تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 10 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):هر که می خواهد که قویترین مردم باشد بر خدا توکل نماید.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803102899




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چرا وزیر ارشاد به اختتامیه جشنواره «عمار» نرفت؟


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:



چرا وزیر ارشاد به اختتامیه جشنواره «عمار» نرفت؟
مردم با همه بضاعت مقدس‌شان 4 سال است که یک جشنواره فیلم را به بزرگی «عمار» و به تقدس آرمان‌های انقلاب برپا می‌کنند و چشم امیدشان را به دست و لبخند هیچ مسئول و وزیر و مدیری ندوخته‌اند.




 به گزارش جام نیوز به نقل از دانا، چهارمین دوره جشنواره مردمی فیلم عمار در حالی پایان یافت که چه در مدت تبلیغات و چه در ایام برگزاری آن، وزیر ارشاد دولت یازدهم دست‌اندرکاران این جشنواره مردمی را نه تنها از یک اظهارنظر ساده محروم کرد بلکه افتخار حضور در مراسم افتتاحیه و اختتامیه آن نیز به مردم نداد.   بر هیچ انسان منصفی پوشیده نیست، جشنواره فیلم عمار در این چهار دوره برگزاری توانست سلیقه‌ها و استعدادهای متعهد به انقلاب و نظام را گرد هم آورد؛ هنرمندانی که 90 درصد آنها را جوانان تشکیل می‌دهند، مردم را صاحب اصلی آثار خود می‌دانند و از پتانسیل‌های خاموش هر کوی و برزنی استفاده کرده است.   این یعنی هنر جهادی؛ هنری که بومی انقلاب اسلامی است. جشنواره عمار را باید زاییده انقلاب اسلامی دانست؛‌ چرا که اگر طی این سیو اندی سال بعد از پیروزی انقلاب اسلامی جشنواره یا مسابقه‌ای برپا شد که نام انقلاب و اسلام را یدک بکشد، و حقا و جدا از آرمان‌های انقلاب اسلامی و شهیدان دفاع کند و پیام‌های اسلام ناب را با زبان هنرمندانه به تصویربکشد،‌ جشنواره عمار بوده است.   معاندان و غرض‌ورزان هر چه می‌خواهند قضاوت کنند و به این ادعاها هر قدر که می‌خواهند ایراد بگیرند؛ حقیقت جشنواره‌ عمار عیان‌تر از آن است که غبار نفس بغض‌آلودی بخواهد چهره آن را مخدوش کند.   انقلاب سال‌هاست که انتظار عمارش را می‌کشد؛ اینجاست که بار دیگر به حقانیت سخنان رهبر فرزانه پی می‌بریم که «فتنه» را نعمت خواند؛ شاید اگر فتنه‌ای در کار نبود چهره عمار رخ نمی‌نمود.   جشنواره مردمی فیلم «عمار» کار بزرگی است که در قواره‌ای کوچک آغاز شد، برای همین هم عده‌ای فریب ظاهرش را خوردند،‌ اما چون روح «عمار» به بزرگی انقلاب است، این قواره کوچک رشد خواهد کرد؛ همانگونه که در این 4 سال رشد کرده است و به برکت نیت‌های پاکی که اداره آن را برعهده دارند، بالنده‌تر خواهد شد.   پربیراه نیست که ادعا کنیم جشنواره فیلم عمار را «مردم» برگزار کردند، بدون مصوبه‌های چند صد صفحه‌ای و اعتبارات چند ده میلیونی؛ مردم با همه بضاعت مقدس‌شان 4 سال است که یک جشنواره فیلم را به بزرگی «عمار» و به تقدس آرمان‌های انقلاب برپا می‌کنند و چشم امیدشان را به دست و لبخند هیچ مسئول و وزیر و مدیری ندوخته‌اند الا یک خداقوت «سیدعلی» که عطر امام‌ دارد و سرانگشت هدایتش راه بهشت را نشان‌ می‌دهد.   اما اینکه چرا مسئولین رده بالای وزرات فرهنگ و ارشاد اسلامی جای خود را در این جشنواره، پر می‌بینند! موضوعی است که نیازی به تحلیل‌های عجیب و غریب ندارد؛ با یک دو دوتا چهارتای ساده می‌شود فهمید که چرا وزیر محترم ارشاد علاقه‌ای به این جشنواره نشان نداده و به مردمی که اداره یک جشنواره فیلم را برعهده داشته‌اند حتی یک خسته‌ نباشید هم نگفته است.   وقتی جناب جنتی بعد از تشریف‌فرمایی در وزارت فرهنگ در نخستین اقدامات شجاعانه و البته فرهنگی خود دستور رفع توقیف ناشر کتاب‌های ممنوعه و خلاف عرف و شرع را صادر می‌‌کند، مهم‌ترین جنجال آغاز دوران وزارتش رفع فیلتر فیس بوک می‌شود که در دوران فتنه 88 نقش رهبری فتنه‌گران را برعهده داشت و آزادی نغمه‌های زنان آوازه‌خوان به دغدغه مهم زهنی جناب وزیر تبدیل می‌شود، پس ده‌ها کار مهم و دغدغه ارزشمند اینچنینی دیگر نیز وجود دارد که قطعا برای جناب جنتی مهم‌تر از جشنواره فیلم عمار است؛ برای همین هم جناب وزیر ترجیح می‌دهد برگزاری آن را به اهلش واگذارد و به دغدغه‌های مهمش بپردازد.




۱۳۹۲/۱۰/۲۲ - ۱۴:۴۲




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن