تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 9 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دانايى، ريشه همه خوبى‏ها و نادانى ريشه همه بدى‏هاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1862565510




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آقای مایلی‌کهن! تاریخ بهترین گواه است


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: علی آبادی:
آقای مایلی‌کهن! تاریخ بهترین گواه است




رئیس کمیته ملی المپیک پاسخ تمامی شبهات در مورد عدم حضور روسای فدراسیون‌های ورزشی در کرسی‌های هیئت رئیسه (ریاست، نواب رئیس، دبیرکل و خزانه‌دار) را داد.





خبرگزاری تسنیم: رئیس کمیته ملی المپیک پاسخ تمامی شبهات در مورد عدم حضور روسای فدراسیون‌های ورزشی در کرسی‌های هیئت رئیسه (ریاست، نواب رئیس، دبیرکل و خزانه‌دار) را داد.

 پس از ثبت‌نام از نامزدهای حضور در انتخابات کمیته ملی المپیک صحبتی مطرح شد مبنی بر اینکه سازمان بازرسی کل کشور ممنوعیت تصدی بیش از یک شغل  از جمله رؤسای فدراسیون ها در مسئولیت‌های هیئت رئیسه کمیته ملی المپیک را غیرقانونی و ممنوع اعلام کرده است این در حالی است که سازمان بازرسی کل کشور چنین موضوعی را اعلام نکرده است.

محمدعلی‌آبادی رئیس کمیته ملی المپیک در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم در خصوص این شایعه که روسای فدراسیون‌های ورزشی حق نامزد شدن برای سمت‌های هیئت رئیسه (ریاست، نواب رئیس، خزانه‌دار و دبیرکلی) کمیته ملی المپیک را ندارند، گفت: تمامی اعضای مجمع کمیته ملی المپیک برای تمامی پست‌ها حق نامزد شدن دارند. روسای فدراسیون دو شانس برای انتخاب شدن دارند؛‌ یکی اینکه 6 کرسی از 11 کرسی اعضای هیئت اجرایی مختص روسای فدراسیون‌های ورزشی است. روسای فدراسیون‌ها برای 5 کرسی هیئت رئیسه هم می‌توانند نامزد شوند. یعنی اینکه روسای فدراسیون‌ها برای 11 کرسی می‌توانند کاندیدا شوند در حالی که سایر اعضای مجمع فقط برای 5 کرسی هیئت رئیسه می‌توانند نامزد شوند.

وی ادامه داد: مطابق قانون، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، دوشغله‌ها، اعضای شورای شهر و همچنین بازنشستگان کشوری (فاقد مجوز هیئت وزیران و مستثنی شدگان قانونی) نمی‌توانند برای کرسی‌های هیئت رئیسه کاندیدا شوند.

رئیس کمیته ملی المپیک اظهار داشت: به طور مثال اکنون افرادی برای پست‌های هیئت رئیسه نامزد شده‌اند. این امر هیچ ایرادی ندارد به شرط آنکه جزو موارد مشمول قانون فوق نباشند. آن افراد به راحتی می‌توانند برای کسب کرسی ریاست در انتخابات حضور داشته باشند و البته باید از پست‌های فعلی خود استعفا دهند.

وی در خصوص کمیته 5 نفره که صلاحیت‌ها را تایید می‌کند، عنوان کرد: این اسم کمی بد تعبیر شده است. تایید صلاحیت‌ها برای حضور در انتخابات به آن معنی که مثلا یک فرد سلامت،  مشکل سیاسی یا اجتماعی دارد، نیست بلکه این کمیته 5 نفره شرایط حضور اعضای کمیته ملی المپیک مطابق قانون و اساسنامه را بررسی می‌کند که مثلا چه شخصی با توجه به مقررات قانونی و اساسنامه می‌تواند در انتخابات حضور داشته باشد. به طور مثال فردی که عضو مجمع نیست و شامل شرایط سازمان بازرسی کل کشورمی‎شود، امکان حضور در انتخابات را ندارد.

علی‌آبادی افزود: شاید اگر اسم این کمیته چیزی دیگر بود، بهتر می‌شد؛ ضمن اینکه تایید صلاحیت بر عهده وزارت اطلاعات و سایر دستگاهای نظارتی کشور است و کمیته ملی المپیک در این جایگاه قرار ندارد که بخواهد چنین کاری انجام بدهد. کمیته 5 نفره تایید صلاحیت، وظیفه تطبیق افراد با چارچوب مقررات انتخابات و قانون را دارد.

وی در خصوص رد کاندیداتوری هاشمی‌طبا خاطرنشان کرد: آقای درویش‌زاده، رئیس فدراسیون ژیمناستیک در نامه‌ای رسمی اعلام کردند که نمایندگی آقای هاشمی طبا ملغی و کم لم یکن است و ایشان خواستار حضور خودشان در این انتخابات بودند و برای عضو هیئت اجرایی هم ثبت‌نام کردند. به همین دلیل هاشمی‌طبا از حضور در انتخابات منع شدند.ضمن اینکه اگر ایشان در انتخابات هم شرکت می‌کردند، فقط می‌توانستند رای بدهند و نمی‌توانند در سمت‌های هیئت اجرایی کاندیدا شوند.

رئیس کمیته ملی المپیک در ادامه گفت‌وگو با تسنیم در خصوص اظهارات مایلی کهن گفت: تاریخ بهترین گواه است. شما تاریخ را بررسی کنید و ببینید در کدام دوره چنین اتفاقات بزرگی رخ داده است. بیشترین ساخت و ساز، بهترین نتایج تاریخ المپیک و بازی‌های آسیایی، بهترین عملکرد بانوان و بالاترین بودجه و افزایش آن در تاریخ حضور علی‌آبادی‌ رخ داده است. من با کسی مشکلی ندارم و ایشان هم نظر شخصی خود را گفته است. عملکرد بنده در تاریخ ورزش را بررسی کنید و ببینید در کدام دوران چنین نتایج درخشانی ثبت شده است.

علی‌آبادی در مورد اساسنامه جدید کمیته ملی المپیک تصریح کرد: این اساسنامه بهترین موقعیت را برای روسای فدراسیون‌های ورزشی ایجاد کرده و باعث استقلال پیش از پیش آنها شده است. این اساسنامه اجازه نمی‌دهد کسی از بیرون جایگزین آنها شود. اعتقاد دارم همه از آن راضی هستند و اگر صحبتی در این مورد نمی‌کنند مراعات برخی از مسائل را می‌کنند. این اساسنامه کاملا دموکراتیک است، جایگاه و شأن اعضای مجمع را در حد عالی بالا برده و دیگر نمی‌شود آنها حذف و افراد مربوط را جایگزین آنها کرد.

وی در خصوص شرایط گرفتن مجوز برای افشارزاده عنوان کرد: آقای افشارزاده بازنشسته است. ایشان از من درخواست کرد نامه‌ای برای آقای جهانگیری، معاون اول رئیس جمهور بنویسم. ایشان درخواست مجوز کرده و پیگیر امور هم است.






تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۳۹۲ - ۱۵:۲۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 116]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن