تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نماز، از آيين هاى دين است و رضاى پروردگار، در آن است. و آن راه پيامبران است. ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867231864




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بازار خودرو هم زمستاني است


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: بازار خودرو هم زمستاني است
از بازار ماكسيما هم خبر مي‌رسد اين محصول با تثبيت قيمت روبه رو بوده و 115 ميليون تومان به فروش مي‌رسد، البته اگر در بازار موجود باشد.
سرماي زمستان، به بازار خودرو نيز سرايت كرده و مردم همچنان نسبت به خريد خودرو اعم از داخلي و خارجي، بي‌رغبتي نشان مي‌دهند.

به گفته فعالان بازار، خريد و فروش خودرو در ركود شديدي به سر مي‌برد و اين در حالي است كه قيمت خودروهاي داخلي تغيير چنداني نكرده و وارداتي‌ها نيز در حد يكي دو ميليون تومان نوسان داشته‌اند. در واقع با وجود ركود حاكم بر بازار، كاهش قيمت چنداني رخ نداده و نه مردم دست از تحريم بازار برمي دارند و نه قيمت‌ها كوتاه مي‌آيند.

هرچند برخي معتقدند ركود اين روزهاي بازار خودرو بي‌ارتباط با ايام محرم و صفر نيست، اما به اعتقاد بيشتر كارشناسان، دليل اصلي ركود بازار، انتظار مردم بابت ارزاني خودروها است. به گفته آنها، مردم هنوز هم گمان مي‌برند كه خودرو ارزان خواهد شد، حال آنكه اين اتفاق با توجه به شرايط فعلي، بسيار بعيد به نظر مي‌رسد. خودروسازان نيز بارها اعلام كرده‌اند به‌دليل كمبود نقدينگي و عدم رشد چشمگير توليد، هيچ منطقي پشت كاهش قيمت خودرو نيست و مردم بايد اين موضوع را فراموش كنند.

كاهش قيمت وارداتي‌ها

اما آن طور كه فعالان بازار مي‌گويند، اين هفته خودروهاي وارداتي با افت قيمت نسبي روبه‌رو شدند، هرچند هنوز هم بسيار گران به شمار مي‌روند.

در حال حاضر هيوندايي آزرا با قيمتي برابر با 195 ميليون تومان به فروش مي‌رسد و سوناتا نيز قيمتي برابر با 132 ميليون تومان دارد. هيوندايي IX55 نيز دو ميليون تومان ارزان شده و هم‌اكنون 211 ميليون تومان خريد و فروش مي‌شود.

ديگر مدل هيوندايي به نام IX35 نيز كه سه ميليون تومان ارزاني را به خود مي‌بيند، در حال حاضر 142 ميليون تومان به فروش مي‌رسد. هيوندايي i30 نيز كه تغيير قيمت خاصي نداشته، هم‌اكنون 101 ميليون تومان به فروش مي‌رود.

در بين محصولات كيا نيز مدل اسپورتيج با توجه به افت قيمت دو ميليوني اش، 143 ميليون تومان خريد و فروش مي‌شود. تويوتا ياريس‌هاچ بك هم كه تغيير قيمتي نداشته، 85 ميليون تومان خريد و فروش مي‌شود. كيا سراتو هم كه هم‌اكنون مدل 2014 آن به بازار آمده، 110 ميليون تومان قيمت دارد، يعني 5 ميليون بيش از قيمت مدل 2013 آن.

در بين ديگر خودروهاي وارداتي، سانتافه نيز دو ميليون تومان ارزان شده و هم‌اكنون 182 ميليون تومان قيمت دارد.

اما سري هم به بازار خودروهاي داخلي بزنيم كه تغيير خاصي در آن به چشم نمي‌آيد.

به گفته فعالان بازار، تنها ويتارا و پژو 206 در اين هفته با نوسان قيمت محدودي روبه رو بوده‌اند كه در اين بين، تيانا يك ميليون تومان ارزان شده و 139 ميليون تومان به فروش مي‌رود. پژو 206 تيپ 2 نيز در حال حاضر 37 ميليون تومان خريد و فروش مي‌شود.

از سوي ديگر، تندر ايران خودرو نيز هم‌اكنون 35 ميليون و 700 هزار تومان به فروش مي‌رسد و همتاي پارس خودرويي‌اش نيز 37 ميليون و 300 هزار تومان قيمت دارد. تندر مدل E1 هم 33 ميليون تومان به فروش مي‌رود، مدلي كه ساده‌ترين نوع تندر به شمار مي‌رود. از بازار مگان نيز خبر مي‌رسد اين خودرو هم‌اكنون در همان قيمت 88 ميليون و 500‌هزار توماني خود باقي مانده و تغييري را تجربه نكرده است.

فعالان بازار در مورد تيبا نيز مي‌گويند كه اين خودرو با تغيير قيمتي روبه‌رو نبوده و در حال حاضر 22 ميليون و 300 هزار تومان قيمت دارد.

از بازار ماكسيما هم خبر مي‌رسد اين محصول با تثبيت قيمت روبه رو بوده و 115 ميليون تومان به فروش مي‌رسد، البته اگر در بازار موجود باشد.

در بين ديگر خودروهاي داخلي، 130 ميليون تومان بايد براي خريد سوزوكي گرندويتارا هزينه كرد و مزدا3 نيز 117 ميليون تومان آب مي‌خورد.

همچنين از بازار خبر مي‌رسد كه در حال حاضر پژو ۲۰۶ تيپ 5 نيز 36 ميليون و 500 هزار تومان خريد و فروش مي‌شود.

در بين ديگر پژويي‌هاي ايران خودرو مدل تيپ۶ اين محصول هم در حال حاضر 49 ميليون تومان خريد و فروش مي‌شود و مدل صندوقدار و اتومات 206 يعني V9 هم با همين قيمت به دست مشتريان مي‌رسد. اين دو خودرو البته بسيار كمياب هستند. همچنين V8 نيز به عنوان مدل صندوقدار، اما دنده معمولي ۲۰۶، از قيمتي برابر با 37 ميليون تومان برخوردار است. V20 نيز به عنوان ساده ترين مدل صندوقدار ۲۰۶ در حال حاضر 35 ميليون و ۵۰۰ هزار تومان به فروش مي‌رود.

در بين ديگر مدل‌هاي پژو، هم‌اكنون پژو ۴۰۵ با قيمتي برابر با 27 ميليون و 800 هزار تومان به فروش مي‌رسد و مدل دوگانه‌سوز آن نيز 29 ميليون تومان قيمت دارد. پژو پارس نيز در حال حاضر 34 ميليون و 700 هزار تومان به فروش مي‌رسد كه اين موضوع از ثبات قيمت پارس حكايت دارد.

از سوي ديگر رانا نيز با توجه به تثبيت قيمتش، 32 ميليون تومان خريد و فروش مي‌شود. در بين مدل‌هاي پرايد نيز مدل 111 در حال حاضر 19 ميليون تومان به فروش مي‌رسد و پرايد 131 نيز كه تغييري در قيمت آن به وجود نيامده، 17 ميليون و 800 هزار تومان خريد و فروش مي‌شود و پرايد 132 هم 17 ميليون و 300 هزار تومان قيمت دارد.

پنجشنبه 5 دي 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن