تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 14 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بهترين سخن، كتاب خدا و بهترين روش، روش پيامبر صلى لله  عليه  و  آله و بدترين ام...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1849772105




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

افشای ویژگی‌های یکی از مؤثرترین ابزارهای جاسوسی آمریکا


واضح آرشیو وب فارسی:افتانا: یکی از سلاح‌های موجود در زرادخانه جاسوسی آژانس امنیت ملی آمریکا قادر است بر روی تقریبا هر سیستم کامپیوتری‌، نرم‌افزارهای جاسوسی دلخواه را به‌صورت مخفیانه نصب کند.




افشای ویژگی‌های یکی از مؤثرترین ابزارهای جاسوسی آمریکا


 


 

یکی از سلاح‌های موجود در زرادخانه جاسوسی آژانس امنیت ملی آمریکا قادر است بر روی تقریبا هر سیستم کامپیوتری‌، نرم‌افزارهای جاسوسی دلخواه را به‌صورت مخفیانه نصب کند. اسناد بسیار محرمانه ساختار این سامانه را شرح می‌دهند. 

به گزارش افتانا (پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات)، آژانس امنیت ملی آمریکا (اِن‌اِس‌اِی) نام "کوآنتوم" را برای یکی از مؤثرترین ابزار جاسوسی خود برگزیده است. این ابزار امکانات جاسوسی مختلفی در اختیار سرویس‌های امنیتی قرار می‌دهد؛ از دریافت اخبار تا دستکاری در دانلود و آپلود نرم‌افزارها. به‌عنوان نمونه کارشناسان آژانس امنیت ملی آمریکا با روشی موسوم به "Quantum Insert" قادرند سیستم‌های کامپیوتری هدف را به بدافزارهای مختلف آلوده کنند.
 
وقتی حفره نفوذ ایجاد شد، می‌توان نرم‌افزارهای دلخواه دیگری را روی سیستم قربانی نصب کرد؛ نرم‌افزارهایی که به صورت هدفمند اطلاعات را شکار می‌کنند. این بدافزارها می‌توانند اطلاعات شبکه‌ای را که کامپیوتر قربانی به آن وصل است، ثبت کنند یا سری به هارد دیسک کامپیوتر بزنند یا از صفحه نمایش، مخفیانه عکس بگیرند. 

صفحه ویژه "امنیت در فضای مجازی" به نوشته روزنامه آمریکایی "واشنگتن پست"، آژانس امنیت ملی آمریکا در سال ۲۰۱۳ کنترل دست‌کم ۸۵ هزار سخت‌افزار را به این روش در دست داشته است. گروهی از این دستگاه‌ها کامپیوترهای شخصی بوده‌اند و گروهی هم سخت‌افزارهای موجود در شبکه شرکت‌ها و کارخانه‌ها یا ارائه‌دهندگان خدمات اینترنت و تلفن همراه. فیشینگ و هرزنامه؛ روش‌های منسوخ پایگاه اینترنتی "اشپیگل آنلاین" آلمان بر پایه اسناد محرمانه آژانس امنیت ملی آمریکا از روش جاسوسی دیگر این آژانس پرده برداشته است. 

دستگاه‌های امنیتی ایالات متحده پیش از این برای نفوذ به کامپیوترهای هدف عموما از همان روشی استفاده می‌کردند که بزهکاران دنیای مجازی یا هکرها هم از آن بهره می‌گیرند: ارسال ایمیلی با لینک‌های آلوده برای قربانی. استفاده از این روش اما یک مشکل بزرگ دارد و آن بازدهی بسیار کم آن است. 

اینجاست که، به نوشته اشپیگل آنلاین، ابزارهای پروژه "کوآنتوم" به یاری آژانس امنیت ملی آمریکا می‌آیند. در یکی از اسناد داخلی این آژانس تأکید شده که در موارد مشخصی، تا ۸۰ درصد "مأموریت‌های کوآنتوم" موفقیت‌آمیز بوده‌اند؛ این در حالی است که احتمال نفوذ به کامپیوتر قربانی از طریق ارسال لینک‌های آلوده زیر یک درصد است. 

ساختار حملات کوآنتومی راز موفقیت "کوآنتوم" در این است که آژانس امنیت ملی آمریکا در کنار اینترنت، شبکه مخفی دیگری به راه انداخته است. این شبکه از یک سو امکان رصد حداکثری وقایع دنیای مجازی را فراهم می‌کند و از سوی دیگر می‌توان از آن به‌عنوان ابزاری تهاجمی استفاده کرد. بافت یک "حمله کوآنتومی" در کل به این شکل است: در ابتدا ترافیک اینترنت در نقاطی که آژانس امنیت ملی آمریکا یا نهادهای همکار به آن دسترسی دارند رصد می‌شود. 

هدف، یافتن ردپایی دیجیتال از قربانی است. این ردپا می‌تواند آدرس ایمیل یا یک کوکی باشد. (کوکی: فایل‌های متنی کوچکی که سایت‌ها روی کامپیوتر کاربران نصب می‌کنند تا آنها را در مراجعات بعدی بشناسند). بنا بر یکی از اسناد محرمانه، جاسوسان نهادهای امنیتی آمریکا به یکی از کوکی‌های غول اینترنتی "یاهو" علاقه ویژه‌ای دارند. اولین ردپا، اولین پله نردبان است. هر چه ردپای بیشتری پیدا شود، ادامه کار ساده‌تر خواهد بود. 

در نهایت فرمان "بهره‌برداری" از کامپیوتر مورد نظر صادر می‌شود. سامانه کوآنتوم به صورت خودکار عمل می‌کند: ایمیل یا کوکی کشف‌شده (ردپا) هر گاه از کابل یا روتر تحت کنترل آژانس امنیت ملی آمریکا بگذرد، سیستم هشدار می‌دهد. کوآنتوم مشخص می‌کند که قربانی قصد ورود به چه سایتی را دارد و همزمان یکی از سرورهای آژانس امنیت ملی آمریکا را فعال می‌کند. این سرور خود را بین کامپیوتر قربانی و سایتی که او قصد ورود به آن را دارد (مثلا یاهو) جا می‌کند. 

در ادامه به جای سایت اصلی یاهو، مرورگر قربانی سایتی را باز می‌کند که روی سرور آژانس امنیت ملی آمریکا قرار دارد. سایت آلوده حاوی بدافزارهایی است که مخصوص حفره‌های امنیتی سیستم‌های مختلف طراحی شده‌اند. کامپیوتر قربانی از آلوده‌شدن به بدافزارها باخبر نمی‌شود؛ کاربر هم سایت بدون تغییر یاهو را می‌بیند. در واقع آژانس امنیت ملی آمریکا به‌جای ارسال هزاران هرزنامه، کافی است منتظر بماند تا قربانی به یکی از چندین سایت مشخص سر بزند.
 
کامپیوتر قربانی نه تنها در کسری از ثانیه به بدافزار آلوده می‌شود، بلکه در ادامه به یکی از پایگاه‌های جاسوسی ان‌اس‌ای تبدیل می‌شود؛ همان پایگاه‌هایی که کوکی و ایمیل شکار می‌کنند. بنا بر یک سند محرمانه‌ی آژانس امنیت ملی آمریکا، کارشناسان این نهاد با استفاده از یاهو، فیسبوک و آی‌پی-آدرس‌های ثابت "بزرگترین موفقیت‌ها" را کسب کرده‌اند. سرویس ایمیل "هات‌میل" مایکروسافت، شبکه اجتماعی "لینکداین"، پایگاه اینترنتی یوتیوب و توییتر نیز کمک قابل توجهی به جاسوسان آژانس امنیت ملی آمریکا می‌کنند.
 
"مرکز ارتباطات دولتی" بریتانیا (GCHQ) هم با رصدکردن جی‌میل، "AOL" و سرویس ایمیل موتور جست‌وجوی روسی "Yandex" اطلاعات مفیدی در اختیار آژانس امنیت ملی آمریکا قرار می‌دهد. بارگذاری بدافزارهای دیگر و روشن‌کردن وبکم آژانس امنیت ملی آمریکا تا اندکی پیش نرم‌افزاری به نام "Validator" را روی کامپیوتر قربانی نصب می‌کرد. بر اساس اسناد محرمانه‌ای متعلق به سال ۲۰۰۴، این نرم‌افزار "دسترسی منحصربه‌فردی به کامپیوترهای افرادی ایجاد می‌کند که از نظر امنیت ملی برای آمریکا مهم هستند"؛ مثلا تروریست‌ها. 

البته سند یادشده تأکید می‌کند که هدف نرم‌افزار تنها تروریست‌ها نیستند. "Validator" گام نخست نفوذ به کامپیوتر قربانی است. این نرم‌افزار طوری طراحی شده که بدافزارهای دیگر را هم به کامپیوتر هدف منتقل می‌کند؛ مثلا تروجان "المپیوس" که امکان دسترسی در سطوح مختلفی را برای هکر فراهم می‌کند. 

کسی که با چنین ابزاری کنترل یک سیستم کامپیوتری را به دست بگیرد، می‌تواند فایل‌ها را دستکاری کند، شبکه‌های اطراف را رصد کند، وبکم را روشن کند یا از صفحه نمایش عکس بگیرد. اخبار متعددی به بیرون درز کرده که نشان می‌دهند آژانس امنیت ملی آمریکا یا مرکز ارتباطات دولتی بریتانیا با استفاده از امکانات "کوآنتوم" به کامپیوترهایی نفوذ کرده‌اند که به هیچ عنوان ارتباطی با فعالیت‌های تروریستی نداشته‌اند؛ به‌عنوان نمونه "بلگ‌کام"، کنسرن مخابراتی نیمه‌دولتی بلژیک یا سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک). 

کنسرسومی که کابل بین‌قاره‌ای "Sea-Me-We ۴" را مدیریت می‌کند نیز هدف حملات کوآنتومی بوده است. این کابل کف اقیانوس قرار دارد و ارتباط اینترنتی فرانسه تا شمال آفریقا، حوزه خلیج فارس، هند، سنگاپور و مالزی را برقرار می‌کند. آژانس امنیت ملی آمریکا در یک موضع‌گیری عمومی، استفاده از نرم‌افزارهای پروژه کوآنتوم را در راستای دفاع از ایالات متحده و هم‌پیمانانش ارزیابی کرده است. بر این اساس، کوآنتوم بر کسب اطلاعات از خارج، با استفاده از نفوذ به شبکه‌های کامپیوتری متمرکز شده است.


مرجع : خبرگزاری آلمان

تاریخ انتشار : شنبه ۱۴ دی ۱۳۹۲ ساعت ۰۹:۳۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: افتانا]
[مشاهده در: www.aftana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن