واضح آرشیو وب فارسی:فارس: تمجيد رئيس اداره صنعت، تجارت و معدن آستارا از عملكرد خبرگزاري فارس گيلان
رئيس اداره صنعت، معدن و تجارت آستارا از خبرگزاري فارس تمجيد كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس از آستارا، بيژن خالقورديپور ظهر امروز در نشست اداره صنعت، معدن و تجارت اين شهرستان با اشاره به فعاليت خبرگزاري فارس اظهار داشت: خبرگزاري فارس منبع موثق اخبار و رسانهاي سريع و شجاع و مردمپسند است و نقش بسيار مهم و اثرگذار در اخبار و تحليل و اطلاعرساني دارد.
استاد دانشگاه آستارا ادامه داد: اخبار و تحليل و اطلاعرساني فارس بهروز و قبل اعتماد است و جايگاه ويژهاي در بين مردم به ويژه دانشگاهيان و اصحاب رسانه و علم دارد.
وي با اشاره به حماسه 9 دي تصريح كرد: حماسه 9 دي يك قيام مردمي و به يادماندني است كه عليه فتنهگران و در حمايت از ولايت فقيه به وقوع پيوست و براي هميشه در تاريخ انقلاب كشور ثبت شده است.
خالقورديپور، ادامه داد: خبرگزاري فارس در جريان انعكاس اخبار و تحليل به موقع حوادث 8 دي در گيلان و 9 دي در كشور رسانهاي تاثيرگذار بوده است.
وي با بيان اينكه فارس با انعكاس اخبار جامعه رسانهاي بدون جناحبازي و با رعايت خط و قوانين خبرنگاري جايگاه مقدس خبرنگاري و اطلاع رساني را به درستي پررنگ كرده است، اضافه كرد: خبرگزاري فارس رسانهاي صادق و درستكار و بيطرف در ايران و جهان است.
رئيس اداره صنعت، معدن و تجارت آستارا عملكرد خبرگزاري فارس را در كشور و جهان عالي خواند و عنوان كرد: فارس حرف نخست را ميزند به ويژه خبرگزاري فارس در گيلان كه تمام حوادث و مشكلات محلي تا دور دستترين روستاهاي اين استان كه تاكنون خبرنگاري به آنجا نرفته بود را پوشش ميدهد.
وي، قدرت خبررساني فارس را قابل تحسين خواند و يادآور شد: يكي از اين موارد جريان مدرسه حشمت لوندويل بود كه با با انعكاس آن در خبرگزاري فارس گيلان مسئولان كشوري و استاني با اعتمادي كه به اين رسانه دارند در مدت 24 ساعت پس از انتشار خبر دستور تعطيلي مدرسه تخريب شده را صادر كردند و دانشآموزان دو نوبته به مدرسه جديد منتقل شدند.
خالقورديپور با بيان اينكه خبرگزاري فارس به رأي مردم احترام ميگذارد، ابراز داشت: در مدتي كه دولت اعتدال و تدبير اميد به سر كار آمده اين رسانه درصدد كمك و تقويت دولت جديد در امر اطلاعرساني بوده كه قابل تحسين است.
وي در پايان خبرنگاران خبرگزاري فارس به ويژه در گيلان را مسلط به علم روز جامعه و آگاه به مسايل اجتماعي و دانشگاهي خواند.
انتهاي پيام/84001/ش30
پنجشنبه 5 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 124]