تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 28 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):سه چيز است كه هر كس نداشته باشد نه از من است و نه از خداى عزّوجلّ. عرض شد: اى ر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830685482




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

وقتی نماینده مجلس اخراجی از دانشگاه، از فرجی دانا شکایت می کند!


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: وقتی نماینده مجلس اخراجی از دانشگاه، از فرجی دانا شکایت می کند!
اما در این میانه یک نکته دیگر هم وجود دارد و آن اینکه در طول هشت سال گذشته برخی افراد با استفاده از نفوذ خود به رانت علمی و امتیازهای انحصاری رسیده اند که با فراغ بال مدیریت عالی دانشگاه ها به پرونده آنها رسیدگی شده و جایگاه های خود را از دست خواهند داد و بدین واسطه فشار بر وزارت علوم را فزاینده کرده اند.
آفتاب: شاید به جرات بتوان گفت هیچ وزیری در طول تمامی ادوار انقلاب و در دولت های مختلف همانند وزیر علوم دولت تدبیر و امید در چالش های پی در پی و مداوم با نمایندگان مجلس نبوده است.

 پرفسور رضا فرجی دانا مردی آرام و ماخوذ به حیاست که البته گرایش های تند سیاسی نیز نداشته و عیار و تخصص وی نیز در زمینه کاری محوله و جایگاه علمی وی نیز به اذعان دوست و دشمن خدشناک نیست اما چرا فرجی دانا تا بدین حد با مخالفت ها روبروست؟

 مخالفت هایی که شاه کلید آن بر روی واژه فتنه می چرخد و هنوز از حضور وی در ساختمان شهرک غرب هفته ای نگذشته بود زمزمه استیضاح وی در مجلس پیچید. بهانه اولیه به انتصاب دو تن از چهره های برجسته علمی کشور باز می گشت، دو مدیری که یکی خود چند سال سابقه وزارت داشته و اکنون به سمت مشاور عالی منصوب شده بود و دیگری معاون چندین و چند ساله وزیر بود که یکبار دیگر به سمت معاونت برگزیده شده بود. سه پرفسور؛ دو جعفر و یک رضا مثلثی بودند که در طول تمامی سال های اخیر و در دوران دولت اصلاحات با یکدیگر از نزدیک عجین بوده و در کنار هم به انجام وظیفه پرداخته بودند و بدیهی بود که فرجی دانا از این مدیران کاربلد بهره بگیرد.

 همه نمایندگان از گرایش سیاسی دولت و شخص وزیر آگاه بوده و هستند و می دانند که وزیر مربوطه  همپوشانی سیاسی با این دو چهره دارد و هم به توانایی های آنان باور وثیقی دارد، با این اوصاف بدیهیست که آنان انتظار نداشته باشند که وزیر از میان مخالفین سیاسی پر و پاقرص خود معاون برگزیند اما نمایندگان دست از مخالفت برنداشته و ضمن آنکه در نامه ای 150 امضایی به رئیس جمهوری اخطار دادند بالاخره بابت این موضوع وزیر را به بهارستان کشیده و یک کارت زرد به وی اعطا کردند، در حالیکه وزیر با صراحت در پاسخ به آنان گفته بود اگر نهادهای ذیربط صلاحیت این افراد را تایید نکند لحظه ای در عزل ایشان درنگ نخواهد کرد اما اگر چنین نیست، کسی حق قضاوت نداشته و نباید جامعه دانشگاهی را از خدمات ایشان بی بهره کند.

 پس از اعطای کارت زرد، به نظر می رسید که فضا میان مجلس و وزارت علوم کمی آرام تر شود اما یکبار دیگر خبر شکایت سه تن از نمایندگان مجلس از وزارت علوم که به کمیسیون اصل نود مجلس ارسال شد، نشان داد که گویا قرار بر عادی سازی روابط میان این دو نهاد نیست.

 در خصوص علت یابی حساسیت مجلس به وزارت علوم حرف ها و گمانه های زیادی مطرح است از جمله حساسیت و حیطه تاثیر گذاری دانشگاه که گرایش اغلب استادان و دانشجویان با طیف سیاسی مخالف اصولگرایان است و آنها نمی خواهند که با ایجاد تغییرات در سطوح مدیریتی این فنر منقبض شده رها گردد. در دیگر سو این نکته هم مطرح می شود که در دوران هشت سال گذشته اغلب مدیران اصولگرا در دانشگاه ها  پست و امتیازای گرفته اند و اکنون که دولت هم در اختیار آنان نیست با خروج از این جایگاه شانیت و جایگاه شغلی خود را از دست داده و نسبت به این تغییرات مقاومت می کنند.

 اما در این میانه یک نکته دیگر هم وجود دارد و آن اینکه در طول هشت سال گذشته برخی افراد با استفاده از نفوذ خود به رانت علمی و امتیازهای انحصاری رسیده اند که با فراغ بال مدیریت عالی دانشگاه ها به پرونده آنها رسیدگی شده و جایگاه های خود را از دست خواهند داد و بدین واسطه فشار بر وزارت علوم را فزاینده کرده اند.

 به گزارش خرداد، یکی از نمایندگانی که نامش در میان سه نماینده شکایت کننده از وزیر علوم آمده، فردی است که در آذرماه امسال با نظر کمیته تحقیق منصوب از سوی وزیر علوم بورسیه تحصیلی وی لغو می شود و این نکته شائبه تسویه حساب های شخصی را در این مسئله پر رنگ می کند.

 ماجرا از این قرار است که پنج تن از افرادی که در دولت محمود احمدی نژاد برخوردار از بورسیه تحصیلی در مقطع دکترا از دانشگاه گیلان شده بودند پس از آغاز سال تحصیلی جدید و با اعتراض اعضای هیئت علمی دانشگاه بورسیه آنان لغو می شود.

 وزات علوم تحقیقات و فناوری طی نامه ای در مورخ ۵ /۹/۱۳۹۲ ثبت نام افراد مذکور را به عنوان دانشجوی دکتری روابط بین الملل در گروه علوم سیاسی دانشگاه گیلان مغایر با مقررات و آیین نامه های مربوطه آموزشی تشخیص داد و پذیرش این افراد را به عنوان دانشجوی دکتری روابط بین الملل در گروه علوم سیاسی دانشگاه گیلان کان لم یکن اعلام کرد.

 در میان این پنج نفر نام های جالبی به چشم می آید. علیرضا باژنگ داماد محمدرضا مردانی رئیس مرکز جذب اساتید دانشگاه های کشور در دولت احمدی نژاد که طی چهار سال از دیپلم به دانشجویی دکترا و عضو هیئت علمی رسید، یکی از این افراد است.

 محمد شیخان معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر رئیس جمهور در دولت احمدی نژاد نیز یکی از این پنج تن است.

 اما نام جالب در این میانه جبار کوچکی نژاد است نماینده رشت در مجلس شورای اسلامی که او نیز با نظر وزارت علوم دولت تدبیر و امید بورسیه اش لغو می گردد و اکنون نام اش در میان سه تن نماینده ای است که از وزیر علوم بابت آنچه ممانعت از اعمال حق نظارت نمايندگان مجلس بر دستگاه هاي اجرايي می خوانند از رضا فرجي‌دانا وزير علوم، تحقيقات و فناوري به کميسيون اصل 90 مجلس شکايت کرده اند.

 البته بی گمان حق نظارت نمایندگان مسلم و بدیهی است و ان شاء الله که این کدورت شخصی جایگاهی در این اعلام شکایت ندارد اما بالاخره با این سوابق چندان منطقی به نظر نمی رسد که از وزیر علوم فردی شکایت کند که چندی پیش با حکم اجزای وزارتخانه تحت امر وی ، بورسیه این نماینده لغو گردیده و از دانشگاه اخراج می گردد.

 نکته آنکه بحمدالله اعضای پر و پاقرص جبهه پایداری برای شکایت از وزیر علوم و ارکان دیگر دولت آماده به حضورند و چه خوب بود این وظیفه به دیگر نیروهای این طیف در مجلس سپرده می شد تا این شائبه جدی ایجاد نگردد.



مطالب مرتبط
واکنش فرجی‌دانا به شکایت 3 نماینده: بازگشت «ستاره‌دارها» قانونی است
وزیرعلوم: شرایط بازگشت نخبگان به کشور را فراهم کنیم


تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۲ - ۱۱:۱۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 98]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن