واضح آرشیو وب فارسی:فارس: معاون كميته امداد گلستان خبر دادحمايت از 7600 يتيم و نيازمند در طرح اكرام ايتام و محسنين
معاون حمايت و سلامت خانواده كميته امداد استان گلستان از حمايت 7 هزار و 600 يتيم و نيازمند در طرح اكرام ايتام و محسنين خبر داد.
به گزارش خبرگزاري فارس از گرگان، نشست تخصصي با حاميان طرح اكرام ايتام و محسنين كميته امداد امام خميني ظهر امروز با حضور مديركل حمايتهاي اجتماعي كميته امداد، معاون اداره كل امور حمايتهاي اجتماعي كميته امداد، معاون حمايت و سلامت خانواده كميته امداد استان گلستان، مدير كميته امداد شهرستان گرگان و جمعي از حاميان در كميته امداد امام خميني شهرستان گرگان برگزار شد.
معاون حمايت و سلامت خانواده كميته امداد امام خميني استان گلستان در اين جلسه اظهار داشت: در حال حاضر 7 هزار و 200 يتيم و 400 نيازمند طرح اكرام ايتام و محسنين از حمايت 16 هزار و 400 حامي برخوردار هستند.
ربيعاله وفايي با اشاره به اينكه 60 درصد حاميان بومي هستند افزود: اين حاميان در هشت ماه نخست سال جاري 2 ميليارد و 900 ميليون تومان به ايتام و خانوادههاي نيازمند كمك كردهاند.
معاون حمايت و سلامت خانواده كميته امداد گلستان خاطرنشان كرد: ميانگين سرانه دريافتي ايتام در اين مدت 50 هزار تومان و ميانگين پرداختي حاميان 25 هزار تومان بوده است.
وفايي گفت: طرح محسنين از ماه رمضان سال جاري در استان گلستان شروع به كار كرده كه اميدواريم با همكاري حاميان بتوانيم همانند طرح اكرام ايتام آن را در سطح جامعه نهادينه كنيم.
وي اضافه كرد: بسياري از خانوادهها وجود دارند كه اگر چه داراي سرپرست هستند ولي با مشكلات متعددي مواجهاند كه بسيار بدتر از بيپدري است كه نبايد از آنها غافل بود و در بعضي از خانوادهها به علت مريضي والدين يا فرزندان وضعيت بدي در خانواده به وجود ميآيد كه نياز داريم حاميان در اين بخشها به ما كمك كنند.
معاون حمايت و سلامت خانواده كميته امداد گلستان تصريح كرد: حاميان در اين استان تاكنون همراهيهاي خوبي را با طرح اكرام داشتهاند و كمكهايي را به صورت نقدي و غيرنقدي در مناسبتهاي مختلف انجام ميدهند كه علاوه بر كمكهاي مادي بار معنوي بسياري براي اين خانوادهها به همراه دارد و باعث ترقي و پيشرفت خواهد شد.
وفايي با بيان اينكه يك حامي طرح اكرام 16 سال است با اين طرح همكاري دارد افزود: تبليغات و اطلاع رساني اصليترين مسئله براي جذب حاميان بيشتر است.
معاون حمايت و سلامت خانواده كميته امداد گلستان اظهار داشت: براي اينكه مردم مشكلات اين گروه را حس كنند و بتوانند به آنها كمك كنند بايد مستنداتي واقعي از وضعيت زندگي آنها تهيه و در جمعهاي مختلف اين مستندات پخش شود.
وي در پايان گفت: كميته امداد به دنبال اين است كه جاي ماهي دادن، ماهيگيري را به افراد بياموزد و همه ما وظيفه داريم در اين كار خير پشتيبان اين نهاد باشيم.
انتهاي پيام/83004/ح20
پنجشنبه 5 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 95]