تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 10 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):سه چیز از نشانه های یقین هستند: کوتاهی آرزو، اخلاص در عمل، بی رغبتی به دنیا
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802968469




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

موانع ادغام بیمه‌ها از زبان وزیر بهداشت


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
موانع ادغام بیمه‌ها از زبان وزیر بهداشت

موانع ادغام بیمه‌ها از زبان وزیر بهداشت
وزیر بهداشت با تاکید بر لزوم تقویت سازمان‌های بیمه‌گر به منظور حمایت از مردم تاکید کرد و گفت: ادغام بیمه‌ها باید روزی اتفاق افتد؛ البته موانعی در این زمینه وجود دارد که شاید مهم‌ترین آن به مبحث "اعتبارات" بازمی‌گردد.
به گزارش نامه نیوز، دکتر سید حسن هاشمی در گفت‌وگو با ایسنا، با تاکید بر لزوم تقویت بیمه‌های پایه در جهت توانایی برای حمایت از مردم تاکید کرد و گفت: بیمه‌های فعلی در حمایت از مردم کاملا ناتوانند. بنابراین باید منابع جدیدی تعریف شده و بیمه‌ها تجمیع شوند.

وی در این باره افزود: به این ترتیب شاید مهم‌ترین کاری که من و همکارانم ماموریت خود در یک سال نخست وزارت بهداشت دولت یازدهم، می‌دانیم، همین بخش است. اگر این اتفاق نیفتد ما قادر به تغییر در امر بهداشت و درمان مردم نخواهیم بود و در مقابل اگر بنا بود که چیزی تغییر نکند آمدن ما هم هیچ ضرورتی نداشت و همان روند قبلی که سرنوشت محتوم و تاریکی دارد، می‌توانست ادامه یابد. از اینجاست که تغییر باید آغاز و قیمت‌ها واقعی شوند.

وزیر بهداشت همچنین موانع ادغام سازمان‌های بیمه‌گر را مورد اشاره قرار داد و گفت: در این زمینه باید گفت که مجلس اجازه ادغام بیمه‌ها را به دولت داده است و این موضوع هم حتما باید روزی اتفاق افتد. البته موانعی هم در این زمینه وجود دارد که شاید مهم‌ترین آن باز هم به "اعتبارات" بازمی‌گردد.

وی در این باره افزود: با اعتبارات فعلی تنها می‌توان بیمه‌های خوب را در بیمه‌های فوق‌العاده ضعیف ادغام کرد که در این صورت نارضایتی‌ها افزایش خواهد یافت. اگر منابعی لحاظ شود، حتما باید ادغام بیمه‌ها صورت گیرد و بیمه‌های قوی، بیمه‌های ضعیف را در خود ادغام ‌کنند. بنابراین پوشش بیمه‌ای، پوشش گسترده‌ای خواهد شد. البته در این زمینه مشکل ضعیفی هم برای سازمان بیمه تامین اجتماعی و بیمه نیروهای مسلح وجود دارد که به نظر می‌رسد قابل حل است و جدی نیست.

هاشمی همچنین افزایش اعتبارات بیمه‌ها در لایحه بودجه 93 را مورد اشاره قرار داد و گفت: در لایحه بودجه افزایش حدود 66 درصدی اعتبارات بیمه‌ها در نظر گرفته شده است. بنابراین بی‌تردید تعرفه‌ها تغییر خواهد کرد و به سمت واقعی شدن حرکت خواهد کرد. هرچند که فاصله این اعتبارات تا آنچه که جهت واقعی شدن تعرفه‌ها مد نظرماست، زیاد است اما امیدواریم که آقای رییس جمهور، وزرای محترم اقتصادی و مجلس محترم بپذیرند که از هدفمندی یارانه‌ها بخشی به حوزه سلامت تخصیص یابد.

وی در عین حال تاکید کرد: در کنار واقعی شدن تعرفه‌ها لازم است ساماندهی بیمه‌ها و تغییر مدیریت در مراکز بهداشتی - درمانی کشور نیز صورت گیرد؛ چرا که هدف آرامش و آسایش مردم و کاهش پرداخت از جیب مردم در بحث سلامت است. مشخص است که این موضوع با بیمه‌ای کارآمد میسر خواهد بود. بیمه کارآمد هم نیازمند منابع پایدار است. البته بخش عمده‌ای از این منابع پایدار مانند دیگر کشورهای دنیا، از محل مالیات و عوارض تامین می‌شود؛ به عنوان مثال مالیات و عوارض در صنایع غذایی و در خودروهای وارداتی و ... . پیشنهاداتی در این زمینه داریم.






1392/10/9





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن