تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 11 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):هیچ کس روز قیامت در امان نیست، مگر آن که در دنیا خدا ترس باشد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1862948316




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دم خروس شراکت شریعتمداری و زنجانی بیرون زد!


واضح آرشیو وب فارسی:سیمرغ: دم خروس شراکت شریعتمداری و زنجانی بیرون زد!

دم خروس شراکت شریعتمداری و زنجانی بیرون زد!

روزنامه کیهان که از اشاره «انتخاب» به تبدیل شدن این رسانه به حیاط خلوت بابک زنجانی بشدت عصبی شده است در شماره امروز خود و در ضمن فحاشی جدید به سایت انتخاب، ارتباط رسانه ای خو با بابک زنجانی را آشکار کرد.


حال این روزهای جناب حسین شریعتمداری که از اعترافات بابک زنجانی علیه شرکای خود به وحشت افتاده ، قابل درک است اما به او توصیه می کنیم که خویشتندرای کند ودر جریان دست وپازدن برای تبرئه خود از این موضوع گافهایی همانند اصرار بر فریب مسئولان از ماهیت اصلی پرونده را مرتکب نشوند هرچند مسئولان این پرونده احتمالا با شنیدن این داستانها تنها به لبخندی بسنده کرده و تلاشهای کیهان را از باب ایام 9 ربیع و ادخال سرور مومنین ارج می نهند!

روزنامه کیهان که از اشاره «انتخاب» به تبدیل شدن این رسانه به حیاط خلوت بابک زنجانی بشدت عصبی شده است در شماره امروز خود و در ضمن فحاشی جدید به سایت انتخاب، ارتباط رسانه ای خو با بابک زنجانی را آشکار کرد.
روزنامه کیهان درستون اخبار ویژه امروز خود ودر بخشی از مطلبی سراسر هتاکی و فحاشی به سایت انتخاب نوشت:

 آن جایزه‌ای که انتخاب می‌گوید در اولین سال‌های دولت به عنوان روزنامه منتقد به کیهان داده شد و البته مدتی بعد در حالی که احمدی‌نژاد می‌گفت من نه کیهان می‌خوانم و نه شرق، برخی اجزای دولت وی نظیر رئیس حلقه انحرافی و برخی مدیران وزارت ارشاد دستور کاهش یارانه‌ها و آگهی‌های ارائه شده دولتی به کیهان- که به اغلب روزنامه‌ها داده می‌شود،  صادر شد و حتی کار را به شکایت از کیهان کشاندند.

کیهان در همین زمان و در حالی که انتخاب‌چی‌ها ساکت بودند، پیگیر تخلفات و مفاسد اقتصادی در پروژه‌هایی نظیر تالارهای بین‌المللی کیش، ریخت و پاش‌های انجام گرفته به بهانه همایش ایرانیان خارج کشور، قاچاق گوشی تلفن‌همراه، فساد 3 هزار میلیارد تومانی و... بود و در موضوع بابک زنجانی نیز گزارش و یادداشت‌های متعددی منتشر کرده و معتقد است آغاز این پرونده با رانت ویژه‌ای که بانک مرکزی حدود 20 سال پیش به وی داد موجب درآمد مفت و انحصاری وی- بالغ بر روزانه 17 میلیون تومان در 20 سال پیش - شده بود به نحوی که وی همان زمان با این پول‌ها توانسته ساختمانی‌ را در خیابان میرداماد (همان خیابانی که بانک مرکزی در آن قرار دارد) خریداری کند.

این در حالی بود که بابک زنجانی حدود چهارماه قبل که با تغییر دولت و عزل چهار وزیری که بشدت از وی حمایت می کردند و از قضا دوتن از آن چهار وزیر ، ارتباطات ویژه ای با کیهان نیز داشتند، پرونده مفاسد اقتصادی زنجانی به جریان افتاد.

زنجانی برای منحرف کردن مسیر این پرونده با سواستفاده از یکی از  نشریات اصلاح طلب و همراهی آگاهانه یا ناآگاهانه یکی از خبرنگاران نفتی اصلاح طلب، اقدام به انتشار دروغ بسیار بزرگی کرد که و برای باور پذیرکردن این دروغ بزرگ، از حقه کثیفی نیز استفاده نمود.

بابک زنجانی با نام بردن مکرر از مرحوم نوربخش رییس وقت بانک مرکزی ، مدعی شد که وی سرباز نوربخش بوده و روزانه 17میلیون دلار ارز را پشت ماشین خود گذاشته و در بازار می فروخته است و برای هر دلار یک تومان یعنی روزی حدود 17میلیون تومان درامد بدست میاورده است.

این دروغ شاخدار تر از آن بوده که کسانی که ازسواد ریاضی در حد چهارم دبستان بهره دارند و قادرند چهار عمل اصلی ریاضی را انجام دهند آن را باور کنند اما برای اینکه چنین انتظاری از کیهان نشینان زیاده است ، «انتخاب» برای آنان خنده دار بودن این دروغ بزرگ را توضیح می دهد:

متوسط درآمد ارزی کشور در دهه هفتاد و بخصوص بیست سال قبل که سال 1372 می باشد حدود دوازده میلیارد دلار بوده است که از این رقم حدود ده میلیارد دلار آن بابت مصارف ارزی کشور پرداخت شده وکمتر از دومیلیارد دلار بصورت اسکناس در بازار توزیع می شده است.

تقسیم دو میلیارد دلار به 365 روز سال ، نشان می دهد که روزانه حدود 5میلیون دلار در بازار ارز توزیع می شده که باز هم از این رقم حدود دو سوم آن توسط بانکها بفروش می رسیده و مصارف رسمی مسافری هزینه می شده و کمتر از یک میلیون و هفتصد هزار دلار یعنی یک دهم رقم مورد ادعایی کیهان برای بابک زنجانی در صرافی ها توزیع می شده است.

باز همین رقم نیز از حدود ده کانال در صرافی ها سراسر کشور توزیع می شده است که ارز تزریق شده به هرکانال خواه بابک زنجانی با هر فرد دیگر حدود 170 هزار دلار در روز بوده است که یک درصد رقم مورد ادعای جناب حسین شریعتمداری است.

اما موضوع زمانی جالب تر می شود که بدانیم اصل ادعای بابک زنجانی و حسین شریعتمداری به مصداق «خسن و خسین دختران معاویه»، دروغ است و اساسا وی هیچ نقشی در بانک مرکزی نداشته است.

بابک زنجانی و حسین شریعتمداری به تصور آنکه با مرگ مرحوم نوربخش وی دیگر قادر به تکذیب و روشنگری نیست، به ترویج این دروغ دامن می زنند ، غافل از اینکه اگر دکترنوربخش مرده است بانک مرکزی که آتش نگرفته و سوابق افراد در آن موجود است و همچنین معاونان و مسئولین وقت بانک مرکزی زنده اند و قاطعانه می گویند این ادعای بابک زنجانی هم مانند ادعاهای دیگر وی دروغ وجعلی است و او هیچ همکاری با بانک مرکزی نداشته است.

شنیدن این سخن از سوی فردی چون حسین شریعتمداری، چندان تعجب برانگیز نیست اما انتشار سخنان آقای مصباحی مقدم که از قضا دکترای اقتصاد نیز دارند، با همین محتوای عجیب، شگفتی را دوچندان می کند.

البته حال این روزهای جناب حسین شریعتمداری که از اعترافات بابک زنجانی علیه شرکای خود به وحشت افتاده ، قابل درک است اما به او توصیه می کنیم که خویشتندرای کند و در جریان دست و پازدن برای تبرئه خود از این موضوع گافهایی همانند اصرار بر فریب مسئولان از ماهیت اصلی پرونده را مرتکب نشوند، هرچند مسئولان این پرونده احتمالا با شنیدن این داستانها تنها به لبخندی بسنده کرده و تلاشهای کیهان را از باب ایام 9 ربیع و ادخال سرور مومنین ارج می نهند!









1392/10/21





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سیمرغ]
[مشاهده در: www.seemorgh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 202]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن