محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1830359902
با افراد عصبی و پرخاشگر چگونه رفتار کنیم؟
واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
با افراد عصبی و پرخاشگر چگونه رفتار کنیم؟
الگوی رفتار قاطع یک الگوی کلی است ولی باید در نظر گرفت که این الگو یک رفتار است و این رفتارها نیستند که در ما مهم هستند. رفتارها تنها به رویداد وضعیت روانی ما منجر می شوند که رویداد ظاهری هستند. وضعیت روانی ما از وضعیتی در درون ذهن و مغز ما می آید که به عوامل زیستی یعنی ژنتیک ما، ساختار مغزی ما، چیزی که امروز رخ می دهد، شخصیت ما که به دوران کودکی بر می گردد و فرهنگ اجتماعی و فرهنگی ما بستگی دارد پس برای برقراری ارتباط باید به موضوعات زیرین رفتار که عوامل زیستی روانی اجتماعی فرهنگی است باید توجه شود چون نشان می دهد این رفتار از کجا بر می خیزد و برای اینکه به موضوعات زیرین بپردازیم باید در یک وضعیت من خوبم تو خوبی با هم گفت و گو کنیم
برای داشتن یک رابطه موفق خوب است بدانیم هشت درصد یک رابطه در کلام است و 92 درصد رابطه غیر کلامی است
دکتر علی بابایی زاد، روان درمان گر در ادامه گفت وگو با خبرنگار شفقنا زندگی در خصوص واکنش ها نسبت به ناهنجاری های رفتاری با بیان اینکه در شرایطی که فرد در حالت تدافعی است و مقاومت می کند چه باید کرد؟گفت: با فرض اینکه با الگوی رفتاری قاطع پیش می رویم و بخش هیجانی کنترل شده است اما طرف مقابل مقاومت می کند؛ در این شرایط باید به این نکته توجه کنیم که چه چیزی مقاومت را در شخص بالاتر می برد مثلا وقتی فرزندان نسبت به والدینشان مقاومت بیشتری دارند که آنها بخواهند مچ گیری کنند یا زمانی که نقاط ضعف و یا زخم های زیر لباسی داشته باشند که می دانیم نباید این ها را تحریک کنیم اما می کنیم. بنابراین در یک رابطه وقتی نقاط ضعف و هیجانی طرف مقابل را می شناسیم نباید فرد را تحریک کنیم. برای داشتن یک رابطه موفق خوب است بدانیم هشت درصد یک رابطه در کلام است و 92 درصد رابطه غیر کلامی است که شامل 57 درصد زبان بدن و حالت صورت، 35 درصد لحن کلام و چگونگی گفتار است. بنابراین ما خیلی اوقات می خواهیم کار درست را انجام دهیم اما در ظاهر چیزی به جز لغات عوض نشده است و تمامی حالات بدن ما باقی مانده است.پس باید توجه کنیم با چه زبان بدن و چه لحن صدایی صحبت می کنیم اگر واقعا در درون خودمان در صلح باشیم و بپذیریم که همه افراد می توانند هر ویژگی متفاوتی داشته باشند و وقتی چیزی را در کسی می بینیم که دوست نداریم نباید دچار واکنش شدید شویم، که هر چقدر بیشتر واکنش نشان دهیم نشان می دهد که این رفتار را در خودم هم دارم اما چون در سطح ناخود آگاه من سرکوب شده است باعث ایجاد واکنش من خواهد شد، آن وقت است که می توانم واکنش بهتری نشان دهیم.
افراد نابالغ و عصبی به قدری دچار استرس هستند که در ابتدا باید از خود مراقبت کنند
همه افراد در وضعیت روانی سالم نیستند که خیلی راحت با ما گفت و گو کنند
بابایی زاد در خصوص اینکه در مقابل با افراد عصبی چه واکنشی صحیح است؟ اظهار کرد: در افراد عصبی اولین نکته مراقبت از خود است چون افراد نابالغ و عصبی به قدری دچار استرس هستند که در ابتدا باید از خود مراقبت کنند به همین دلیل اولین واکنش این افراد با رفتار غیر کلامیشان این است که بگویند من خوبم و به من آسیب نزنید حال امکان دارد این حرف را در رفتاری مانند خود شیفتگی، خشونت، حسادت، دروغگویی، غلبه کردن، طرد کردن، کنترل کردن و یا ایجاد وحشت نشان می دهد. بنابراین همه افراد در وضعیت روانی سالم نیستند که خیلی راحت با ما گفت و گو کنند و مسایل حل شود و وقتی مسایل مشترک است آدم ها بیشتر در قالبی قرار می گیرند که بخواهند از خود دفاع کنند چون نمی خواهند بپذیرند که ممکن است اشتباه کرده باشند در این شرایط باز هم باید از الگوی رفتاری قاطع استفاده کرد و وقتی به طور مثال فرد می گوید:" باز شروع کردی" ، موضوع را متناسب با موقعیت پیش ببریم و بگوییم که" داستان این نیست که من شروع کردم یا نه. من می خواهم بدانم راجع به این موضوع باید چه کار کنم"، و با گفتن اینکه "واقعا به نظر تو نیاز دارم" و اینکه " وقتی تو نظری می دهی من با احساس امنیت بیشتری کار را انجام می دهم "و با حرکاتی مثل نوازش طرف مقابل می توان مقاومت را کم نمود.
باید در یک وضعیت "من خوبم، تو خوبی" با هم گفت و گو کنیم
برای رفتار سالم باید روان سالم داشت
وضعیت روانی ما از وضعیتی در درون ذهن و مغز ما می آید که به عوامل مختلفی بستگی دارد
او افزود: الگوی رفتار قاطع یک الگوی کلی است ولی باید در نظر گرفت که این الگو یک رفتار است و این رفتارها نیستند که در ما مهم هستند. رفتارها تنها به رویداد وضعیت روانی ما منجر می شوند که رویداد ظاهری هستند. وضعیت روانی ما از وضعیتی در درون ذهن و مغز ما می آید که به عوامل زیستی یعنی ژنتیک ما، ساختار مغزی ما، چیزی که امروز رخ می دهد، شخصیت ما که به دوران کودکی بر می گردد و فرهنگ اجتماعی و فرهنگی ما بستگی دارد پس برای برقراری ارتباط باید به موضوعات زیرین رفتار که عوامل زیستی روانی اجتماعی فرهنگی است باید توجه شود چون نشان می دهد این رفتار از کجا بر می خیزد و برای اینکه به موضوعات زیرین بپردازیم باید در یک وضعیت من خوبم تو خوبی با هم گفت و گو کنیم. به این نکته توجه کنید که وضعیت من خوبم تو خوبی، شعار کتاب های زرد روانشناسی نیست. روانشناسی زرد روانشناسی است که یک سری شعار دارد که نمی توانیم آنها را انجام دهیم. وضعیت من خوبم تو خوبی وضعیتی است که واقعا می تواند به وجود بیاید حتی وقتی ما با کسی سر و کار داریم که می خواهد بگوید من خوبم تو خوب نیستی. در شرایطی که اضطراب ما بیشتر باشد باید از خودمان مراقبت بیشتری کنیم و برای این مراقبت باید دیگری را نفی کنیم پس نمی توانیم در وضعیت تو خوبی من خوبم قرار بگیریم. بنابراین برای رفتار سالم باید روان سالم داشت، برای ارتباط زناشویی سالم یک رابطه مادر و فرزندی سالم نیاز به این است که یک روان سالم وجود داشته باشد.
ما نمی توانیم خشونت را بپذیریم چون نیاز به بقا داریم
خشونت در مقابل خشونت فقط میزان آن را بیشتر می کند
او در پاسخ به این سوال که در مورد خشونت چه نوع الگوی رفتاری کمک کننده است؟ گفت: در مورد خشونت باید گفت که ما نمی توانیم خشونت را بپذیریم چون نیاز به بقا داریم و خشونت بقای ما را تهدید می کند بنابراین باید در مقابلش کاری انجام داد ولی موضوع این است "چشم در برابر چشم" احتمالا همه دنیا را کور می کند. یعنی خشونت در مقابل خشونت فقط میزان آن را بیشتر می کند ما زمانی در مقابل خشونت از خود بی خود می شویم که به شدت ترس از آسیب دیدن داشته باشیم پس در مقابل هر خشمی که می تواند از یک صدای بلند باشد تا یک توهین من هم خشمگین شوم یعنی این خشم را پذیرفته ام و بسیار آسیب پذیرم.
همه انسان ها صحبت پذیر نیستند
او در مورد اینکه آیا در مورد خشونت فیزیکی هم باید از الگوی رفتار قاطع استفاده کرد؟ تصریح کرد: گاهی نه، چون وقتی فردی در حال خشونت فیزیکی است در شرایط بسیار بد روحی قرار گرفته که احتمالا چیزی را نمی شنود که بخواهد ارتباط برقرار کند در چنین مواردی می توان نقش یک والد کنترل گر را بازی کنیم و یا اینکه خیلی قاطع از طرف بخواهیم آرام بایستد و یا حتی زمان بدهیم که مقداری از خشمش فرو کش کند تا در شرایط بهتری ارتباط برقرار کنیم. باید در اینجا اضافه کنم که همه انسان ها صحبت پذیر نیستند. ما اگر طیفی را در نظر بگیریم که از یک انسان سالم تا یک فردی که دچار بیماری روانی است که با واقعیت های زندگی قطع ارتباط کرده و در میانه ین طیف هم افراد عصبی را در نظر بگیریم افراد یک جامعه با توجه به وضعیت های مختلف اجتماعی فرهنگی و زیستی در یک جایی از طیف قرار می گیرند بنابراین احتمال این وجود دارد که هر کدام از ما در روز با آدم هایی که بیماری روانی دارند مواجه شویم و نمی توان قاطعانه گفت که می توانیم این افراد را کنترل کنیم و وقتی با چنین فردی وارد ارتباط می شویم احتمال شکست بیشتری در این رابطه وجود دارد.
آدم ها در بهترین حالت هم به خودشان دروغ می گویند
فرد حسود فردی است که مدام خود را در حال رقابت با دیگران می بیند
بابایی زاد در خصوص اینکخ آیا الگوی رفتار قاطع، الگویی است در تمام موارد کاربرد دارد؟ اظهار داشت: این فقط یک الگو است و مطمئنا با توجه به موضوعات مختلف رفتارهای متفاوت را بروز می دهیم مثلا در بحث حسادت باید توجه کرد که زیر مساله ای به نام حسادت رقابت وجود دارد و زیر رقابت مقایسه است و زیر مقایسه احساس بازندگی است. بنابراین فرد حسود فردی است که طبق مکانیسم ذهنی که از طریق والد به کودک خود رسده است مدام خود را در حال رقابت با دیگران می بیند در حالی امکان دارد دیگران در شرایط رقابت با او نباشند در این شرایط اگر بازنده بوده و بهترین نبوده بازندگی خود را با حسادت نشان می دهد بنابراین وقتی فردی با ما حسادت می کند فقط حسادت نمی کند چون حسادت یک حس است، ممکن است در رفتار خود را نشان دهد مانند پشت سر گویی، خشونت و یا آسیب رساندن باشد. در مقابل ویژگی به عنوان حسادت باید کاری کرد که بتوان وارد رابطه گفت و گو شد البته اگر رابطه دارای اهمیت باشد ولی باید به این پرداخته شود که فرد مقابل واقعا با چه چیزی رقابت می کند و چرا در این رقابت احساس بازندگی می کند در واقع کار به این سادگی نیست چون آدم ها در بهترین حالت هم به خودشان دروغ می گویند و هر چقدر فرد از یک فرد سالم به سمت یک بیمار روانی می رود مکانیسم های دفاعی بیشتری دارد و گاهی فرد اسم رفتار حسادت را دلسوزی می گذارد.
در مقابل چنین آدمی باید ببنیم می توان کاری کرد که فرد رابطه بهتری در جنبه های دیگر با خودش پیدا کند آیا می توان نوازش رفتاری داشت که نیاز به مقایسه نباشد و وضعیت من خوبم تو خوبی را نشان فرد داد. اگر قرار باشد به طرفی که من حسادت می کند بفهمانیم که به ما حسادت می کند در واقع در سر منشاء رفتار او که رقابت است دست می گذاریم و او را تهدید می کنیم به همین دلیل او هم با حسادت خود بیشتر تاکید می کند که من بازنده نیستم.
شفقنا
1392/10/7
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 66]
صفحات پیشنهادی
شما نظر بدهيد/واكنش دستگاه ديپلماسي ايران در قبال رفتارهاي اخير امريكا در موردقرارداد ژنو،چگونه باشد
شما نظر بدهيد واكنش دستگاه ديپلماسي ايران در قبال رفتارهاي اخير امريكا در موردقرارداد ژنو چگونه باشد با توجه به توافق ژنو كه مقرر شده بود چنين اقداماتي عليه ايران متوقف شود انتظار شما از مسئولان ديپلماسي كشور در برخورد با اين رخداد چيست يکشنبه 24 آذر 1392فقدان پدر ميتواند سبب بروز رفتار تهاجمي و پرخاشگرانه شود
فقدان پدر ميتواند سبب بروز رفتار تهاجمي و پرخاشگرانه شود تهران واحد مركزي خبر اجتماعي 1392 09 24 نتايج مطالعات پژوهشگران كانادايي نشان ميدهد فقدان پدر بر رفتار اجتماعي و گروهي تاثير منفي ميگذارد همه ميدانند كه كمبود مهر مادري بر رشد كودك تاثير منفي عدم اعتماد به نفس اضافهافراد پرخاشگر دو گام به اعتياد نزديكترند!
افراد پرخاشگر دو گام به اعتياد نزديكترند اعتياد از نظر علمي به وابستگي جسمي رواني و استفاده نوعي ماده شيميايي و يا طبيعي اطلاق ميشود به گونهاي كه در صورت عدم مصرف آن دردهاي شديد جسمي و رواني عارض ميگردد مسعود كلهر كارشناس بهداشت و مسئول مركز مشاوره ترك سيگار در گفتگو باامداد رساني به افراد گرفتار در مه غليظ و سرماي شديد در برخي استانها
امداد رساني به افراد گرفتار در مه غليظ و سرماي شديد در برخي استانها استانها واحد مركز ي خبر اجتماعي امدادگران 4 گردشگر گرفتار در مه غليظ سرماي شديد و يك ماهيگير گرفتار امواج دريا را در آبهاي ساحلي بندر لافت نجات دادند 4 گردشگر مشهدي پس از 24 ساعت سرگرداني در كوههاي منطقه اخدر راستاي حمايت از افراد بيبضاعت صورت گرفتراهاندازي بازارچه خيريه غذاهاي سنتي مختص شب يلدا در بابل
در راستاي حمايت از افراد بيبضاعت صورت گرفتراهاندازي بازارچه خيريه غذاهاي سنتي مختص شب يلدا در بابل رئيس بهزيستي بابل گفت در راستاي حمايت از افراد بيبضاعت بازارچه خيريه غذاهاي سنتي مختص شب يلدا در بابل راهاندازي ميشود محمد عموزاده امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در بابل اظرفتار روحانيت ملاكي براي اقبال مردم است
رفتار روحانيت ملاكي براي اقبال مردم است يكي از مراجع تقليد قم گفت روحانيوني كه در بين مردم جايگاه ويژه دارند به واسطه رفتار و عمل شايسته و اسلاميشان است و رفتار و منش آنها موجب جذب مردم شده است به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران قم آيتالله سيد محمد علوي گرگاني پيش از ظهر امروزافراد مسلح شش پزشك را در سومالي كشتند
افراد مسلح شش پزشك را در سومالي كشتند شش پزشك در حمله افراد مسلح در سومالي كشته شدند به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران شبكه تلويزيوني الميادين لحظاتي پيش در خبري فوري گزارش داد سه پزشك سوري و سه پزشك سوماليايي در حمله افراد مسلح در سومالي كشته شدند جزئيات اين خبر هنونجات سرنشينان يك دستگاه اتوبوس گرفتار شده در برف در مسير اردبيل ، آستارا
نجات سرنشينان يك دستگاه اتوبوس گرفتار شده در برف در مسير اردبيل آستارا سرنشينان يك دستگاه اتوبوس گرفتار شده در برف در مسير اردبيل آستارا از برف و سرما نجات يافتند به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اردبيل نيروهاي امداد رساني پليس راه هلال احمر و راه و شهرسازي نمين به اين اديدگاه جديد حجاريان كاملا هماهنگ با سياستهاي براندازانه فتنه 88 است/ نظام در ارتباط با گستاخ شدن برخي افراد
ديدگاه جديد حجاريان كاملا هماهنگ با سياستهاي براندازانه فتنه 88 است نظام در ارتباط با گستاخ شدن برخي افراد مقصر است عضو جبهه پايداري گفت نرمش نشان دادن در مقابل فتنهگران 88 مسئلهاي است كه باعث شده آنها به اظهارنظر درباره تغيير قانون اساسي و حتي انحلال مجلس از سوي دولت ميپبررسي رفتارهاي حمايتي جمهوري اسلامي در ديپلماسي فرهنگي در يك كتاب
بررسي رفتارهاي حمايتي جمهوري اسلامي در ديپلماسي فرهنگي در يك كتاب كتاب جايگاه تكافل و رفتارهاي حمايت گرايانه در ديپلماسي فرهنگي به همت معاون فرهنگي سازمان فرهنگ و ارتباطات منتشر ميشود به گزارش خبرنگار كتاب و ادبيات فارس كتاب جايگاه تكافل و رفتارهاي حمايت گرايانه در ديپلماساينديپندنت: هند از رفتار نفرت انگيز با سفير خود در آمريكا خشمگين است
اينديپندنت هند از رفتار نفرت انگيز با سفير خود در آمريكا خشمگين است تهران واحد مركزي خبر سياسي 1392 09 27 روزنامه اينديپندنت نوشت هند سفير آمريكا را احضار كرد به نوشته شماره امروز اين روزنامه انگليسي در اينترنت بازداشت يك ديپلمات هندي با اين ادعا كه وي براي خدمتكار هندي خشرايط سفر ايرانيها به عراق در اربعين چگونه است؟
شرايط سفر ايرانيها به عراق در اربعين چگونه است پنج روز تا اربعين باقي مانده است سرما بمبگذاريهاي احتمالي سيل جمعيت 20 ميليوني كه روانهي كربلا شده و تقاضاي زياد انفراديها از ايران براي سفر به عراق و تجمع آنها در مرزهاي خاكي شرايط ويژهاي را براي عراق در اربعين ايجاديك پزشك متخصص ارتوپد: خطر شكستگي در افراد مسن با مصرف كافئين زياد افزايش مييابد
يك پزشك متخصص ارتوپد خطر شكستگي در افراد مسن با مصرف كافئين زياد افزايش مييابد چاقي و اضافه وزن خطر شكستگي را كاهش ميدهد زيرا در ۷۰ درصد موارد ضربه را ميگيرد و هم چنين در اين حالت ذخيره ويتامين D در بافتهاي چربي بيشتر است يك پزشك متخصص ارتوپد خطر شكستگي در افراد مسن با مصر-
گوناگون
پربازدیدترینها