تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نماز در اول وقت خشنودى خداوند، ميان وقت رحمت خداوند و پايان وقت عفو خداوند است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867354720




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

موج جدید برف و باران در راه است


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: موج جدید برف و باران در راه است
يك پژوهشگر هواشناسي از موج جديد بارش برف و باران، كاهش محسوس دما و به دنبال آن افت فشار گاز طي روزهاي آينده خبر داد.
آفتاب: احسان مرادي در گفتگو با مهر درباره اين بارش ها گفت: خوشبختانه طي روزهاي باقيمانده از ديماه، كشورمان چندين بار تحت تاثير سامانه هاي بارش زا قرار خواهد گرفت و بارش هاي مناسبي را در بسياري از استان ها خواهيم داشت كه بيشتر بارش ها به شكل برف خواهد بود و شك نكنيد ديماه امسال پس از سال ها يكي از خاطره انگيزترين ماه هاي زمستان، در بسياري از مناطق كشور خواهد شد.

اين پژوهشگر در اين باره افزود: اولين سامانه بارش زا از فردا (يكشنبه)، به كشورمان نفوذ مي كند و يكي از ممتازترين سامانه هاي بارش زاي امسال خواهد بود، زيرا بيشترين بارش هاي خود را دقيقا در استان هايي رقم مي زند كه درگير بحران آب هستند.

مرادي درباره مناطق تحت تاثير اين سامانه گفت: به جز استان هاي خراسان شمالي، آذربايجان شرقي و آذربايجان غربي كه كمتر تحت تاثير اين سامانه قرار مي گيرند، تقريبا در ساير استان ها بارش خواهيم داشت، اما اوج بارش اين سامانه در جنوب غرب، غرب، جنوب و دامنه هاي زاگرس خواهد بود. از نظر استاني در استان خوزستان، كهكيلويه و بوير احمد، چهارمحال و بختياري، لرستان، مناطقي از ايلام، مناطقي از فارس و بوشهر بارش هاي شديدي خواهيم داشت كه البته از دوشنبه شب و بامداد سه شنبه بارش هاي جنوب كرمان، استان هرمزگان و شمال سيستان و بلوچستان هم چشمگير خواهد بود. حتي در اين مدت در استان هايي مانند استان اصفهان پس از سال ها در مناطق شهري هم برف بر زمين خواهد نشست.

مرادي درباره زمان آغاز و پايان بارش ها اضافه كرد: ابتدا از فردا(يكشنبه) بارش از سمت جنوب غرب و غرب شروع مي شود، به تدريج با نزديك شدن به ساعات بامداد دوشنبه علاوه بر گسترش بارش ها به مناطق وسيعتري از كشور شاهد شدت گرفتن بارش در جنوب غرب و غرب خواهيم بود. سرانجام روز دوشنبه بارش بيش از نيمي از كشور را فرا گرفته، علاوه بر استان هاي غربي و جنوب غربي، در مركز، جنوب، دامنه هاي زاگرس، دامنه هاي البرز، تهران و سواحل درياي خزر هم بارش هايي خواهيم داشت. از بامداد سه شنبه ضمن كاهش بارش در غرب و جنوب غرب، شاهد بارش در نيمه شرقي، جنوب شرق، شرق درياي خزر و مناطقي از شمال شرق خواهيم بود و از اواخر سه شنبه و روز چهارشنبه بارش ها در اين مناطق هم تمام مي شود.

اين پژوهشگر با هشدار به مسئولان و هموطنان گفت: اين سامانه بارش زا علاوه بر داشتن پتانسيل بارشي مناسب، با هواي سردي نيز همراهي مي شود كه سبب بارش برف گسترده در كشور و بارش سنگين برف در جنوب غرب، غرب، دامنه هاي زاگرس، تا حدي دامنه هاي البرز و مناطقي از مركز كشور خواهد شد. با اين حساب در مناطق ياد شده بي هيچ شكي بسته شدن راه هاي منتهي به گردنه ها، محاصره روستاها توسط برف و غافلگير شدن مسافران را خواهيم داشت. از طرفي در مناطق گرمسيري جنوب غرب و جنوب طغيان رودهاي فصلي و آبگرفتگي معابر عمومي رخ مي دهد.

مرادي با هشدار به مسئولان شركت گاز نيز گفت: از فردا شب تا چهارشنبه دماي هوا در سراسر كشور كاهش محسوسي خواهد داشت كه در مناطق وسيعي از كشور كمترين دماهاي امسال رقم مي خورد و لازم است اتاق بحران گاز از هم اينك تشكيل شود و تمهيدات لازم اتخاذ شود.

اين پژوهشگر در آخر اضافه كرد: پنجشنبه اين هفته سامانه كم فشار جديدي بر روي جنوب مديترانه و مستقر مي شود و بار ديگر از روزهاي ابتدايي هفته آينده سبب بارش برف و باران در كشور خواهد شد.




تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۳۹۲ - ۱۴:۳۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن