با هم بسیار نزدیک بود و احمدینژاد بارها در دولت از نظرات مهندس موسوی استفاده کرد.
* در مناظره، مهندس موسوی بحث کردان را مطرح کرد و آقای احمدینژاد هم این بحث را بازگو کرد که وقتی خانم رهنورد کارمند بوده است و نمیتوانسته درس بخواند چرا غیرقانونی مدرک گرفت، که این بحث با سوءتفاهم به آن مشاجرات کشید. البته اشاره کنم که در فضای انتخاباتی اینگونه مباحث اتفاق میافتد؛ مانند مشاجراتی که آقای روحانی و قالیباف با هم داشتند ولی در حال حاضر با هم همکاری میکنند.
* عباس عبدی به من گفت خیلی به احمدینژاد انتقاد دارم ولی او از مردهای سیاست است. احمدینژاد تا آخر پای کردان ایستاد ولی هاشمی که به کرباسچی مدیون بود یک قدم برای او بر نداشت.
* در حق مرتضوی اجحاف شد. گزارش تحقیق و تفحص متوسط ۸۰۰ روز طول میکشد ولی گزارش تامین اجتماعی ۱۴۸ روزه آماده شد و این نشان میدهد قرار بوده است گزارش زود تمام شود و به صدمین روز دولت آقای روحانی برسد.
* اصلا مشایی شناختی از بابک زنجانی نداشته است. سایت آیندهآنلاین گزارشی نوشت که بابک زنجانی هم از مصلحی دستور میگرفت و هم از مشایی. چرا این دو نفرکه با هم رابطه خوبی نداشتند باید با زنجانی همکاری داشته باشند؟ بنابراین به این نتیجه میرسیم که بابک زنجانی ارادی کار میکرد. ولی احساس میکنم برخورد با بابک زنجانی فراتر از این حرفها باشد و مصلحت انتشار نداشته باشد. یکی از کارشناسان گفت بعد از بابک زنجانی هیچ گروهی سعی نمیکند تحریمها را دور بزند و برخی از دور نخوردن تحریمها سود میبرند و میخواهند به جمهوری اسلامی فشار بیاورند که هر طوری شده مذاکرات را به نتیجه برسانند.
* حذف احمدینژاد شکستهای پیاپی اصولگرایان را در پی خواهد داشت؛ یعنی نه در مجلس و نه در ریاست جمهوری پیروز نخواهند بود.
تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۲ - ۱۲:۱۶
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]
صفحات پیشنهادی
همه آنچه جنتی، باهنر، مطهری، ولایتی، خاتمی، عارف، حدادعادل، علمالهدی، نوبخت، مصلحی و ... درباره رفع حصر موسوی
همه آنچه جنتی باهنر مطهری ولایتی خاتمی عارف حدادعادل علمالهدی نوبخت مصلحی و درباره رفع حصر موسوی و کروبی گفتند جدول موضوع رفع حصر دو نفر از فعالان حوادث سال 88 بعد از انتخابات ریاست جمهوری یازدهم به مساله پرمناقشه ای بین موافقان و مخالفان آن تبدیل شده است به گزارمطالبات مردم اقتصادي است يا رفع حصر سران فتنه گزيده عناوين روزنامههاي صبح پنجشنبه
مطالبات مردم اقتصادي است يا رفع حصر سران فتنه گزيده عناوين روزنامههاي صبح پنجشنبه روزنامههاي صبح امروز ايران مهمترين عناوين خبري صفحه اول خود را به مسائلي همچون حوزه سلامت همچنان درتنگناي بودجه پاسخهاي صريح ظريف به ابهامات و انتقادها ركود بازار مسكن تا سال آينده ادامه خواهد دارئيس ستاد بزرگداشت نهم دي در نشست خبري:مطرح كنندگان رفع حصر سران فتنه درپي منحرف كردن انقلاب هستند/ برنامههاي
رئيس ستاد بزرگداشت نهم دي در نشست خبري مطرح كنندگان رفع حصر سران فتنه درپي منحرف كردن انقلاب هستند برنامههاي بزرگداشت سالگرد نهم دي محمدعلي نائيني گفت كساني كه با سوء استفاده از تغييرات سياسي و رافت اسلامي در حق سران فتنه امروز شعار رفع حصر سران فتنه را به عنوان يك مطالبه مردمنتجبنیا: یکی از مطالبات رأی دهندگان به روحانی، رفعحصر موسوی و کروبی بود
منتجبنیا یکی از مطالبات رأی دهندگان به روحانی رفعحصر موسوی و کروبی بود روحانی را ما رئیسجمهور کردیم قطعا شکی در آن نیست بدون تردید بیش از دو سوم رای او مال اصلاحطلبها بود مردم به روحانی رای دادند یعنی به اصلاحات رای دادند حزب اعتماد ملی اگرچه حزب دستساز مهدی کروبیاظهارات دبیر شورای عالی امنیت ملی به رفع حصر موسوی و کروبی
اظهارات دبیر شورای عالی امنیت ملی به رفع حصر موسوی و کروبی دبیر شورای عالی امنیت ملی کشور در مورد آخرین وضعیت پرونده رفع حصر موسوی و کروبی گفت من آدم اقدام هستم به گزارش نامه نیوز علی شمخانی که بعد از مدتها در حاشیه مراسم ختم مادر وزیر امور خارجه در جمع خبرنگاران حضور پیداگزارش بلومبرگ از محدودیتهای روحانی در رفع حصر موسوی و کروبی/ دالتون: روحانی باید از ساختارهای متفاوت قدرت در
گزارش بلومبرگ از محدودیتهای روحانی در رفع حصر موسوی و کروبی دالتون روحانی باید از ساختارهای متفاوت قدرت در ایران عبور کند توانایی روحانی در تغییر وضعیت موسوی و کروبی دو معترض انتخابات سال 88 او را در معرض آزمونی دشوارتر از مذاکرات ژنو قرار داده است به گزارش نامهنیوز خبرگزارنظر مشاور روحانی درباره رفع حصر از موسوی و کروبی
نظر مشاور روحانی درباره رفع حصر از موسوی و کروبی حسامالدین آشنا مشاور رییس جمهوری اسلامی ایران میگوید که آزادی رهبران معترضان انتخابات ۸۸ از حصر خانگی به تصمیم خود آنها برای مصالحه و قبول مسئولیت بستگی دارد به گزارش سرویس سیاسی جام شماره ۱۲ ماهنامه اندیشه پویا ولزوم محاکمه موسوی، کروبی و احمدینژاد
لزوم محاکمه موسوی کروبی و احمدینژاد علی مطهری گفت بارها گفته ام که اگر قرار بر گذشت طرفین از تخلفات یکدیگر نیست تنها راه پایان دادن به فتنه سال 88 محاکمه علنی و همزمان آقایان موسوی کروبی و احمدی نژاد است بدون آنکه اتهامات آنها را در یک حد بدانم این سه نفر را که یکی هیزم فتلاريجانی به روحانی نامه نوشت
لاريجانی به روحانی نامه نوشت رییس مجلس شورای اسلامی در نامههایی جداگانه مصوبات غیرقانونی دولت را به رئیسجمهور اعلام کرد خبرگزاری مهر رییس مجلس شورای اسلامی در نامههایی جداگانه مصوبات غیرقانونی دولت را به رئیسجمهور اعلام کرد اولين نامه حجتالاسلاموالمسلمین جخريد مجموعهاي منحصر به فرد از اسناد دوره قاجار و برخي نامههاي مظفرالدين شاه
خريد مجموعهاي منحصر به فرد از اسناد دوره قاجار و برخي نامههاي مظفرالدين شاه مدير مركز اسناد كتابخانه مجلس از خريد مجموعهاي منحصر به فرد از اسناد دوره قاجار شامل 163 برگ سند از جمله 11 نامه و تلگراف از طرف دختر نايبالسلطنه به نوه اميركبير و برخي پاسخهاي مكتوب مظفرالدين شاه بهلاهوتي در مخالفت با الحاق ماده 7 طرح تشكيل سازمان مديريت و برنامهريزي: بايد آئيننامه رفع خلاءها تدوين شود
لاهوتي در مخالفت با الحاق ماده 7 طرح تشكيل سازمان مديريت و برنامهريزي بايد آئيننامه رفع خلاءها تدوين شود وي با تأكيد بر اينكه همه نگرانيهاي آقاي كاتب در ماده 2 و در شرح وظايف سازمان مديريت و برنامه ريزي آمده است گفت بنابراين دليلي ندارد كه بخواهيم ماده 7 را با همان مفاهيم بروزنامه تابناك نوشت«انتقال پايتخت» در دستور كار مجلس
روزنامه تابناك نوشت انتقال پايتخت در دستور كار مجلس روزنامه تابناك در مطلبي از در دستور كار قرار گرفتن انتقال پايتخت در مجلس خبر داد به گزارش خبرگزاري فارس برخي از روزنامههاي صبح امروز كشور مهمترين عناوين خبري خود را به مطالب زير اختصاص دادند كه به اين شرح است باني فيلمروزنامه شرق نوشتفساد مالي چند هزار ميلياردي در قشم
روزنامه شرق نوشتفساد مالي چند هزار ميلياردي در قشم روزنامه شرق در مطلبي از فساد مالي چند هزار ميلياردي در قشم خبر داد به گزارش خبرگزاري فارس برخي از روزنامههاي صبح امروز كشور مهمترين عناوين خبري خود را به مطالب زير اختصاص دادند كه به اين شرح است وطن امروز - واكنش نمايندگان-
گوناگون
پربازدیدترینها