تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع): هر كس باطل را يارى كند، به حق ستم كرده است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867918738




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

میلیاردر شدن بعضی‌ها باید بررسی شود


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
میلیاردر شدن بعضی‌ها باید بررسی شود




یک نماینده اصلاح‌طلب مجلس با اشاره به دستور رییس جمهور برای مقابله با ویژه خواری، گفت که در صورت حمایت ارکان نظام، مجلس آمادگی دارد از فعالیت‌های اقتصادی که منجر به ثروت‌های بادآورده می‌شود، تحقیق و تفحص کند.





خبرگزاری ایسنا: یک نماینده اصلاح‌طلب مجلس با اشاره به دستور رییس جمهور برای مقابله با ویژه خواری، گفت که در صورت حمایت ارکان نظام، مجلس آمادگی دارد از فعالیت‌های اقتصادی که منجر به ثروت‌های بادآورده می‌شود، تحقیق و تفحص کند.

محمدرضا تابش  با بیان اینکه رهبری خود منادی رفع تبعیض و برقراری قسط، عدل و مبارزه با فساد هستند، افزود: در صورت حمایت ارکان نظام بسیاری از نمایندگان پاکدست مجلس حاضرند تحقیق و تفحصی در این رابطه انجام دهند که روندی که منجر به شکل‌گیری این پدیده‌ها شده، چگونه بوده و به طور مثال ببینیم صادرات نفت چطور بوده، توسط چه کسی انجام شده، پولش کجا رفته و بانک مرکزی چطور عمل کرده است.

تابش افزود: وقتی سرمایه‌داری خود را بسیجی اقتصادی می‌داند یعنی به زعم خودش کارهای عمده و مهمی در جهت حفظ و ارتقای منافع ملی انجام داده و حالا می‌خواهد با استفاده از این واژه مقدس، نظام را هم در فرآیند کارهای خود دخیل کند، ما باید بررسی کنیم که آیا این افراد از فرصت‌ها سوء استفاده کرده‌اند یا حسن استفاده و آیا به رانت‌هایی دست یافته‌اند که شاید برخی از مسئولین و دست‌اندرکاران نظام هم با آنها همراهی کرده‌اند؟

این نماینده اصلاح‌طلب مجلس خاطرنشان کرد: این عین صلاح انقلاب است که برای یک بار هم شده به فرمایش رهبری عمل شود و مردم بفهمند نظام با کسی شوخی ندارد که اینقدر دایره را باز بگذارد که عده‌ای در حضیض فقر و بدبختی حاشیه‌نشین باشند و در تامین هزینه‌های اولیه مانده باشند و عده‌ای هم به سرمایه‌های قریب به 50 هزار میلیارد تومانی سرمایه دست پیدا کرده باشند.

وی ادامه داد: اگر حمایت ارکان نظام وجود داشته باشد این پتانسیل و ظرفیت در مجلس هست و مسلما نمایندگان پاکدستی هم هستند که آلوده به مسائل اقتصادی نشده‌اند و می‌توانند کار را هدایت کنند و پیش ببرند اما نباید قضیه سیاسی شود و تنگنا و مشکلی در ارتباط با تحقیق و تفحص پیش بیاید.

شعار تحقق عدالت از دلایل گرایش به انقلاب اسلامی بود

تابش هم‌چنین تصریح کرد: یکی از آرمان‌های بسیار مهم انقلاب اسلامی، تحقق عدالت در جامعه بود، با توجه به آموزه‌های دینی و صبغه فرهنگی مردم، بسیاری از این شعار محوری استقبال کردند و یکی از دلایل عمده گرایش مردم به سمت انقلاب اسلامی، شعار تحقق عدالت در جامعه و رفع تبعیض، فقر و محرومیت بود.

وی افزود: متاسفانه با توجه به وجود اختلاف نظراتی بین مسئولان امر، روحانیون و تصمیم‌گیران کشور،‌ مرز بین سرمایه‌داری یا تولید و کارآفرینی یا تجارت و به تبع آن چگونگی تحقق عدالت در جامعه خیلی شفاف مشخص نشد و این موضوعی بود که ما در همه ادوار با آن مواجه بودیم، از سوی دیگر رو دربایستی‌هایی در نظام وجود داشت و باعث می‌شد افراد سرمایه‌دار، تاجر و کارآفرین به اشخاص و افراد مختلف مراجعه کنند و تقاضای معافیت مالیاتی، واردات بیشتر و یا پرداخت عوارض کمتر داشته باشند.

چگونگی ظهور نوکیسه‌ها

نماینده مردم اردکان در مجلس ادامه داد: شفاف نبودن قوانین و باز گذاشتن راه گریز برای افرادی که می‌خواستند در قبال سرمایه و ثروتی که دارند، مالیات و عوارض کمتری پرداخت کنند، باعث شد ما با پدیده‌های جدیدی در جامعه مواجه شویم، متاسفانه متناسب با فرآیند گذر از سنت به مدرینته و مکانیزم‌هایی که در اداره جامعه در بخش صنعت و تجارت پیاده می‌شود قوانین به‌روزی نداشتیم، همین امر در کنار تمایل افراد به ثروت‌اندوزی و سوء استفاده وابستگان برخی مقامات و مسئولین از رانت‌هایی که سایرین از آن بی‌بهره بودند، منجر به بروز پدیده‌ای شد که در مقاطع مختلف اسامی متفاوتی بر روی آن گذاشته شد، زمانی از این افراد به عنوان آقازاده و زمانی دیگر به عنوان یقه سفید‌ها و اخیرا هم به عنوان نوکیسه‌ها یاد می‌شود.

تابش تصریح کرد: ما هر چه از دوران انقلاب دورتر شدیم در کنار آقازاده‌ها و یقه سفیدها طبقه جدیدی بروز کردند که می‌خواستند از قبل رفاقت و دوستی با آقازاده‌ها و یقه سفیدها به مال، منصب و مقام برسند، این امر به واسطه دوستی با وابستگان و مسئولین به ظهور و بروز افرادی منجر شد که نمونه آن شهرام جرایزی در گذشته و بابک زنجانی در امروز است.

این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با اشاره به اعمال تحریم‌ها علیه کشور در سال‌های گذشته، تصریح کرد: تحریم‌ها زمینه و بستری را فراهم کرد که این طبقه جدید بتواند بیشتر فعالیت داشته باشد در واقع ضعف‌های بنیادی که از گذشته وجود داشت با بستری که فراهم شده بود موجب گردید عده‌ای مال‌اندوز و ثروت‌اندوز که خود را کارآفرین یا جهادگر عرصه اقتصادی می‌دانستند به رانت‌هایی دست پیدا کنند.

تحریم‌ها اسباب دور زدن قانون نشود

تابش یادآور شد: باید توجه شود که تحریم‌ها اسباب و وسیله‌ای برای دور زدن قانون نشود و هر سه قوه نیز باید توجه لازم را داشته باشند و ستاد تدابیر ویژه نیز باید همه کارها را بر مبنای قانون صورت دهد نه فراتر از قانون.

وی ادامه داد: جهادگر عرصه اقتصاد در واقع آنهایی هستند که در اوضاع و احوال فعلی کشور با همه سختی و مشقت، فعالیت در کار کشاورزی یا صنعت را وجهه همت خود قرار داده‌اند، اینها ناچارند وام 25 تا 30 درصد بگیرند در حالیکه حاشیه سود تولید هم کم است اما با چنگ و دندان به واسطه اعتقادی که به مبانی نظام دارند و انسان‌های والامنش، مدیر، کاردان و کارآفرینی هستند غیرت و تعصب‌شان ایجاب می‌کند رو به کار دلالی نیاورند بلکه در عرصه تولید همه سختی‌ها را تحمل کنند تا چراغ تولید و اشتغال کشور فروزان بماند. اینها جهادگر و بسیجی واقعی اقتصادی هستند.

بی‌توجهی به توصیه‌های رهبری در جهت مبارزه با فساد؛ از جمله دلایل بروز ویژه‌خواری

نماینده مردم اردکان در مجلس، عدم توجه کافی به توصیه‌های رهبری در جهت مبارزه با فساد را از جمله دلایل بروز ویژه‌خواری دانست و خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری در سال‌های گذشته و در دولت‌های مختلف توصیه‌هایی برای مبارزه با رانت‌خواری، ریزه‌خواری و فساد اقتصادی داشتند و تمثیل زیبای ایشان هم در یادها مانده که با دستمال آلوده نمی‌توان شیشه را تمیز کرد.

تابش با اشاره به دستیابی ویژه‌خواران به درآمدهای خیره‌کننده اظهار کرد: کار این افراد، کار مقدس تولید و اشتغالزایی نبوده که اسم خود را مجاهد می‌گذارند بلکه در زمان تحریم‌ها که مردم متحمل سختی شده‌اند و در تامین هزینه‌های اولیه زندگی‌شان مانده‌اند، افرادی که نمادشان بابک زنجانی است به ثروت‌های میلیاردی دست پیدا کردند.

وی ادامه داد: مسلما اگر مجلس مورد حمایت همه جانبه قرار گیرد که تحقیق و تفحصی در این رابطه انجام دهد ده‌ها مورد شبیه این وجود خواهد داشت که ثمره سوء تدبیرها و سوء مدیریت‌ها از گذشته تا به حال بوده است، در دوران جنگ هم عده‌ای می‌جنگیدند و عده‌ای دیگر به دنبال ثروت‌اندوزی بودند، در فراز و نشیب‌های انقلاب نیز در شرایطی که با هجمه‌های سنگین دشمنان داخلی و خارجی مواجه بودیم عده‌ای سینه سپر کردند و از انقلاب دفاع کردند و عده‌ای هم در ساحل امن و آرامش زندگی خود به مال‌اندوزی پرداختند.

این نماینده اصلاح‌طلب مجلس با بیان اینکه معتقد به کارآفرینی، تولید، عدم مداخله در امور شخصی مردم و حمایت از تولیدکنندگان و کارآفرینان واقعی در جامعه است، ادامه داد: هویت ما از انقلاب اسلامی است و من دلم برای مردمی می‌سوزد که وضو می‌گیرند و به ما رای دهند تا وظیفه شرعی خود را انجام داده باشند حالا اگر ما در مقابل این حوادث و وقایع سکوت کنیم و حرف نزنیم چطور نماینده‌ای هستیم! آیا ما نماینده مردم پابرهنه و فقیر هستیم یا نماینده کسانی که از فرصت‌ها سوء استفاده کرده و به ثروت‌های کلانی رسیده‌اند؟

در صورت سکوت مجلس در برابر ویژه‌خواری، نسبت به نمایندگان هم طمع می‌کنند

تابش با تاکید بر اینکه در صورت سکوت مجلس در برابر این جریان، افرادی هستند که نسبت به مجلس و نمایندگان هم طمع می‌کنند، گفت:‌ دستور رییس‌جمهور برای مقابله با ویژه‌خواری بسیار میمون و مبارک است به شرط اینکه توجه لازم به آن صورت گیرد و خلاءها و ضعف‌هایی که موجب شکل‌گیری نظام طبقاتی و نابرابری‌ها شده، شناسایی شود و همه اجزای دولت نیز در این کار پیشقدم باشند و تمام قد دستور رییس جمهور را اجرا کنند. اگر اهتمام جدی در این زمینه صورت گیرد و انسان‌های پاک، والامنش و دوستدار انقلاب که هنوز قیمت پیدا نکرده‌اند متصدی این امر شوند، نتیجه‌اش میمون و مبارک خواهد بود اما اگر این در حد حرف و لقلقه لسان باشد راه به جایی نمی‌برد.

نماینده مردم اردکان در مجلس تصریح کرد: اگر توصیه رییس‌جمهور برای مقابله با ویژه‌خواری عملی نشود از اعتماد مردم به نظامی که شعارش تحقق عدالت و رفع فقر و تبعیض بوده، کاسته می‌شود، در این صورت هم دشمنان طمع می‌کنند. اما تا وقتی که مردم نظام را از خود می‌دانند و باور دارند که نظام به شعارها و آرمان‌هایی که برایشان خون داده‌اند عمل می‌کند و آنها را پاس می‌دارد، مردم هم پای انقلاب ایستاده‌اند.

تابش با اشاره به وجود رابطه تعیین‌کننده بین ثروت و قدرت در طول تاریخ، یادآور شد: قرار بود در جمهوری اسلامی این رابطه ملغی شود اما متاسفانه می‌بینیم که در برخی موارد ثروتمندان با برخی مسئولین و وابستگان آن‌ها پیوند می‌خورند.

نماینده مردم اردکان در مجلس همچنین گفت: اگر کسی کارآفرین یا سرمایه‌دار باشد ما مخلص این افراد هم هستیم و دستشان را می‌بوسیم اما اینکه یک سرمایه‌دار تعیین‌کننده خط مشی باشد و در ارکان نظام رخنه کند با شعارها و آرمان‌های انقلاب اسلامی در تضاد است.

این نماینده اصلاح‌طلب مجلس با تاکید بر لزوم حمایت قوه قضاییه، مجلس و شاکله دولت از مبارزه با ویژه‌خواری، اظهار کرد: ما باید بدون رو در بایستی این پدیده‌ها را که باعث می‌شود طبقات جدیدی شکل بگیرد و اعتماد مردم از بین برود، شناسایی کنیم.






تاریخ انتشار: ۰۸ دی ۱۳۹۲ - ۱۳:۱۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن