تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 12 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):غيبت كردن در (نابودى) دين مسلمان مؤثرتر از خوره در درون اوست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803867595




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

طرح الزام غنی‌ سازی 60 درصدی چیست؟


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
طرح الزام غنی‌ سازی 60 درصدی چیست؟




جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی طرح «الزام دولت به غنی سازی اورانیوم حداقل 60 درصد و توسعه فعالیت‌های صلح‌آمیز هسته‌ای» را تهیه و تدوین کرده‌اند.





خبرگزاری فارس: جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی طرح «الزام دولت به غنی سازی اورانیوم حداقل 60 درصد و توسعه فعالیت‌های صلح‌آمیز هسته‌ای» را تهیه و تدوین کرده‌اند.

متن این طرح که به امضای بیش از 200 نفر از نمایندگان خانه ملت رسیده، به این شرح است:

مقدمه

سرعت پیشرفت تکنولوژی در جهان امروز تبدیل به ابزار رقابتی گردیده که نوعی قدرت برتری را برای کشورهای پیشرو ایجاد نموده است.

لزوم اهتمام به این اصل مهم از یک سو به اهمیت استفاده از منابع انرژی نو، پایدار و سالم از سوی دیگر، حرکت و تلاش جدی برای دستیابی به تکنولوژی سوخت‌های هسته ای را ضروری می‌نماید.

از دیدگاه سیاسی نیز بر همه مبرهن است که مخالفان و دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی و ملت شریف ایران، سال‌ها با اتهام واهی تلاش ایران برای دستیابی به سلاح هسته‌ای و با سوءاستفاده از اهرم‌های فشار ناعادلانه سازمان‌های غربی و بین‌المللی، شدیدترین تحدیدها را علیه کشورمان تصویب و اجرا نموده‌اند تا به زعم خود بتوانند مسیر پیشرفت فرزندان انقلاب را سد نمایند و کارآمدی نظام را زیر سوال ببرند.

این در حالی است که ما به فتوای مقام معظم رهبری آیت الله العظمی امام خامنه‌ای تولید و کاربرد این سلاح‌ها را حرام می‌دانیم و در کنار آن تمام تلاش خود جهت دستیابی به قله‌های پیشرفت و ترقی و استفاده از فناوری‌های صلح‌آمیز را نیز انجام خواهیم داد.

لذا تولید اورانیوم با غنای حداقل 60 درصد جهت استفاده بعنوان سوخت رآکتورهای هسته‌ای در پیشرانه‌های کشتی‌های و زیردریایی‌ها، می‌تواند مصداقی آشکار از توانمندی نظام و نخبگان جوان ایران اسلامی در رفع نیازهای ضروری خود و حرکت به سمت تعالی کشور باشد.

دلایل توجیهی

با توجه به دلایل توجیهی زیر دولت می‌بایست اورانیوم با غنای مورد نیاز شناورهای دریایی که امکان استفاده از سوخت هسته‌ای را دارند تولید نمایند.

1- بیش از 90 درصد از تجارت ایران از طریق دریافت صورت می‌گیرد.

2- تمام نفت صادراتی کشور که منبع اصلی درآمد کشور است از طریق دریا دریافت می‌شوند.

3- بین بندرهای صادرکننده نفت ایران بخصوص خارک تا بندرهای مهم تجاری دنیا هزاران کیلومتر فاصله وجود دارد.

4- با توجه به محدودیت منابع سوخت‌های فسیلی و همچنین تولید حجم بسیار بالایی از ماده سولفور در نتیجه استفاده کشتی‌ها از سوخت فسیلی، حرکت به سمت استفاده از سوخت‌های پاک مانند سوخت هسته‌ای ضروری است.

5- با توجه به تحریم‌های شدید نفتی آمریکا و غرب و اینکه این کشورها به نفتکش‌های سایر کشورها اجازه حمل نفت ایران را نمی‌دهند و از طرفی لزوم صادرات نفت کشور، ناگزیر به استفاده از کشتی‌های داخلی هستیم که هم ظرفیت بالایی برای حمل نفت را داشته و هم امکان طی مسافت زیاد بدون سوخت گیری مجدد را داشته باشند.

6- برای انجام چنین صادراتی دو موضوع حائز اهمیت است:

الف- وجود کشتی‌های غول‌پیکر که گنجایش حجم بالای نفت را داشته باشند.

در این خصوص با توجه به ساخت ناوشکن جماران و کشتی افراماکس که از جمله کشتی‌های غول‌پیکر به حساب می‌آید توسط متخصصان داخلی، این امکان وجود دارد که در صورت نیاز کشتی‌های نفت‌کش غول‌پیکر نیز در داخل ساخته شود.

ب- موتوری که بتواند بدون نیاز به سوخت‌گیری مجدد در مسیر، کشتی‌ها را به مقصد برساند.

در این خصوص تنها استفاده از سوخت‌های هسته‌ای در رآکتور پیشرانه کشتی چنین امکانی را به وجود می‌آورد و کشتی‌هایی که از رآکتورهای هسته‌ای بعنوان موتور استفاده می‌کنند تا چندین سال نیاز به سوخت‌گیری ندارند.

7- نیاز کشتی‌های فوق به موتورهایی که حدالمقدور حجم کمتری داشته و نیاز به باز شدن و تعمیر در طول دوره استفاده نداشته باشند که چنین موتورهایی تنها از سوخت هسته‌ای و غنای میانگین 60 درصد استفاده می‌کنند.

8- نیاز مبرم زیردریایی‌هایی بزرگ به استفاده از رآکتورهای هسته‌ای و سوخت هسته‌ای

ماده واحده

دولت موظف است در راستای حفظ رشد علمی کشور و افزایش و تداوم توانمندی‌های داخلی، مطابق با اصول 152 و 153 قانون اساسی، در صورتی که کشورهای مذاکره‌کننده در موضوع هسته‌ای با ایران 1+5 اقدام به وضع هرگونه تحریم جدید و یا تشدید تحریم‌های قبلی و نادیده گرفتن حقوق هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران نمایند، بلافاصله اقدام عملی در خصوص موارد زیر را انجام و هر سه ماه یکبار گزارش ان را به مجلس شورای اسلامی ارائه نماید.

1- در جهت رفع نیاز داخلی و برای تامین نیازهای صلح‌آمیز در بخش‌های مختلف زیرساختی، صنایع و تولیدات داخلی، بخصوص برای تهیه سوخت رآکتورهای هسته‌ای در پیشرانه شناورها و زیردریایی‌ها که از انرژی هسته‌ای به جای سوخت فسیلی استفاده می‌کنند، اورانیوم را به میزان 60 درصد غنی نماید.

تبصره- از آنجایی که برخی از کشتی‌ها و زیردریایی‌ها در رآکتور هسته‌ای خود به اورانیوم با غنای بیش از 60 درصد نیاز دارند، دولت می بایست در صورت لزوم اقدامات مقتضی جهت افزایش سطح غنی‌سازی را انجام دهد.

2- دولت موظف است با در نظر گرفتن حقوق قانونی کشور مطابق پادمان NPT اقدامات لازم جهت توسعه فعالیت‌های هسته‌ای و غنی‌سازی در سایت‌های غنی‌سازی فردو و نطنز و همچنین راه‌اندازی کامل نیروگاه آب سنگین اراک را انجام دهد.

3- دولت موظف است برنامه‌ریزی و اقدام لازم در خصوص بهره‌مندی ملت شریف ایران از همه مواهب فناوری صلح آمیز هسته‌ای در عرصه‌های گوناگون مورد نیاز پیشرفت کشور و ارائه خدمات شایسته به مردم از قبیل حوزه‌های پزشکی، کشاورزی، صنعتی، انرژی و هوا و فضا را انجام دهد.






تاریخ انتشار: ۰۸ دی ۱۳۹۲ - ۱۶:۳۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن